Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nörüyüm kamkii iş buldum kocamda var.Mathi
noruyon mathiiii![]()
Ne zaman parti yaptığımı gördünparti denince akla marga geliiirrrr![]()
eğlence denince akla hemen onun adı gelir marga marga margaaNe zaman parti yaptığımı gördün![]()
eğlenceliyim sadece o kadar![]()
Bide senin iyi olduğun günleri görsem işte o zaman partinin hasını yapcam sanaeğlence denince akla hemen onun adı gelir marga marga margaa![]()
Anammm tolin kocamı buldun kız.. Hayırlı olsun :)
iyiyim kuzucum hallettim tüm sorunlarımı.Bide senin iyi olduğun günleri görsem işte o zaman partinin hasını yapcam sana![]()
Olurum Allah kısmet ederse , ara sen beni görüşelim artıkiyiyim kuzucum hallettim tüm sorunlarımı.
iş buldum .
herifle arayı düzelttim ağzımın içine bakıyor![]()
şubatta istanbula geliyoruz sende gel görüşelim hep birlikte![]()
Allah mutlulugunuzu daim etsin fakat buraya boyle bir baslik acmaniz yanlis degil mi?
:) risk almayi seviyosunuz yaniForum kurallarina aykiri![]()
Heee bende yeni sikintilardan ciktim yarabbi sukurnörüyüm kamkii iş buldum kocamda var.
benimde keyfim tıkıırrr![]()
seninkide hayırlı olsuuunnn![]()
Risk almayi degilde hem forumu cik seviyorum mutlulugumu paylasmak istedim ve bu mutluluk icin o kadar cok bekledimki yazmasam olmazdi karpuzlum:) risk almayi seviyosunuz yani
fetibör işini bırakmış, puhaça yuğuruyormuş artıkEee gencler ben yokken fetiborcu gelmis gene neden beni arayip haber etmediniz hainlerrr![]()
Evet okudumdaaa sizin bilmediginiz bisey var fetiborcunun gercek uyeligini biliuomusunuz?fetibör işini bırakmış, puhaça yuğuruyormuş artık![]()
yooo!!!! gerçek üyeliği mi varmışşşEvet okudumdaaa sizin bilmediginiz bisey var fetiborcunun gercek uyeligini biliuomusunuz?