tatlım ne istiyorsun zayıflayıp sıkılaşmakmı yoksa bölgesel sorunların mı var.?boyun kilon
?
biz bayrağın bikinisini gysek nasıl olur acaba :44:
işte anlatmaya çalıştığım buydu ...hergün ne yapmam gerekir......evde yapabileceksem inan bana usanmam
canim ben bu sayfadaki gruba uymuyorum ama takipteyim kizlarin yorumlari fotograflar gaz veriyor bende paylasiyorum arada foto gaz vermek amacli benim programim su basen ve karin problemli birisiyim kiloyu oradan alirim hep
callanetics yapiyorum vucudun esnek oluyor vucut sekle giriyor
mari winsor yapiyorum sadece basen bacak amacli
birde squat sadece comelme hareketi gunde 50den asagi yapmiyorum 8 gundur yapiyorum squati
zumba yapiyordum ama pek etki etmedi bende..sana bunlari onerebilirim mari winsoru kesin denemelisin basen bacak icin cok etkili.
ben karnimi dumduz yapmak istiyorum onerebileceginiz sadece karin videosu varmi kizlar bu benim programim yeni gelen arkadaslarin kafasi karismasin :18:
işte bunlardan istiyorum......çok kaslı olmadan kalkık ve sıkı bir popo......allahtan liposuction yaptırmamışım...hayatım kayardı
canım ozman seni bölgesel porgramına yazıyorum.. ilk sayfada harketlerin linkini verdim sayfa 25te .. hemen başla bütün açıklamaları yaptı okursan hepsini anlarsın kzuum :)aslında 1 ay sonra sınavım var......bir on kilo vermek istiyorum.......istediğim kiloya inebilirim....ama şu an dünyanın en zor sınavı olan tusa hazırlanıyorum.....basen ve kalçalarımın sıkılaşmasını istiyorum ...şimdiden spora başlayabilirim ...ama diyete daha sonra başlayabilirim
boy 176
kilo 66
hahhha ama amerkan bağragıda gzel bizimkisi duygusal br bayrak oldu artıkaha bu soruyu bugun bna kuzen sordu benim cevap su oldu bizim erkekler adimizi lekelediler diye yuhlarlar dedm >))
Ben de bunlardan istiyorum satiliyor mu
2 ay sonra baslayabilirim, hem 65 e dusmem lazim, simdi degil. Kalca olarak sorunum yok benim sorunum gobegim.
basenlerini kasmı yapıyorBence insan once zayiflayip istedigi kiloya gelmeli ve daha sonra bu hareketleri yapmali cünkü bu hareketler sadece kas yapiyor ben sahsen basenlerimin kasli olmasini istemezdim...
canım senide zayıflarken sıkılaşmaya alalım dans ederken hem zayıflayıp hemde sıkılaşabilrsinBen de bunlardan istiyorum satiliyor mu
2 ay sonra baslayabilirim, hem 65 e dusmem lazim, simdi degil. Kalca olarak sorunum yok benim sorunum gobegim.
kanka topik sahibi ilgileniyor.....sen benim kadar yoğun değilsindir
canım senide zayıflarken sıkılaşmaya alalım dans ederken hem zayıflayıp hemde sıkılaşabilrsin
basenlerini kasmı yapıyorcanım harketler yağ eritiyor hepsini bende yapıyorum basenlerim eridi aynı hareektler basen gölgemi sıkılaştıdı ayrıca zayıflarken sıkılaşma programımız da var
Basen bolgesinin kasli olmasini demek istemistim.
O zaman ben zayiflarken sikilastirma programindan alim hangisiydi acaba yardimci olurmusunuz ?