Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyyyyyyy kendmden tiksindim ya[video=youtube;mZET2RZRN60]http://www.youtube.com/watch?v=mZET2RZRN60[/video]
aynı kaıdn vucud şampiyonalarına bile katılmı.. bende 7de bırakmalıydı
hımmm lovehandles bildiğin yan simitler ve basen kolay aslında boyun da iyi canım seni bölgesel programına yazıyorum hemen başalyın 1.sayfada açıklama ne nerde yazdım oku linklere bak hareketlerine herşeyi oku ki anla tatlım
canım ilk saydaki hareketler demedim 1.sayda ilk yazımı okumadın mı? topiğin ilk yazısı.. orda hangi grupta kım var yazıyor harketler sayfa 25 te 1.sayfayı ilk yazımı oku orda görüceksin zatenOTOBÜSÜM lambam kedim... bölgesel de kim var? ilk sayfadaki hareketlerin tamamını mı yapacağım?
güzel güzel dinleniyorum bgün.
psikolojik mi yada squats ın etkililiğimi bilmiyorum ama popiş de bir düzgünleşme var sanki o portakal görünümü azalmış gbi geldi bana yaw
acılarım ağrılarım da azaldı. dünkü squats dan sonra gevşeme hareketleri yaptım daha çok ısınıp başladım belki ondandır.
bugün göbek için çalışacağım sıkılaşsın o da.
ama kesnlikle bacakta popoda sıkılaşma vr dokununca bile hissediyorum 3 gnde böyleyse 1 ayda gerçekten resimlerdeki gbi olur.
iyileştim sandım ısınayım biraz dedim daha spora geçmeden öksürük krizi tuttu :120: hiç sevmiyorum hasta olmayı, dikket edin kendinize mikrop yapıştı mı gitmiyo bidaa
ayy geçmiş olsun bebacımmm sakın iyileşmeden yapma hareketleri terliceksin spor sırasında, sonra gene hasta olmaaa
canım ilk saydaki hareketler demedim 1.sayda ilk yazımı okumadın mı? topiğin ilk yazısı.. orda hangi grupta kım var yazıyor harketler sayfa 25 te 1.sayfayı ilk yazımı oku orda görüceksin zaten
suratımı ekşite ekşite şekersiz yeşil çay içiyorum, eşimle birlikte
şekerde selülit yapıyo dedi şeker attırmadı bana