Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
herkese iyi akşamlar tesadüf bu topiği keşfettim......o nasıl vücutlar öyle...bunlara sahip olmak için ne yapmak gerekiyor....çok samimi soruyorum

herkese iyi akşamlar tesadüf bu topiği keşfettim......o nasıl vücutlar öyle...bunlara sahip olmak için ne yapmak gerekiyor....çok samimi soruyorum
canım hoşgeldin. bu vucutlara kavuşmak için düzenli spor gerekir yaz geliyor diye değil her zaman her daim hayatında olması gereki sporun 1senede bu hale gelebilirsiniz yani

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hoşgeldn. bu vucutlara kavuşmak için düzenli spor gerekeir yaz geliyor diye değil her zman her daim hayatında olması gereki sporun 1senede bu hale gelebilirsiniz yani

çok zamanım yok ama evde kendi imkanlarımla yapabileceğim birşeyse ben o disiplini sağlarım

Çizelgem ve bende buradayız..:):)

Eklentiler

• $2013-03-17 20.06.21.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 65
Aynen bende çok sıkı gördüm kendimi..:) Tabi buradaki ekip ruhunun da etkisi var hele o resimler yok mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…