• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Porselen makyaj yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi obsesifprenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben düğünümde porselen makyaj yaptırmıştım..herkes makyahımı çok beğenmişti..hiç abartı değildi oldukça sadeydi ama farklı bir güzellik katıyor insana..

tabii gideceğin yerde çok önemli..benim makyajımı yapan yer oldukça kaliteli bir yerdi..

Benim de mayıs ayında düğünüm var ve nereye gideceğimi henüz belirlemedim.Ankarada önerebileceğinz bir yer var mı ? Cildim biraz problemli o yüzden porselen yaptırmam gerek diye düşünüyorum.

kızlar benım de ekımde dugun.. kafam cok karısık kuaforum yuzun cok guzel hıc yaptırma yapay duruyor dıyor ben cok terledıgım ıcın yaptırmak ıstıyorum o da normal makyaj yapayım kalıtelı bı spreyımız var ondan sıkayım akmaz makyajın dedı ama bılemıyorum kuafor de hep bılgıdım bı yer guvenmek ıstıyorum..5 ekım de dugun olcak 28 eylul de foto cekımı var foto cekımı oldugu gun prova gıbı sacımı da makyajımı da yapacak.. cok kararsızım porselen mı normal mı

Herkese merhaba. Gercek porselen makyaj yapimi suresi nedir bilen var mi? Iyi arastirmak lazim evet ama her kuaför yapiyor gibi konusup degisik fiyatlar soyluyor hepsi kalici oldugunu soyluyor fakat kimi diyor 3 saatte olur kimi diyor yarim saat 1 saat surer yapımı. Hangisi gercek secmek cok zor :(

Herkese merhaba. Gercek porselen makyaj yapimi suresi nedir bilen var mi? Iyi arastirmak lazim evet ama her kuaför yapiyor gibi konusup degisik fiyatlar soyluyor hepsi kalici oldugunu soyluyor fakat kimi diyor 3 saatte olur kimi diyor yarim saat 1 saat surer yapımı. Hangisi gercek secmek cok zor :KK43:

Porselen makyaj ürünleri ciddi rakamlar .mahalle arasında bir kuaför ise genelde bunun orginalini kullanmaz . Yani 3 saat diyen müsteri kazanmak için söylemiş bir porselen makyaj kişinin istediği abartıya göre değişir ama en fazla 1 saat sürer bide yapan kişinin profosyonel oluşu ve elindeki fırça ve aksesuarların kalitesi makyaj süresini kısaltır yalnız profosyonel makyajdan sonra ciltteki tüm gözenekler tıkanır ve cildin makyaj sonrası yıkandıktan sonraki günlerde toparlanması alışık degilse zamab alır :KK16:

Porselen makyaj ürünleri ciddi rakamlar .mahalle arasında bir kuaför ise genelde bunun orginalini kullanmaz . Yani 3 saat diyen müsteri kazanmak için söylemiş bir porselen makyaj kişinin istediği abartıya göre değişir ama en fazla 1 saat sürer bide yapan kişinin profosyonel oluşu ve elindeki fırça ve aksesuarların kalitesi makyaj süresini kısaltır yalnız profosyonel makyajdan sonra ciltteki tüm gözenekler tıkanır ve cildin makyaj sonrası yıkandıktan sonraki günlerde toparlanması alışık degilse zamab alır :KK16:

Tam olarak merak ettiklerimi aciklamissin, cok tesekkurler.

Back