Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ablam kesinlikle ısınmadan yapmanızdan kaynaklı şimdi size ısınma egzersizi bir video vericem onunla başlayın sporun başında..

KIZLAR ISINMA VİDEONUZ BU HANGİ GRUPTA OLURSANIZ OLUN BU VİDEOYU YAPMADAN BAŞLAMAK YOK!

<strong><span style="color:#ff0000;">[video=youtube;Tri2iLq0L_o]http://www.youtube.com/watch?v=Tri2iLq0L_o[/video]

mari winsor'un faydasını gördünüz mü? ne kadar zamandır yapıyosunuz? onu da ekleyebilirim programıma. Belim incelmeye başladı ama basen bacak çok yavaş ilerliyor.

mari winsor'un faydasını gördünüz mü? ne kadar zamandır yapıyosunuz? onu da ekleyebilirim programıma. Belim incelmeye başladı ama basen bacak çok yavaş ilerliyor.

67.gunum bugun sasirmadiysam boyle >) yazinda yaptim cok etkisi! kesinlikle yapmalisiniz ilk haftadan degisikligi goreceksiniz
beliniz nasil inceldi ben 60 yapana kadar devam edicem hep 62 cm olunca biraktimmda cezalandirdim 60 olmdan birakmicam

KIZLAR ISINMA VİDEONUZ BU HANGİ GRUPTA OLURSANIZ OLUN BU VİDEOYU YAPMADAN BAŞLAMAK YOK!

<strong><span style="color:#ff0000;">[video=youtube;Tri2iLq0L_o]http://www.youtube.com/watch?v=Tri2iLq0L_o[/video]

bu kadar ısınma hareketi yaparsam spor yapmaya enerjim kalmaz :):) saka maka cok tatlılarrr

mari winsor'un faydasını gördünüz mü? Ne kadar zamandır yapıyosunuz? Onu da ekleyebilirim programıma. Belim incelmeye başladı ama basen bacak çok yavaş ilerliyor.
canım daha yeni başladın birde popo ve bacak zor yağ eriten bölgeler sürekli ve devamlılık la yaparsanız 2 ayda etkisini görürsünüz

67.gunum bugun sasirmadiysam boyle >) yazinda yaptim cok etkisi! kesinlikle yapmalisiniz ilk haftadan degisikligi goreceksiniz
beliniz nasil inceldi ben 60 yapana kadar devam edicem hep 62 cm olunca biraktimmda cezalandirdim 60 olmdan birakmicam

öyle aman aman bi incelme yok tabii ama bi hafta oldu daha spora başlayalı. b-fit'e gidiyorum da ben buranın dışında. 3-4 cm bi incelme oldu belimde. ama benim asıl problemim basen bacak. :)

kızlar bu squat üst bacak eritiyor mu ya eritirse kötü zaten bnm 52 cm yani dahja incelirse üzülürüm çırpı bacaklıyım zatiii

kizlar yaaaa ben geldimmmmm

ya bana kizmayin, dün esimin dogum günüydü ipin ucu kacti yarin kaldigim yerden devam ama... sizler ne yapiyosunuz???

Ok tsk ederim bende yarin diyete baslamak istyordum

Bu verdigin linkteki hareketleride yaptimmi oh mis yillardir vermek istedigim 4 kilodan kurtulurum

Tekrar emegin ve yardimlarin icin sagol

Kızzzzlaaar dün otobüslambası35 in verdiği linklerden dans1 i yaptım yaptıgım andan ıtıbaren yan kaslarım yanmaya basladı bı saat boyunca sıcak sıcak :) kaldım

hemen kas gevsetıcı ıctım ama neee fayda aksam basladı agrılar kas gecsetıcı krem surdum bana mısın demedı bugun ıkı büklüm oldum ama yılmak yook devam super oacak hırs yaptım valla :) ama su agrılara bı cozum bılen varmıdır aramızda :)

canım alt bacagımda 32 benim ince gözüküyor 170 boyum
biraz uzun bacaklıyım o yuzden öyle çıta gibi valla abartmym
senn alt bacak kaç canım

canim ben de bacaklarimi inceltmek istiyorum 170 boyda 52 cm ince mi görünüyor??? 55 felan iyidir o zaman dimi??? biraz sIkIlasmak lazim galiba

kizlar yaaaa ben geldimmmmm

ya bana kizmayin, dün esimin dogum günüydü ipin ucu kacti yarin kaldigim yerden devam ama... sizler ne yapiyosunuz???
afiyet olsu şeker olsun özel günler fazlaa abartmadan yiyevilirsiniz
canım alt bacagımda 32 benim ince gözüküyor 170 boyum
biraz uzun bacaklıyım o yuzden öyle çıta gibi valla abartmym
senn alt bacak kaç canım
benim boy 172 alt bacagı bilmiyorum ama üst bacak 52 basen 91- karın 61

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…