- Konu Sahibi obsesifprenses
-
istanbulda benım bıldgm fatıhde bır yer var şiddetle tavsıyede ederım valla ama onlar yuzu bukadar koyu yapmıyolar ve yuz hatlarına gore yapıyolar cok da dayanık ve profesyoneller..
izmir osça vipte yapılıyor bildigim kadarıyla
cnm özelden mesajın kapalı sanırım atamadım ö.m:sm_confused:
ozel mesajlar kısa bır surelıgıne kapalı arkadaslar...:icecream:
szı ozel bı durum degıl yanı şakkıdı
[youtube]mQ2RmsAzduI[/youtube]bunu bulabildim ama
arkadaşlar ben nişan ve düğünüm için porselen makyaj yaptırmak istiyorum ama kimisi çok yapay durduğunu söylüyo bu konuda bi fikriniz warmı? aranızda daha önce yaptıran varsa memnun kaldınızmı tavsiye edermısınız öğrenmek isterim şimdiden teşekkürlerr:teytey:
ben düğünümde yaptırmayı düşünmüştüm inanılmaz pahalı bi fiyat söylediler bende vazgeçtim. gerçi porselen makyajda insanı çok değiştiriyor. biblo suratı gibi oluyor. düğünde sabitleyici sprey kullandım o kadar ağladım hiç akmadı valla ki benim yüzümde normalde hiç makyaj durmaz hemen kusar cildim. gece yarısı hala hepsi suratımdaydı
ben geçen yaz evlendim arkadaşlar ve düğünüm manisa'da oldu temmuz ayında. Nasıl sıcak olduğunu anlatmama gerek yok heralde. Ne kadar havuz başında olduysa da hava çok sıcaktı. Ve ben de porselen makyaj yaptırdım, mükemmel oldu. Kız arkadaşlarım da bayıldı ama size tavsiyem kuaförü çok dikkatli seçmeniz. Zevksiz bir kuaför olduğunda böyle bir sonuç olmazdı. Kına gecemde de porselen makyaj yaptırdım. Kesinlikle yaptırın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?