nörüyüm kamkii iş buldum kocamda var.Mathi
noruyon mathiiii
Ne zaman parti yaptığımı gördünparti denince akla marga geliiirrrr
eğlence denince akla hemen onun adı gelir marga marga margaaNe zaman parti yaptığımı gördün
eğlenceliyim sadece o kadar
Bide senin iyi olduğun günleri görsem işte o zaman partinin hasını yapcam sanaeğlence denince akla hemen onun adı gelir marga marga margaa
Anammm tolin kocamı buldun kız.. Hayırlı olsun :)
iyiyim kuzucum hallettim tüm sorunlarımı.Bide senin iyi olduğun günleri görsem işte o zaman partinin hasını yapcam sana
Olurum Allah kısmet ederse , ara sen beni görüşelim artıkiyiyim kuzucum hallettim tüm sorunlarımı.
iş buldum .
herifle arayı düzelttim ağzımın içine bakıyor
şubatta istanbula geliyoruz sende gel görüşelim hep birlikte
Allah mutlulugunuzu daim etsin fakat buraya boyle bir baslik acmaniz yanlis degil mi?
:) risk almayi seviyosunuz yaniForum kurallarina aykiri
Heee bende yeni sikintilardan ciktim yarabbi sukurnörüyüm kamkii iş buldum kocamda var.
benimde keyfim tıkıırrr
seninkide hayırlı olsuuunnn
Risk almayi degilde hem forumu cik seviyorum mutlulugumu paylasmak istedim ve bu mutluluk icin o kadar cok bekledimki yazmasam olmazdi karpuzlum:) risk almayi seviyosunuz yani
fetibör işini bırakmış, puhaça yuğuruyormuş artıkEee gencler ben yokken fetiborcu gelmis gene neden beni arayip haber etmediniz hainlerrr
Evet okudumdaaa sizin bilmediginiz bisey var fetiborcunun gercek uyeligini biliuomusunuz?fetibör işini bırakmış, puhaça yuğuruyormuş artık
yooo!!!! gerçek üyeliği mi varmışşşEvet okudumdaaa sizin bilmediginiz bisey var fetiborcunun gercek uyeligini biliuomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?