Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsu şeker olsun özel günler fazlaa abartmadan yiyevilirsiniz
benim boy 172 alt bacagı bilmiyorum ama üst bacak 52 basen 91- karın 61
afiyet olsu şeker olsun özel günler fazlaa abartmadan yiyevilirsiniz
benim boy 172 alt bacagı bilmiyorum ama üst bacak 52 basen 91- karın 61
canim ben de bacaklarimi inceltmek istiyorum 170 boyda 52 cm ince mi görünüyor??? 55 felan iyidir o zaman dimi??? biraz sIkIlasmak lazim galiba
canım herkes bacakların cok ince diyor .s evet ince gercekten hele alt bacagım ama napıyım yok kilo alsamda göbekten alıyorum gitmiyo asagı
vücut ölçülerim : 80 64 92 .s.s. nasıl sence? bn hç begenmyrm kendmi
canım süpersin 2ayda çok kilo almadın ozman süper vallahicanım egzersizlere başaldım 1hafta sonra program yenilenicem sende istersen programa katalım hemen ısın haftaya daha sıkı programa hazırlankızlar merhaba ben 2 ay önce 2.ci doğum yaptım, kilolar gitti karın bölgesi indi de sıkılaşmak gerek! neler yapıyorsunuz egzersiz olarak??
sen hem kas yapmış olabilirsin hemde sen zaten hem ısınıyorsun hemde kas yapıyorsun.. onalr ısınmadan yapıyorllar hop şotu giyip squatsa başlıyorlar..haklisin cnaim yaaa haftasonlari zorlayici oluyor ama yaza az kaldi 2.5 ayda toparlanmamiz lazim hele benim 7-8 kilo vermem lazim aslinda cok zor degil hele de bu tempoda böyle spor yaparken
ya canim ben sana bir sey sorcam, herkes kaslarinin yanmasindan sikayetci, hareket edemediklerinden felan yakiniyorlar.. bende öyle bir sey niye olmadi yaa??? hem de 3 videoyu da arka arkaya yapiyorum.. sadece biraz kol ve sirt kaslarimla alt bacaklarim agridi, dans ederken de karin kaslarim hafif ama sonra geciyor... acaba kas mi yaptim ben o kadar yürüyerek
bence ölçülerin çok güzel sadece belin biraz var .canım herkes bacakların cok ince diyor .s evet ince gercekten hele alt bacagım ama napıyım yok kilo alsamda göbekten alıyorum gitmiyo asagı
vücut ölçülerim : 80 64 92 .s.s. nasıl sence? bn hç begenmyrm kendmi
Eki Görüntüle 651613
30 günlük squat hereketi, Bu kalçalar hayal değil, Bu programa ben pazartesi başlıyacağım, Benimle birlikte başlayacak kimsee yokmuu çok güzel etkili ve zor bir 1ay olucak !!
canım süpersin 2ayda çok kilo almadın ozman süper vallahicanım egzersizlere başaldım 1hafta sonra program yenilenicem sende istersen programa katalım hemen ısın haftaya daha sıkı programa hazırlan
sen hem kas yapmış olabilirsin hemde sen zaten hem ısınıyorsun hemde kas yapıyorsun.. onalr ısınmadan yapıyorllar hop şotu giyip squatsa başlıyorlar..
bence ölçülerin çok güzel sadece belin biraz var .
ben böyle olmak istiyorum.yardımcı olur musunuz?hangi hareketleri yapmam lazım 1 ay boyunca
canım süpersin 2ayda çok kilo almadın ozman süper vallahicanım egzersizlere başaldım 1hafta sonra program yenilenicem sende istersen programa katalım hemen ısın haftaya daha sıkı programa hazırlan
[/B]
canım 1.saydaki ilk yazımda herşeyin likini verdi 30gün squats programndakiler felan likleri var :=)ben böyle olmak istiyorum.yardımcı olur musunuz?hangi hareketleri yapmam lazım 1 ay boyunca
bende öyleyim hemen veririm kiloyusüpersin seni ozman bu hafta zayıflarken sıkılaşmaya yazıyorum.. dans videoları var ilk sayfada likler var 35 csayda videolar. buna başla haftaya programını dğeiştiricem herşeyin açıklamasını ahfta kaç gun yapacaksın nasıl yaapacaıksın hepsi var tatlım hayırlı olsun :13:ilk hamilelikte de 25 kg, 2.cide de 24 kg aldım:) hepsi değil ama 3 kg kalacak kadar gitti, sanırım bünye meselesi.. o kadar kısa sürede wermek doğru değil ama gitti anlayamdığım bir mantıkla..belim çok kalın, inceltmem lazım.. ben programa dahil olurum yönlendirin azmedeyim noluuurr
bende öyleyim hemen veririm kiloyusüpersin seni ozman bu hafta zayıflarken sıkılaşmaya yazıyorum.. dans videoları var ilk sayfada likler var 35 csayda videolar. buna başla haftaya programını dğeiştiricem herşeyin açıklamasını ahfta kaç gun yapacaksın nasıl yaapacaıksın hepsi var tatlım hayırlı olsun :13:
Regen: zumbadan daha hızlı ve uzun bir video vericem size sonraki progrmda
vuuuuuuuuuu ayvayi yedim ben desene haahhahahahaha yani spora yazilip biraz da insan görmek istiyorum canim yaaa baskalariyla birlikteyken de daha disiplinli oluyor ya ondan seyettim yaa ama burayi takip ediyorum insallah düzenli bi sekilde de devam etcem, yaza en yakin arkadasimin dügünü var veeeeeeeee dügünde varya eskilerden arkadaslardan liseden vs heeeeerrkes olcak, veeeeeee ben yine bomba gibi olcam, yine herkesi gözü üstümde olcak
bu düğün senin kaytarmanı öyle bi engeller ki
ben bütün gruplarda hareketleri yaptım 1 ay değil benim zaten 6-7 senelik spor hayatım var 4-5 aydır düzenli düzensi fitness yapıyorumotobüs lambası35 siz 1 ay boyunca yaptınız mı bu programı?
canım bunyem saitse hemen bu ardaa 35 değil 25 yazcaktım35.ci sayfada yok ki şeker
bu arada 1haftadır her gün 100 yarım, 50 tam mekik çekiyorum yanmalarım war doğru yolda mıyım neyim:) ne kadar sürede etki eder çok sabırsızım yahuu
aynı sorundayız bende zayıfım popomu kaldırmaya çalışyıroum canım sana en uygunu squats programı ve bölgesel programıBen burayı yeni gördüm benim problemimde popom çok düşük ve zayıfım kaldırdımmı tamam ama zayıflamak istemiyorum bacaklarımda kısa
benim gövdem uzun pantolon giyince komik oluyorum.
Hangi hareketleri yapmalıyım?