- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
Daha güzel oluyor
Siz katılmıyor musunuz?Neden Kıbrıs tatlısı denmiş merak ettim şimdiaz araştırayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha güzel oluyor
Siz katılmıyor musunuz?Neden Kıbrıs tatlısı denmiş merak ettim şimdiaz araştırayım
O buralara giremiyor bu ara.İkram edeyim diyeceğim ama kaptanınız görür duyar şimdi
Görmeden yut hemenO buralara giremiyor bu ara.
Çaktırmadan alayım atayım ağzıma
Ulan var ya hayal ettim şimdi de bu tatlı çok güzel olur yaaaa. Cevizli yapıyorum ben ama orjinali fındıklı mı?
Aramızda casus olabilirİkram edeyim diyeceğim ama kaptanınız görür duyar şimdi
Öyleymiş,nette de sadece o kadarını bulabildimYunan tatlısı da deniyor
Ne işi var @MiuLego nun burada ,ben etrafı gözlerim sen at ağzınaO buralara giremiyor bu ara.
Çaktırmadan alayım atayım ağzıma
Ulan var ya hayal ettim şimdi de bu tatlı çok güzel olur yaaaa. Cevizli yapıyorum ben ama orjinali fındıklı mı?
Düşünüyorum bakalım ,nasip ,tarife karar verdim,ne yapacağıma karar verince gerisi kolaySiz katılmıyor musunuz?
Yaaa deynep yaaa. Ya senden muzur var mı şu kk da hiç bi bakAramızda casus olabilir
Öyleymiş,nette de sadece o kadarını bulabildim
Ne işi var @MiuLego nun burada ,ben etrafı gözlerim sen at ağzına
Özelliği galeta unuyla yapılıyor olmasıAramızda casus olabilir
İkimizde katılacağızSiz katılmıyor musunuz?
Yutamadan boğazına dizildiAha yakalandık
Yutmadı daha yutmadıAramızda casus olabilir
Tarife detaylı bakmadım ,direk görsellere indim ,irmikle yapıldı sandım benÖzelliği galeta unuyla yapılıyor olması
Hindistan cevizi ve ceviz veriyor kıvamı dimi nevoş? Ben Hindistan cevizli herşeye bayılırım ama bayılırımÖzelliği galeta unuyla yapılıyor olması
Farkı o zatenTarife detaylı bakmadım tarife ,direk görsellere indim ,irmikle yapıldı sandım ben
Puding yapDüşünüyorum bakalım ,nasip ,tarife karar verdim,ne yapacağıma karar verince gerisi kolay
Hindistan cevizide var ablaÖzelliği galeta unuyla yapılıyor olması
Kazandibi yap nevoş ablaİkimizde katılacağız
Ben de hemen sunuma bakıyorumTarife detaylı bakmadım ,direk görsellere indim ,irmikle yapıldı sandım ben
Aynen canımBen de ceviz koyarım.Bunu revaniden daha çok severimHindistan cevizi ve ceviz veriyor kıvamı dimi nevoş? Ben Hindistan cevizli herşeye bayılırım ama bayılırım
Ciddi ciddi agliycam tatlı krizine girdim
Onu revaniyede koyuyoruzBen yaparım cevizli,kakaolu,hindistan cevizli,haşhaşlıPuding yap
Hindistan cevizide var abla
Kazandibi yap nevoş abla
Revaniye bin basarAynen canımBen de ceviz koyarım.Bunu revaniden daha çok severim
Ben revaniye haşhaş ve limon kabuğu koyuyorum hindistan cevizli hiç denemedimOnu revaniyede koyuyoruzBen yaparım cevizli,kakaolu,hindistan cevizli,haşhaşlı