• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Porselen makyaj yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi obsesifprenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim cok guzel duruyo ama abartmamak sartiyla.Bence beyaz ve mat renklerle yaptirsan o kadar yapay durmaz sanki

her herde varmı bu marka nerelerde bulabilirim makyajı çok seviyorum ama uygun ürün bulamıyorum

ben bu makyaj urunlerının hepsını aldım hehe dugunlerde benım ıcın ozel gunlerde yapıyorum kendıme ve sonuc mu mukemmellll aglasam bıle akmıyo terlesem bıle akmıyo zaten ınsan dugununde de boıle jkalıcı makyaj yaptırömalı ne ole ıkı dk sonra ucan makyajlar..canım ben cence tereddut etme yapdır süper bısı hem dugununde oynayınca akmaz da ..

bu spreyin tam adı ne? ben de düğün makyajım için makyaj bazı almak istiyordum ama bu spreyi de merak ettim şimdi.nasıl birşey biraz anlatır mısın?

canım hemen hemen bütün kozmetikcilerde var zaten profösyonale makyajda da bu spreyi kullanıyorlar..
adını tam olarak bilmiyorum oriflame ve avonda görmüştüm ama daha sonra arkadaşımın yengesi profösyonel makyaj yapıyor o heryerde bulabileceğimizi söylemişti.

makyaj sabitleyici sprey dersen yardımcı olurlar..
istersen internetten de araştırabilirsin..

teşekkür ederim canım.
internette baktım elite in de böyle bir spreyi varmış.Fixator olarak geçiyor.Bunun dışında kryolan un da böyle bir ürünü var.Muhtemelen o daha etkili birşeydir ama izmirde nerde satılıyor bilmediğim için büyük olasılıkla elite alıcam.

canım zaten porselen makyaj yaptırsan daha pahalıya gelir..
ayrıca özel bir gün bence fiyata dikkat etme..elite güzel bir marka iyi seçim yapmışsın cnma.s.

hem kınamca hemde dugunde porselen makyaj yaptırdım..:1closedeyes:
hıc yapay durmadı ayrıcada cok hostu..:icecream:
bknz:albumtatlicadiarzu
ama benım makyajımı yapan uzmandı..
yapıcak olan eger uzman ve egıtımlı bırıyse hıc dusunmeden yaptır derım..şakkıdı
bıraz tuzlu ama..sengözlerimebaksanab

CADIARZU Demek Bülent ERSOY Porselen makyajdan yaptırıyomuş tatlicadiarzu

hadi lenn palyaço kılıklı gacı senii porselenmiş bide hava atıyor tuzlu diyeeelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

nan dana sen ne anlarsın ..şakkıdı
pek bı cekemez gordum senı :dilcikar:

porselen makyaj için diorun sprey fondotenini oneririm artı birşey soylemek istiyorum porselen makyaj cildi kusursuz gosterir asla palyaco gibi bir goruntu vermez,sanatcılara yapılan asırı makyajla bu tamamen farklı,onların porselen makyaj dedikleri şey sahne için normal gün ısıgında korkunc yapay durur,sadece sahne için kullanır ama cildinizin mermer gibi olmasını istiyorsanız soyle bir şey var cok bozuk sivilceli bir cilt asla mermer gibi puruzsuz gorunmez egr ufak tefek sivilce lekeleriniz vs.varsa fondoten üzerine pudra ile cildiniz mermer gibi gorunebilir aksi takdirde bozuk cilde yapılan fondoten artı pudra vs.cildi oldugundan da bozuk gosterir bunu gunduz makyajı için soyluyorum tabikiCADIARZU

Yaaa bu porselen makayaji Ebru Gündese, Bülent Ersoya yapilan, ve onlarin makyajini ben cok begenirim özelikle Ebri Gündesin, tabii bizler okadar agir makyaji herzaman kullanamyiz ama bi dügünde falan neden olmasin?
Simdi bu porselen makyajini kim iyi yapar Izmirde bi bilgi verirmisiniz?
Istanbul da önere bileceginiz bir yer varsa onu da alim, ama özelikle Izmir lazim bana su an.

Yaaa bu porselen makayaji Ebru Gündese, Bülent Ersoya yapilan, ve onlarin makyajini ben cok begenirim özelikle Ebri Gündesin, tabii bizler okadar agir makyaji herzaman kullanamyiz ama bi dügünde falan neden olmasin?
Istanbul da önere bileceginiz bir yer varsa onu da alim, ama özelikle Izmir lazim bana su an.

ızmır degıl ama aydın da var bıldıgım bır yer..şutarafagitti
guzellık merkezı ..yabancı degıl..:kahve:
eger aydına gıdebılırım dersen bır arkadasımlar senı oraya yonlendırebılırım..yerimseniben
asla pısman olmazsın..:icecream:
cunku makyajı yapan egıtımlı uzman bır bayan:1closedeyes:

Arkadaşlar porselen makyaj hiç yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlarım var nişanında ve düğününde yaptırdı o kadar güzel olduki bebek gibi ve çok hafif tonlarda yaptırdı pürüzsüz oldu cildi video daki makyajlar çok abartılı öyle değildi arkadaşımınki........

istanbulda benım bıldgm fatıhde bır yer var şiddetle tavsıyede ederım valla ama onlar yuzu bukadar koyu yapmıyolar ve yuz hatlarına gore yapıyolar cok da dayanık ve profesyoneller..

çok abartılı bncee hiç sevmedım bna sim getirin göz kalemı simlı far bunun gibi yaparım

bende temmuzda evlıynıyorum nasıl bısey yaptırsam yakısır kalıcı olur

benımde dügünüm olcak temmuzda abartı olmamak kaydıyla porselen makyaj hos bence

ben geçen yaz evlendim arkadaşlar ve düğünüm manisa'da oldu temmuz ayında. Nasıl sıcak olduğunu anlatmama gerek yok heralde. Ne kadar havuz başında olduysa da hava çok sıcaktı. Ve ben de porselen makyaj yaptırdım, mükemmel oldu. Kız arkadaşlarım da bayıldı ama size tavsiyem kuaförü çok dikkatli seçmeniz. Zevksiz bir kuaför olduğunda böyle bir sonuç olmazdı. Kına gecemde de porselen makyaj yaptırdım. Kesinlikle yaptırın derim..

kızler benimde bu hafta sonu düğünüm var porsolen makyaj yaptırma istiyorum ankarada neresi var güzel yapan ama çok tuzlu olmasın en fazla 150 verebiliirim bana yardımcı olurmusunuz :enbuyukkk:

Back