Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de kakaolusu çok güzel oluyorBen revaniye haşhaş ve limon kabuğu koyuyorum hindistan cevizli hiç denemedim
Böyle dedin yüreğimi dağladınGideyim bir de hipponun tarifte ağlayım..
Teşekkür ederim ablacımEllerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum.
Hiç denemedim tarif verirsen denerimBir de kakaolusu çok güzel oluyor
Teşekkür ederim hippoEllerine sağlık cnm...
Nevoş da çeşit çeşit. Herhalde denemediği birşey kalmamıştırBir de kakaolusu çok güzel oluyor
Kakaolu RevaniBöyle dedin yüreğimi dağladın
Teşekkür ederim ablacım
Hiç denemedim tarif verirsen denerim
Teşekkür ederim hippo
Yok farklı tariflere çok açığımNevoş da çeşit çeşit. Herhalde denemediği birşey kalmamıştır
Browni gibi duruyor canım çekti gideyim de kıbrıs tatlısı yiyeyimKakaolu Revani
Buyur canım
Afiyet olsunBrowni gibi duruyor canım çekti gideyim de kıbrıs tatlısı yiyeyim
Mcoj ne la,googleye baktım o da bilmiyorEllerine sağlık. Mcoj manyak yaparım siparişlerim hep bunun üzerine çok talep var burdaki araplar çok seviyor bu tatliyu..özelliği galeta unu ile yapılması aslında ama ben.biraz da irmik ekliyorum..sunuma da bayildim
Deynomm telefondan girince öyle idare et düzelttim çok yazacatim daMcoj ne la,googleye baktım o da bilmiyor
Gerçek anlamadım yanlış yazdığını,bulunduğun yere ait ismi falan sandım.Madem öyle siparişlerin var mamalar yapıyorsun ,sen de ne cevherler vardır,bir kerede yarışmaya katılsan ne olur sanki,merak ettim basıl yapacağını,sunumunuDeynomm telefondan girince öyle idare et düzelttim çok yazacatim da
Deyno mm boşver gizli kalmak en güzeli Nevreste gözü değerGerçek anlamadım yanlış yazdığını,bulunduğun yere ait ismi falan sandım.Madem öyle siparişlerin var mamalar yapıyorsun ,sen de ne cevherler vardır,bir kerede yarışmaya katılsan ne olur sanki,merak ettim basıl yapacağını,sunumunu