- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
Teşekkür ederimEllerinize saglik basarilar.
Astoria sanıyorum patlama muhabbetinden grileştin :) övgülerin için teşekkür ederim. Hobi demeyelim de farklı bir keyif alıyorum diyelim. Gastronom olmayı çok isterdim ya da yemek stilistiYa bilmiyorum fotoğrafçılık işiniz mi hobiniz mi ama yemek fotoğrafçısı olmayı düşünmez misiniz, ciddi ciddi soruyorum. Şahane fotoğraflar çekiyorsunuz, yemek dergilerine bir portföy hazırlayıp gönderin bence işe alınabilirsiniz. Fotoğrafların naifliği, kullanılan aksesuarlar beni benden aldı. Tatlı da müthiş gözüküyor, ellerinize sağlık.
Beni yanına yamak alsanaEllerine sağlık. cok manyak yaparım siparişlerim hep bunun üzerine çok talep var burdaki araplar çok seviyor bu tatliyu..özelliği galeta unu ile yapılması aslında ama ben.biraz da irmik ekliyorum..sunuma da bayildim
İrmik hiç koymadım bi dahakine denerim :)
Teşekkür ederim arkadaşımEline sağlık canım çok güzel olmus. Fotograflarin da ayrıca çok başarılı. Yarışmada da basarilar dilerim :)
Ben de çok severim bu tatlıyı içimi baymadığı için :)Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor çokta lezzetli bi tatlı ama hiç porsiyonluk denememiştim sunumuna bayıldım canım ❤❤❤ yarışmada başarılar diliyorum...
Ben de tepside denemedim hiç
Teşekkür ederim aslıcımEllerine sağlık canım başarılar