Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.geçmişi okumaya çalıştım biraz ama çok ayrıntılı inceleyemedim kızım yüzünden.bana nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

herkese selam. Bugun squat hareketinde rest gunum. Ama bis durmak istemiyorum napmali? Yurusyus yapmak isterdim ama firtina var resmen disarida cikamam disari

hoşgeldin canım, şikayetçi olduğun bölgen neresi, kedi seni ona göre bi programa alsın:13:

herkese selam. Bugun squat hareketinde rest gunum. Ama bis durmak istemiyorum napmali? Yurusyus yapmak isterdim ama firtina var resmen disarida cikamam disari

pilates yap sendee benim de dün rest günümdü, ben gerçi bölgesellerimi yapmıştım 2 programa dahilim ya
sen de yap bişiler bişilerrr:13:

amaaaan :) otur otur olmayacak, çıkıyom ben dışarı :26: :26: geri dönemezsem hakkınızı helal edin kızlar.hayır niye üzülüyosam, sanki rüzgara kapılıp gitcek kadar zayıfım

ben varımmmm, ya bugün nedense acayip sıkılıyorummmmmmmmmm

Neden tatlım hayırdır? (; Bu arada kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin, eşinle çay içmenizi falan yazmışsın, maşAllah Allah muhabbetinizi arttırsın canım çok hoşuma gitti.. (;

Neden tatlım hayırdır? (; Bu arada kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin, eşinle çay içmenizi falan yazmışsın, maşAllah Allah muhabbetinizi arttırsın canım çok hoşuma gitti.. (;

sizin oralarda hava nasıl bilmiyorum ama istanbulda çok kasvetli bi hava var sabahtan beri, sıkıcı ve boğucuondan işte içim karardı
ben 23 yaşındayım beş buçuk ay oldu evleneli
sağol canım benim, eşim çok sever yeşil çayı bi ben sevemedim zorla içtim ama olsun

Son düzenleme:
merhaba kızlar
bugünde pump it up ile squatsımı yapmış bulunmaktayım.yarın squatsda dinlenme günüm,pump it upları ise yapmak istiyorum.haftada 5 gün yapsam sorun olmaz heralde demi?evde yalnızım iyi gelio eğleniyorum hem.yemekten 1 saat sonra yapınca daha zinde hissediyorum kendimi.2 saat bekleyemiyorum ya!

Hayırlı olsun maşAllah.. (; 24 yaşındayım ben de.. Çaykurun yeşil çayını al tatlım tadı daha hafif.. Ben normal çay içemediğimden (nefes darlığı yapıyo) bitki çayı içiyorum hep.. Çaykurunki yaprak çay bi de, daha sağlıklı geliyo bana..

Ben de istanbuldayım, dışarı çıktım bi ara, evdeyken hava soğuk gibi geliyodu, sıkı giyindim çıktım inanılmaz sıcakladım, basık bi hava var cidden.. (;

benim eşimin bel çevresi çok geniş, göbeği de var biraz onada egzersiz yaptırmak istiyorum , ne önerirsin:26:

çaykurunkini içiyoruz zaten biraz fazla koymuşum heralde demliğe acı olmuş ondan tadı kötü geldi heralde
istanbulun neresindesin canım

çaykurunkini içiyoruz zaten biraz fazla koymuşum heralde demliğe acı olmuş ondan tadı kötü geldi heralde
istanbulun neresindesin canım

Bi fincana bi çay kaşığı yetiyo canım, emin ol en hafifi o, gerçi ben naneli yeşil çayını içiyorum.. Seninki sadece yeşil olabilir.. (;
Esenlerdeyim ben, sen neresindesin canım? (;

bende ankaradayım hava burdada çok köyü kasvetli aslında kızlarla toplaşıp korku filmi izliceksin ne güzel olur
bende sıkıldımmı bazen sevdiğim yabancı şarkıların karaokesini yaparım iyi vakit geçer yani...
bende 26 yaşındayım benimde söyleyesim geldi :)

Bi fincana bi çay kaşığı yetiyo canım, emin ol en hafifi o, gerçi ben naneli yeşil çayını içiyorum.. Seninki sadece yeşil olabilir.. (;
Esenlerdeyim ben, sen neresindesin canım? (;

ayy ne bi kaşığııı ben demliği yarıya kadar doldurdummmmm neyse öğrenmiş oldum
ben de pendikteyim, çok aramız var senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…