- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Öylemi yapmış ahahahaSinan Akçıl' ın instagramda farklı bi hesabında olduğunu zannedip kendi kendine övgüler yazması gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylemi yapmış ahahahaSinan Akçıl' ın instagramda farklı bi hesabında olduğunu zannedip kendi kendine övgüler yazması gibi
Albüm mü single mı ne çıkardığında olmuştu epey dalga geçmişlerdi duymadın mı hiç?Öylemi yapmış ahahaha
Duymadım bakayım bir safflıkta nirvanaAlbüm mü single mı ne çıkardığında olmuştu epey dalga geçmişlerdi duymadın mı hiç?
Bunu duyunca şu instagram fenomenlerinin fan sayfalarına güvenim kalmadı sinan bile yaptıysa dedimDuymadım bakayım bir safflıkta nirvana
Kimleri takip ediyosunBunu duyunca şu instagram fenomenlerinin fan sayfalarına güvenim kalmadı sinan bile yaptıysa dedim
Fenomenleri takip etmiyordum kendim fenomenim zaten kapattım instagramıKimleri takip ediyosun
En iyisi bende faceyi kapattıydım geri açtım orda farklı insta farklı :)Fenomenleri takip etmiyordum kendim fenomenim zaten kapattım instagramı
Milletin yalan hayatlarını görmekten gına gelmişti çok rahatladımEn iyisi bende faceyi kapattıydım geri açtım orda farklı insta farklı :)
Astoria sanıyorum patlama muhabbetinden grileştin :) övgülerin için teşekkür ederim. Hobi demeyelim de farklı bir keyif alıyorum diyelim. Gastronom olmayı çok isterdim ya da yemek stilisti
Hoşgeldin :) iltifatların için tekrar teşekkür ederimEhehe aynen anca dönebildim. Bence siz de olabilirsiniz yaa neden olmasın, Bahar Kitapçı var aynen sizin gibi çok güzel yemek fotoğrafları çekiyor. Belki Instagram'dan onunla görüşüp çektiğiniz fotoğrafları gösterebilirsiniz. Çok da tatlı bir kadın ben bu fotoğraflara kayıtsız kal(a)mayacağını düşünüyorum. :)
Hoşgeldin :) iltifatların için tekrar teşekkür ederim
İnstagram hesabımı kapattım bir gün dönersem aklımda bulunsun.
Yanlış anlaşılmasın fenomen değildimYaa gerilere bakınca gördüm ben de tam üstüne yazınca. Valla bir şekilde ulaşın yahu, bu yetenek harcanmamalı. :)
Yanlış anlaşılmasın fenomen değildim
Beni şımartıyorsun
Aslında fotoğrafların bu kadar güzel çıkması profesyonel makine kullanmam telefondan çeksem bu kadar olmazAy yok ben kimseyi şımartmam. Sezar'ın hakkı Sezar'a :)
Aslında fotoğrafların bu kadar güzel çıkması profesyonel makine kullanmam telefondan çeksem bu kadar olmaz
ellerine sağlık sunum çok güzel
kıprısssssss tatlısı ve sunumun harikalığının muhteşemliği
ellerine sağlık
Teşekkür ederim bağyanlarsunumun çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık başarılar