• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Porselen makyaj yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi obsesifprenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım tavsıye ederım ben dügün makyajımı yaptırdım cok memnun kaldım kesınlıkle tavsıye ederım kesınlıkle akmıyo bulasmıyo terlesende dagılmıyo kuaförden cıktım gıbı eve geldım aynı duruyodu elını yuzune sursende dokunsanda bulasmıyo tavsıye ederım gelınler ıcın her zaman daha ıddalıve güzel makyaj güzel durur fotoraflarıma bakanlar hep makyajımı sordu herkes cok begendı karar senın canım

Porselen makyaj su bazlı urunlerle yapılan makyajdır,cok daha kalıcıdır ve saglıklıdırda kalıp gıbı basıt durmasıda yapana baglıdır aslında dugun nısan kınada kesınlıkle tercıh edılmesı gereken bı makyajdır ben tavsıye ederım super

Bende nişanımda porselen makyaj yaptırdım,Albumler başlığındada resımlerım var hatta.Ve cok memnun kaldım,akma gıbı bı derdı yok,sadece öpüşmekten yanaklarım açılmıştı bıraz,onun harıcınde makyaj oldugu gıbı duruyordu,makyajın sonunda sabıtleyıcı sıkmışlardı yüzüme.Bir ay sonra düğünüm var,ondada porselen makyaj yaptırıcam sengözlerimebaksanab

istanbulda benım bıldgm fatıhde bır yer var şiddetle tavsıyede ederım valla ama onlar yuzu bukadar koyu yapmıyolar ve yuz hatlarına gore yapıyolar cok da dayanık ve profesyoneller..

fatihte hangi kuaför canım:)

Profosenel porselen makyajı böyle durur .Bir arkadaşın da dediği gibi böyle durmuyorsa bilin ki kazıklanıyorsunuz.

Eklentiler

• $images[11].jpg
    $images[11].jpg
    2,3 KB · Görüntüleme: 123
banada bu konuda yardim gerekli benim dügünümde biri manisada biri aydinda olucak ve porselen makyaj yaptirmayi düsünüyorum.Bana daha önce deneyipte hosunuza giden adresleri verebilirmisiniz manisa-aydin civarlarindan inanin cok mutlu olurum.Bende hafif renklerde porselen makyaj düsünüyorum...

banada bu konuda yardim gerekli benim dügünümde biri manisada biri aydinda olucak ve porselen makyaj yaptirmayi düsünüyorum.Bana daha önce deneyipte hosunuza giden adresleri verebilirmisiniz manisa-aydin civarlarindan inanin cok mutlu olurum.Bende hafif renklerde porselen makyaj düsünüyorum...

hayatım nazilli'de var bi adet tavsiye edebileceğim porselen makyaj yapan yer
aslında bi çok yer var da en iyisi pürnur....

düşünürsen git pişman olmazsın

gurbıkcım neresı nazillide bende arastırıyorum dügünum ıcın sekerım

tmm gurbıkk ben okumamısım napım hem calısyorum kk ya takılıyommm

kızlar benım çok yakınımın düğünü oldu
iki hafta olmustur belki hatırlayamamıyorum tam
ama porselen makyaj çok prof. bişey
yüzünüze sabitleyici sıktılar diye porselen sanmayın
tamamiyle sıvı boyalar ile yapılıyor
özel bir malzemesi var
sanki ressam tablo çalışıyormus gibi oluyor
on numara tas bebk oluyorsunuz ama
kandırılmayın iyi arastırın

sağolun canlarım ama nazilli uzak hiç bilmediğim biryer.Bana hem aydından hem manisadan lazım yada belki izmirde olabilir. Buarada gercekten çok dogru söylüyorsunuz bu işi iyi yapmaları lazım yoksa maymuna dönmeyelim düğünde :1no2:

arkadaslar ben dügünümde yaptirdim porselen makyaji akhisarda bir kuaföre direk porselen die kandirdi beni sadece suda cikmayan makyaj malzemesi kullandi sanirsam.Yani öle bebek gibi falan olmadim renk tonlarini bile iyi kullanamadi o telestan inanin cok üstünde durmadim ama sonradan fotograflara bakinca cok üzüldüm.Rujum bile aninda cikti bütün dügün de rujsuzdum.Anliyacaginiz büyük bir hüsrana ugradim ve suanda da cok üzülüyorum.Lütfen arkadaslar iice arastirin ve asla kaziklanmayin....

porselen makyaj sadece türkiyede duydum...kac senelik makyözüm...gecenlerde istanbulda M.A.C e gittim ve sordum bu porselen ne diye...normal makyajdan fark yok...belki biraz daha fazla kapatici falan kullaniliyor ama ondan bile süpheliyim...porselen diye masallah bide okadar para aliyorlar...yakinda pirlanta makyajda cikar piyasaya...:P

bende düğünümde porselen makyaj yaptırdım hiç bozulmadı harikaydı hala gelip resimlerime bakıyor arkadaşlarım

Ay hıÇte duymadımdı Çok cahılım Çok ama sevdım hosmus megerse

Bembeyaz bi ten, kıpkırmızı mat ruj, çünkü porselen makyajda bembeyaz ten ve kırmızı rujdan başka bişey yok. Far,allık,göz kalemi, (kaş kalemi var o doğal gözüküyo çünkü), maskara...yok
porselen makyaj herkese yakışmaz, beyaz tenli mavi gözlüyseniz yakışır sadece.

işte bu yüzde hiçbişey yok donuk bir yüz hiç tavsiye etmem. hasta gibi bir surat :olmaz:

chalayan.jpg

Back