• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Porselen makyaj yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi obsesifprenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede bazıları çok güzel bazılarıda çok abartılı bişey sormak istiyorum bu simleri nerde bulabiliriz ben bir kaç kozmetikçide sordum ama gösterdikleri çok abartı durdu ben sadece çok hafif olsun istiyorum az sürünce olur demeyin kız elime sürdü yıkadım yıkadım çıkmadı

düğün makyajınızı yapan kişi kesinlikle profesyonel olsun. şansa bırakmayın,sonuç hüsran olur.
ben hiç beğenmemiştim makyajımı. sildirip kendim yapmayı bile düşündüm. (kendime çok güzel makyaj yapabiliyorum.) ama vakit yoktu. kuaförde işimiz uzun sürdü, fotoğrafçıya geç kaldık, of offf.
düğün fotolarıma baktıkça aklıma o gün geliyor,gayet sıradan bir makyaj; en güzel olmanız gereken gündeki hüsran Kötü Kazen

istanbulda benım bıldgm fatıhde bır yer var şiddetle tavsıyede ederım valla ama onlar yuzu bukadar koyu yapmıyolar ve yuz hatlarına gore yapıyolar cok da dayanık ve profesyoneller..

Bana tam olarak özelden adressinie veya nrsini vere bilrimisin?
tskler.

ozel mesajlar kısa bır surelıgıne kapalı arkadaslar...:icecream:
szı ozel bı durum degıl yanı şakkıdı

arkadaslar benımde bu yaz dugunum var erzurumda olcak porselen makyaj yaptırcam

bende düğünümde yaptırdım, normal makyajını yapıyolar sonrasında sprey sıkılıyorlar işte bu.. ben çok rahat ettim izmirde temmuzda olan bi düğünde hiç makyajım akmadı.. ehh birazda gözlerden yaşlarda süzülüyoo, ama hiç bişi olmuyo güzel yani..

yorumlardan okuduğum porselen makyajı, abartı makyaj demişler, bunun makyajın abartısıyla alakası yok.. istediğin ölçüde yaptırsın.. porselen makyaj bir spreydir, makyajı sabitlemek içindir..

Evet güzel yapiyor kiz, ama okadarini bende yapiyorum, porselen gene daha baska duruyor.

ben düğünümde yaptırmayı düşünmüştüm inanılmaz pahalı bi fiyat söylediler bende vazgeçtim. gerçi porselen makyajda insanı çok değiştiriyor. biblo suratı gibi oluyor. düğünde sabitleyici sprey kullandım o kadar ağladım hiç akmadı valla ki benim yüzümde normalde hiç makyaj durmaz hemen kusar cildim. gece yarısı hala hepsi suratımdaydı

Kizlar ya hadi yardimci olun bana ama:(
hic bildiginiz iyi bir kuaför yok izmirde, özelikle güzel sac yapan yani gece icin, ayrica porselen makyaj yapan yer.

arkadaşlar ben nişan ve düğünüm için porselen makyaj yaptırmak istiyorum ama kimisi çok yapay durduğunu söylüyo bu konuda bi fikriniz warmı? aranızda daha önce yaptıran varsa memnun kaldınızmı tavsiye edermısınız öğrenmek isterim şimdiden teşekkürlerr:teytey:

kesinlikle KRYOLAN kullanmalıısnız ben temin ettım çok uygun fıyata kesınlıkle onerırım .
linki aşağıda

KRYOLAN KAPATICI STICK FONDÖTEN ŞOK FİYAT !!!!!!, #16396983 Gittigidiyor.com

ben düğünümde yaptırmayı düşünmüştüm inanılmaz pahalı bi fiyat söylediler bende vazgeçtim. gerçi porselen makyajda insanı çok değiştiriyor. biblo suratı gibi oluyor. düğünde sabitleyici sprey kullandım o kadar ağladım hiç akmadı valla ki benim yüzümde normalde hiç makyaj durmaz hemen kusar cildim. gece yarısı hala hepsi suratımdaydı

evet kuaforlerde kullanılan KRYOLAN markasıdır. sabıtleyıcı spreyıne bayıldım. ben tum urunlerını sahıbım hepsını ggden buldum en uygun pinnara kullanıcısında aldım.

KRYOLAN KAPATICI STICK FONDÖTEN ŞOK FİYAT !!!!!!, #16396983 Gittigidiyor.com

benim bildiğim
porselen makyaj
su bazlı boyalarla yapılır
tene yineliktir
pürüssüz bir bebek cildi yaratır

size normal makyaj malzemeleri ile makyaj yapıp
sabitleyici spreu sıkılıyorsa
anlayınki kazıklanıyorsunuz
yok böyle birşey
porselene makyaj ayrıca doğal durur
abartılı değildir
sanatçılar
ciltlerine porselen uygulatıp
üstüne normal makyaj ve sabitleyici sprey geçerler
bkz: ebru gündeş

ben geçen yaz evlendim arkadaşlar ve düğünüm manisa'da oldu temmuz ayında. Nasıl sıcak olduğunu anlatmama gerek yok heralde. Ne kadar havuz başında olduysa da hava çok sıcaktı. Ve ben de porselen makyaj yaptırdım, mükemmel oldu. Kız arkadaşlarım da bayıldı ama size tavsiyem kuaförü çok dikkatli seçmeniz. Zevksiz bir kuaför olduğunda böyle bir sonuç olmazdı. Kına gecemde de porselen makyaj yaptırdım. Kesinlikle yaptırın derim..

Ayşe Hanım, merhabalar.. Ben de sizinle bir yıl arayla Temmuz ayında Manisa'da evlenicem.. Küçük bi şehir siz de biliosunuz, bi takım hizmetleri bulmak pek kolay değil. Makyajınızdan memnun kaldığınızı ifade etmişsiniz. Rica etsem nerede, ne kadar ücrete yaptırdığınızı söyleyebilir misiniz?

Mail adresime yazabilirseniz çok sevinirim: yasseminozlem@hotmail.com
Teşekkür ederim.

Back