Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
BDV ye konu açmayı bile düşünüyorum ya bu mesele yüzünden gerçekten sabahları uyanamamak çok zarar veriyor bana :KK14:

ah canım benim oğlumda aynı kaçta yatarsa yatsın ikindiye kadar uyanamıyo:KK52:üniversitede devamsızlıktan kalacak diye çok korkmuştum:)bulursan çaresini banada söyle:)

ah canım benim oğlumda aynı kaçta yatarsa yatsın ikindiye kadar uyanamıyo:KK52:üniversitede devamsızlıktan kalacak diye çok korkmuştum:)bulursan çaresini banada söyle:)

çok güldüm ya :KK9::KK9::KK9: erkeklerin daha kötü galiba benim erkek arkadaşım da ikide uyanıyo sinir oluyorum ben 7.30 dedim mi kalkmak zorundayım :KK53:

yuvarlanıp gidiyoruz işte:))diyet spor olsada yapıştı şu kilolar üstüme gıcık oluyorum ya:KK43:

Ah ah ben ünideyim işte devamsızlık derdi yok ama sınavlardan kötü not aldım okula gitmediğim için :KK14:

Uhhh kostum geldim simdi de bi meyve yiyim karnim acikdi yaww :KK56:

oh oh afiyet bal şeker olsun

çok güldüm ya :KK9::KK9::KK9: erkeklerin daha kötü galiba benim erkek arkadaşım da ikide uyanıyo sinir oluyorum ben 7.30 dedim mi kalkmak zorundayım :KK53:

ee kötü tabi odunluk özlerinde var kalas gibi yayılıp kalıyo tüm gün:))

ben hala hastayım tatlım sen nasılsın :))

oyyy kiyamam ben kuzuma yaaa :KK16: dikkat et kendine gecmis olsun tekrar... ben de napiyim esnemekten cenem agriyo, ama size bakayim dedim.. özledim napim :KK17:

Hamdolsun iyiyim ben, sen nasılsın ?

iyidir canim rutin hayat iste... bugün spor yapmiyorum yaa rahatim :KK1: ama yarin yine tepinme günü :KK9::KK9::KK9: senin nasil gidiyor programin?

gece yemek yersen kedi seni öldürür :KK9::KK9:
ama istersen sır tutarız :KK37:

bende tüm gün dışardaydım bu gün .cozuttum valla:KK52::KK52:pizza ,kola,bi de peynirli künefe yedim:)))bu gün spor günüm olmamasına ragmen az önce yaptım sporumu .umarım yekmışımdır yaa:KK43:(

X