Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankarada bu porsolen makyajı yaptırabileceğim yerler varmı arkadaşlar veya bu kryolan ürünlerini satan yerler?
arkadaşlar asla yapay durmadığını söyleyebilirim ..
evet ankarada karolayna satan ve o ürünlerle makyaj yapan yerler var cnm ..
eğer istersen adres verebilirim özelden bana yazarsan .. tel nosu da veririm konuşursun ..:enbuyukkk:
kesinlikle yapay durduğunu söyleyebilrim. bi kaç defa yaptırmıştım. ama makyaj sabitleyen spreyler var ondan kullanabilirsin. kozmetikcilerde çok kolay bulabilirsin ve çok da pahalı değil ayrıca tek kullanımlık da değil uzun süre gidiyor porselen makyaj kadar kalıcılık sağlıyor fakat yapay durmuyor daha doğal duruyor bence bu spreyden al derim.
ben düğünümde yaptırmayı düşünmüştüm inanılmaz pahalı bi fiyat söylediler bende vazgeçtim. gerçi porselen makyajda insanı çok değiştiriyor. biblo suratı gibi oluyor. düğünde sabitleyici sprey kullandım o kadar ağladım hiç akmadı valla ki benim yüzümde normalde hiç makyaj durmaz hemen kusar cildim. gece yarısı hala hepsi suratımdaydı
video da bir tane bile güzel makyaj yok videoyu ekleyen arkadaşa da teşekkürler demek ki neymiş "porselen makyaj yapiiim mi" diye sorarlarsa beri durcakmışım...hoş zaten makyajın uygulandıgı tiplere de bakarsak bi fikir sahibi olabiliriz kesinlikle çok abartı çok bayagı ve taşraca...güzel insanı bile çirkin edicek bi tarz...
hep kendim yaparım makyajımı gayet sade ve şık da olur düğünümde bile kendim yaptım...güzellik abartıyla değil dogru yeri belirginleştirmekle sağlancak bişey...özel gün diye de "abartmamak" lazım...
evet haklısın çok yapay duruyor ve güzel olan bir kadını çirkin gösterecek kadar tabakalı bir makyaj...çok abartılı renkler kullanılmış videoda. ama açıkçası bu başlığı görünce, porselen makyaj, çok açık renk pudrayla yapılan bir makyajdır herhalde diye düşünmüştüm..