E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi obsesifprenses
canim cok guzel duruyo ama abartmamak sartiyla.Bence beyaz ve mat renklerle yaptirsan o kadar yapay durmaz sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her herde varmı bu marka nerelerde bulabilirim makyajı çok seviyorum ama uygun ürün bulamıyorum
bu spreyin tam adı ne? ben de düğün makyajım için makyaj bazı almak istiyordum ama bu spreyi de merak ettim şimdi.nasıl birşey biraz anlatır mısın?
teşekkür ederim canım.
internette baktım elite in de böyle bir spreyi varmış.Fixator olarak geçiyor.Bunun dışında kryolan un da böyle bir ürünü var.Muhtemelen o daha etkili birşeydir ama izmirde nerde satılıyor bilmediğim için büyük olasılıkla elite alıcam.
hadi lenn palyaço kılıklı gacı senii porselenmiş bide hava atıyor tuzlu diyeeelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Yaaa bu porselen makayaji Ebru Gündese, Bülent Ersoya yapilan, ve onlarin makyajini ben cok begenirim özelikle Ebri Gündesin, tabii bizler okadar agir makyaji herzaman kullanamyiz ama bi dügünde falan neden olmasin?
Simdi bu porselen makyajini kim iyi yapar Izmirde bi bilgi verirmisiniz?
Istanbul da önere bileceginiz bir yer varsa onu da alim, ama özelikle Izmir lazim bana su an.
istanbulda benım bıldgm fatıhde bır yer var şiddetle tavsıyede ederım valla ama onlar yuzu bukadar koyu yapmıyolar ve yuz hatlarına gore yapıyolar cok da dayanık ve profesyoneller..Yaaa bu porselen makayaji Ebru Gündese, Bülent Ersoya yapilan, ve onlarin makyajini ben cok begenirim özelikle Ebri Gündesin, tabii bizler okadar agir makyaji herzaman kullanamyiz ama bi dügünde falan neden olmasin?
Simdi bu porselen makyajini kim iyi yapar Izmirde bi bilgi verirmisiniz?
Istanbul da önere bileceginiz bir yer varsa onu da alim, ama özelikle Izmir lazim bana su an.