- 11 Eylül 2013
- 399
- 40
- 43
Masallaaaah diyelim o zaman. Senin adina sevindim tolincim :)Risk almayi degilde hem forumu cik seviyorum mutlulugumu paylasmak istedim ve bu mutluluk icin o kadar cok bekledimki yazmasam olmazdi karpuzlum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallaaaah diyelim o zaman. Senin adina sevindim tolincim :)Risk almayi degilde hem forumu cik seviyorum mutlulugumu paylasmak istedim ve bu mutluluk icin o kadar cok bekledimki yazmasam olmazdi karpuzlum![]()
Evet gercek uyeligi keyfiyolunda zaten o konuyada yazmis kadin sizi uc uyelikle kekliyo haberiniz yok ben olsaydim yazardim keklettirmezdim siziyooo!!!! gerçek üyeliği mi varmışşş
Seni yirim kiz saolasin ciceeemmmHayırlı ugurlu olsun canimm hadi bakalım![]()
Cok cok tesekkur ederimmmHayırlı ugurlu olsun canimm hadi bakalım![]()
anaaaaaammmEvet gercek uyeligi keyfiyolunda zaten o konuyada yazmis kadin sizi uc uyelikle kekliyo haberiniz yok ben olsaydim yazardim keklettirmezdim sizi![]()
Cok teaekkur ederimmmm:)Masallaaaah diyelim o zaman. Senin adina sevindim tolincim :)
tuttum bu fikri
olurse coraplarla gomun![]()
Buraya konu acoyom sen yoksun nerde kaldin ya?toliiin çok sevindim adına![]()
Kadin tabiki gercek uyeliginide yazdim iste keklettirmeyin kendinizi ben olaydim o konuda ah ben olmaliydim yaaaanaaaaaammmkadın mı peki
Ne hayinsin ya kadinin olmesini istiyosun[/QUcık cık cık ne kadar kötüsün ben sadece Allah sevdiği kulunu yanına erken alır diye düşünüyorum
![]()
Gencler noooruyonuzzz bea ben geldim
Okuldan mezun oldum artikin miihendisimmm kendime manitada yaptimmm ohhh misss
Sahalara donus yapiyorum artikin hadi muneye gorunmeden parti yapalim burdaaa![]()
Optum kocaman ciceeemmmderdini yesinler senin![]()
Birki bu sanaydiAhhahhahahahah pis![]()
öyle koca da bulmuşun hayırlı olsun şu imzanı değiştir ayıp olmassın çocuaaaAhhahhahahahah pis![]()
bende mühendisim meslektaşım benimOptum kocaman ciceeemmm![]()