Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tatlı TarifiPorsiyonluk Kıbrıs Tatlısı - Pınar Süt Sponsorluğunda
Ben bu tatlıyı ilk defa burada gördüm canım çekti yaptım. Gerçekten tadı çok güzel oldu:) ama ben kremayi nisastayla yaptım. yapimi da kolay sayenizde cok güzel bir tatlı yapmayı öğrendim. Sizin sunumunuz da çok hoş tabi
Ben bu tatlıyı ilk defa burada gördüm canım çekti yaptım. Gerçekten tadı çok güzel oldu:) ama ben kremayi nisastayla yaptım. yapimi da kolay sayenizde cok güzel bir tatlı yapmayı öğrendim. Sizin sunumunuz da çok hoş tabi
Eline sağlık çok güzel olmuş. Merak ettiğim birşey var, şerbeti nasıl çektirdin porsiyonlukta Kuruluk yok muydu hamurunda hiç? Bunu deneyebilirim gerçekten
Eline sağlık çok güzel olmuş. Merak ettiğim birşey var, şerbeti nasıl çektirdin porsiyonlukta Kuruluk yok muydu hamurunda hiç? Bunu deneyebilirim gerçekten
Her porsiyon için 2 yemek kaşığı şerbet döküyorum üzerinden 10-15 dk sonra ters çeviriyorum bi 10-15 dk öyle kalıyor çekiyor hatta bayağı şerbetli oluyor kek sünger gibi oluyor zaten verdiğim şerbet ölçüsü tam denk geliyor gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun