• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Porselen makyaj yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi obsesifprenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merabalara.s acaba bana önere bileceğiniz mac olmasın yalnız malesef izmirde yok ona benzer varsa yazabılirmiiniz rica etsem:sm_confused:[

Ankarada bu porsolen makyajı yaptırabileceğim yerler varmı arkadaşlar veya bu kryolan ürünlerini satan yerler?

Ankarada bu porsolen makyajı yaptırabileceğim yerler varmı arkadaşlar veya bu kryolan ürünlerini satan yerler?

arkadaşlar asla yapay durmadığını söyleyebilirim ..
evet ankarada karolayna satan ve o ürünlerle makyaj yapan yerler var cnm ..
eğer istersen adres verebilirim özelden bana yazarsan .. tel nosu da veririm konuşursun ..:enbuyukkk:

arkadaşlar asla yapay durmadığını söyleyebilirim ..
evet ankarada karolayna satan ve o ürünlerle makyaj yapan yerler var cnm ..
eğer istersen adres verebilirim özelden bana yazarsan .. tel nosu da veririm konuşursun ..:enbuyukkk:

canım özelden mesaj atamıyorum sen bana yollarsan sevinirim. İlgin için sağol yerimseniben

kuaför bana da düğünümde porselen makyaj yapacakmış kızlar ya kararsızım kimisi beğenmiş kimisi beğenmemiş ne yapsam bilmiyorumkafamçokkarıştı ama akmaması için galiba en iyisi porselen makyaj değil mi

Porselen makyajı fashion tvdeki mankenlere yapmıyolarmı yahu ben öyle biliyorum çokta hoş duruyo
43276.jpg

istanbul'da porselen makyaj yapan yerler varmı?

kesinlikle yapay durduğunu söyleyebilrim. bi kaç defa yaptırmıştım. ama makyaj sabitleyen spreyler var ondan kullanabilirsin. kozmetikcilerde çok kolay bulabilirsin ve çok da pahalı değil ayrıca tek kullanımlık da değil uzun süre gidiyor porselen makyaj kadar kalıcılık sağlıyor fakat yapay durmuyor daha doğal duruyor bence bu spreyden al derim.

bu makyaj sabitleyen sprey kızlar nerden bulabilirim?? birde en önemlisi gerçekten makyajın kalıcılığında işe yarıyor mu fisfisfis

ben düğünümde yaptırmayı düşünmüştüm inanılmaz pahalı bi fiyat söylediler bende vazgeçtim. gerçi porselen makyajda insanı çok değiştiriyor. biblo suratı gibi oluyor. düğünde sabitleyici sprey kullandım o kadar ağladım hiç akmadı valla ki benim yüzümde normalde hiç makyaj durmaz hemen kusar cildim. gece yarısı hala hepsi suratımdaydı

canım bende konyadayım nerden aldın sabitleyici spreyini hemen bende alıyım a.s.

kızlar bursa için bana bi yer önerebilirmisiniza.s. bende porselen makyaj istiyorum çok hoş duruyo.

KRYOLAN PROFESSIONAL MAKE-UP 'ta bulabilirsiniz kızlar çekim ve katalog makyajlarında kullanılır genelde.. ama iyice temizlenmesi gereken bişey tüm gözenekleri tıkıyor..kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar...
çok yakın bir arkadasımın manisada düğünü var da ben de porselen makyaj yaptırmak istiyorum da kryolan ürünleriyle....manisada nerde yaptırabilirim bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler...

porselen makyajda KRYOLAN ürünleri kullanılıyor..bizim kullandığımız fondoten kapatıcı bu ürünün yanında afedersiniz halt etmiş..sivilceleri kapatıyor tamamiyle bunu normalde kullandığımız ürünlerde yapamıyoruz pek fazla bu üründe gözle görülür derecede insan değişiyor..kendim kullandım bizzat ama fiyatları uçuk bayağı pahalı (kursda bu ürünleri kullanıyorduk )

Doğru insan doğru ürünlerle yaparsa sonuç şaşılacak kadar başarılı.. Bazı yerler porselen makyaj adı altında normal malzeme kullanıyorlar sonra sabitleştirici sprey sürüp bu şekilde sunuyorlar.

Bu insanı kandırmaktan başka birşey değildir. Porselen makyaşın tek amacı makyajın akmaması değil ki.

video da bir tane bile güzel makyaj yok videoyu ekleyen arkadaşa da teşekkürler demek ki neymiş "porselen makyaj yapiiim mi" diye sorarlarsa beri durcakmışım...hoş zaten makyajın uygulandıgı tiplere de bakarsak bi fikir sahibi olabiliriz kesinlikle çok abartı çok bayagı ve taşraca...güzel insanı bile çirkin edicek bi tarz...

hep kendim yaparım makyajımı gayet sade ve şık da olur düğünümde bile kendim yaptım...güzellik abartıyla değil dogru yeri belirginleştirmekle sağlancak bişey...özel gün diye de "abartmamak" lazım...

evet haklısın çok yapay duruyor ve güzel olan bir kadını çirkin gösterecek kadar tabakalı bir makyaj...çok abartılı renkler kullanılmış videoda. ama açıkçası bu başlığı görünce, porselen makyaj, çok açık renk pudrayla yapılan bir makyajdır herhalde diye düşünmüştüm..

evet haklısın çok yapay duruyor ve güzel olan bir kadını çirkin gösterecek kadar tabakalı bir makyaj...çok abartılı renkler kullanılmış videoda. ama açıkçası bu başlığı görünce, porselen makyaj, çok açık renk pudrayla yapılan bir makyajdır herhalde diye düşünmüştüm..

Zaten düşündüğünüz gibi..Naturel makyajdır aslında porselen makyaj..Kimisi yoğun makyaj sever kimisi hafif.

Porselen makyajdaki amaç su bazlı malzemelerin kullanılmasıyla kalıcılığı sağlamaktır..Diğeri tercih meselesidir..Bu yüzden yoğun ya da hafif diye düşünmeyin.

nette biraz araştırdım da, gerçekten kaliteli malzemelerle hafif bir şekilde yapılanlar çok hoş duruyormuş...kalıcı olması da çoğu kişinin dediği gibi en önemli özelliği...bu nedenle özel günlerde bu makyajı profosyonel birine yaptırmak daha iyi olur, ne de olsa insan 40 yılda bir profosyonel makyaj yaptırıyor, yapılınca da kalıcı olması daha güzel. ben düğünümde bu makyajdan yaptırırım herhalde :23: ama o videodaki gibilerden değil aslaaa :53:

Normal bir makyaj yapıp ( markası çok önemli ) yüzünüze bir sprey gibi birşey püskürtüyorlarsa kaçın oradan.. O yuze sıkılan sprey makyajın akmaması için sıkılıyor ki koruma süresi çok az..Porselen makyaj degıldır..

Sizin ten renginize yakın ne varsa o renk makyaj isteyin , yani naturel olsun..Birde makyaj malzemesi su bazlı mı değil mi onu sorun..

Dediğim gibi yoğunluğu ya da sadeliği size kalmış.

Porselen makyaj piyasasını altust ettiler, bilmeyen insanlar..Her sektör gibi buda yancıların magduru oldu.

Back