ablam kesinlikle ısınmadan yapmanızdan kaynaklı şimdi size ısınma egzersizi bir video vericem onunla başlayın sporun başında..ya kedi cigim..ben üç gün hareketleri yaptım yapmasına ama oturup kalkamıyorum..durum fena anlayacağın
Bu işte bir terslik var sanki.. Acaba ısınmadan hareketleri yapıyoruz ondanmı,birden çok fazlamı yüklendik??
basenlerini kasmı yapıyorcanım harketler yağ eritiyor hepsini bende yapıyorum basenlerim eridi aynı hareektler basen gölgemi sıkılaştıdı ayrıca zayıflarken sıkılaşma programımız da var
Basen bolgesinin kasli olmasini demek istemistim.
O zaman ben zayiflarken sikilastirma programindan alim hangisiydi acaba yardimci olurmusunuz ?
basenleriniz kas yapmazçünkü onlar yağ ve poponun yayılması
1.sayfadaki yazımda linkleri verdim sayfa 25te programının videoları var tatlım 3 tane video onları yapıcaksın nasıl yapcagın kaç gun yapacagın hepsi yazıyor yazıımda​
canim ben bu sayfadaki gruba uymuyorum ama takipteyim kizlarin yorumlari fotograflar gaz veriyor bende paylasiyorum arada foto gaz vermek amacli benim programim su basen ve karin problemli birisiyim kiloyu oradan alirim hep
callanetics yapiyorum vucudun esnek oluyor vucut sekle giriyor
mari winsor yapiyorum sadece basen bacak amacli
birde squat sadece comelme hareketi gunde 50den asagi yapmiyorum 8 gundur yapiyorum squati
zumba yapiyordum ama pek etki etmedi bende..sana bunlari onerebilirim mari winsoru kesin denemelisin basen bacak icin cok etkili.
ben karnimi dumduz yapmak istiyorum onerebileceginiz sadece karin videosu varmi kizlar bu benim programim yeni gelen arkadaslarin kafasi karismasin :18:
mari winsor'un faydasını gördünüz mü? ne kadar zamandır yapıyosunuz? onu da ekleyebilirim programıma. Belim incelmeye başladı ama basen bacak çok yavaş ilerliyor.
KIZLAR ISINMA VİDEONUZ BU HANGİ GRUPTA OLURSANIZ OLUN BU VİDEOYU YAPMADAN BAŞLAMAK YOK!
<strong><span style="color:#ff0000;">[video=youtube;Tri2iLq0L_o]http://www.youtube.com/watch?v=Tri2iLq0L_o[/video]
canım daha yeni başladın birde popo ve bacak zor yağ eriten bölgeler sürekli ve devamlılık la yaparsanız 2 ayda etkisini görürsünüzmari winsor'un faydasını gördünüz mü? Ne kadar zamandır yapıyosunuz? Onu da ekleyebilirim programıma. Belim incelmeye başladı ama basen bacak çok yavaş ilerliyor.
67.gunum bugun sasirmadiysam boyle >) yazinda yaptim cok etkisi! kesinlikle yapmalisiniz ilk haftadan degisikligi goreceksiniz
beliniz nasil inceldi ben 60 yapana kadar devam edicem hep 62 cm olunca biraktimmda cezalandirdim 60 olmdan birakmicam
10 dakika annem 2.programda napıcaksınız acaba bunların 2misli gelicek herkes ebu kadar ısınma hareketi yaparsam spor yapmaya enerjim kalmaz :):) saka maka cok tatlılarrr
canım daha yeni başladın birde popo ve bacak zor yağ eriten bölgeler sürekli ve devamlılık la yaparsanız 2 ayda etkisini görürsünüz
benimde bacaklarım 52 ama okadar ince değilkızlar bu squat üst bacak eritiyor mu ya eritirse kötü zaten bnm 52 cm yani dahja incelirse üzülürüm çırpı bacaklıyım zatiii
basenleriniz kas yapmazçünkü onlar yağ ve poponun yayılması
1.sayfadaki yazımda linkleri verdim sayfa 25te programının videoları var tatlım 3 tane video onları yapıcaksın nasıl yapcagın kaç gun yapacagın hepsi yazıyor yazıımda​
niye kimse yazmiyor yaa, herkes squatsla mi mesgul???
akşam saatlerine bırakmayın sporu ya :)) kimse kalmıyor sonra buralardabi de muhabbet için madagaskar'a gidelim canım :))
benimde bacaklarım 52 ama okadar ince değilhayır bacak yakar ama kas yapar
canım alt bacagımda 32 benim ince gözüküyor 170 boyum
biraz uzun bacaklıyım o yuzden öyle çıta gibi valla abartmym
senn alt bacak kaç canım
afiyet olsu şeker olsun özel günler fazlaa abartmadan yiyevilirsinizkizlar yaaaa ben geldimmmmm
ya bana kizmayin, dün esimin dogum günüydü ipin ucu kactiyarin kaldigim yerden devam ama... sizler ne yapiyosunuz???
benim boy 172 alt bacagı bilmiyorum ama üst bacak 52 basen 91- karın 61canım alt bacagımda 32 benim ince gözüküyor 170 boyum
biraz uzun bacaklıyım o yuzden öyle çıta gibi valla abartmym
senn alt bacak kaç canım