Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
$tumblr_li4ue672uj1qdljvzo1_500_large.jpg

yaza cok az bir zaman kaldiii

$tumblr_m96wr4kAg71r22fuuo1_500.jpg

boylee dup duzz karin kalkik kalcalarimiz olmasi dilegiyleee

kedicik bana yardım et 60ta takıldım squats ta :KK50:
dün zorlaya zorlaya 65 yapmıştım. bugün 60tan sonrasını devam ettiremedim. bacaklarıma söz geçiremedim. gözlerim karardı :KK50:

[ı]kedicik bana yardım et 60ta takıldım squats ta :KK50:
Dün zorlaya zorlaya 65 yapmıştım. Bugün 60tan sonrasını devam ettiremedim. Bacaklarıma söz geçiremedim. Gözlerim karardı :KK50:[/ı]
tatlım normal bunlar artık 50den sonra 10 sanıye dinlenin oturun napıyorsanız 10 sanıyee sadece sonra devam:KK34:

öyle yapıyım bari bundan sonra ben inat ediyorum bitsin bir an önce diyorum :KK1::KK1:

:44::44::44:

merhaba tatlım hoşgeldiiiinnn :KK19:tabikide yardımcı olalım sanada biraz senden bahset daha önce spor yaptın mı? şuan yapıyormusun :KK76:

platese gıtmıstım bır aralar ama zamanım olmadı cocuklardan sızın bu yapılan hareketlerı cok sevdım banada akıl verırsen sevınırım özellıkle karın bölgem cok kotu ıkı sezeryandan sonra kendıne gelemedı

platese gıtmıstım bır aralar ama zamanım olmadı cocuklardan sızın bu yapılan hareketlerı cok sevdım banada akıl verırsen sevınırım özellıkle karın bölgem cok kotu ıkı sezeryandan sonra kendıne gelemedı

hayır geç kalmadın tatlım ..

plates yapman güzel vucdun zorluga dayanıklıdır. spor yaparak ama1sene ama 2sene ye kadar gideririz o göbeği
:KK34:

ben sana şimdi video versem 40 dakika hiç durmandan yapabilirmisin ? çocukların engel olurmu

X