merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.geçmişi okumaya çalıştım biraz ama çok ayrıntılı inceleyemedim kızım yüzünden.bana nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
herkese selam. Bugun squat hareketinde rest gunum. Ama bis durmak istemiyorum napmali? Yurusyus yapmak isterdim ama firtina var resmen disarida cikamam disari
pilates yap sendeebenim de dün rest günümdü, ben gerçi bölgesellerimi yapmıştım 2 programa dahilim ya
sen de yap bişiler bişilerrr:13:
Selam hanımlar! Kimler buradaa..
ben varımmmm, ya bugün nedense acayip sıkılıyorummmmmmmmmm
Neden tatlım hayırdır? (; Bu arada kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin, eşinle çay içmenizi falan yazmışsın, maşAllah Allah muhabbetinizi arttırsın canım çok hoşuma gitti.. (;
sizin oralarda hava nasıl bilmiyorum ama istanbulda çok kasvetli bi hava var sabahtan beri, sıkıcı ve boğucuondan işte içim karardı
ben 23 yaşındayım beş buçuk ay oldu evleneli
sağol canım benim, eşim çok sever yeşil çayı bi ben sevemedim zorla içtim ama olsun
Hayırlı olsun maşAllah.. (; 24 yaşındayım ben de.. Çaykurun yeşil çayını al tatlım tadı daha hafif.. Ben normal çay içemediğimden (nefes darlığı yapıyo) bitki çayı içiyorum hep.. Çaykurunki yaprak çay bi de, daha sağlıklı geliyo bana..
Ben de istanbuldayım, dışarı çıktım bi ara, evdeyken hava soğuk gibi geliyodu, sıkı giyindim çıktım inanılmaz sıcakladım, basık bi hava var cidden.. (;
çaykurunkini içiyoruz zatenbiraz fazla koymuşum heralde demliğe acı olmuş ondan tadı kötü geldi heralde
istanbulun neresindesin canım
Bi fincana bi çay kaşığı yetiyo canım, emin ol en hafifi o, gerçi ben naneli yeşil çayını içiyorum.. Seninki sadece yeşil olabilir.. (;
Esenlerdeyim ben, sen neresindesin canım? (;