Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
aynı kaıdn vucud şampiyonalarına bile katılmı.. bende 7de bırakmalıydı

OTOBÜSÜM lambam kedim... bölgesel de kim var? ilk sayfadaki hareketlerin tamamını mı yapacağım?

OTOBÜSÜM lambam kedim... bölgesel de kim var? ilk sayfadaki hareketlerin tamamını mı yapacağım?
canım ilk saydaki hareketler demedim 1.sayda ilk yazımı okumadın mı? topiğin ilk yazısı.. orda hangi grupta kım var yazıyor harketler sayfa 25 te 1.sayfayı ilk yazımı oku orda görüceksin zaten

Merhaba azimliii bayanlaaaaaaarrrr Benim squats ve diğer hareketler de 2. günüm. Dün spor yapıyorum zaten bir yerim acımaz diyordum ama öyle olmadı squatstan mı acıdı bacaklarımı yana doğru açıp kapatmaktan mı bilmiyorum ama bu acı bana MUTLULUK veriyor. Ben ağzıma ekmek sokmuyorum bunun doğru olmadığı söyleniyor ama bilmiyorum.

Son düzenleme:
güzel güzel dinleniyorum bgün.
psikolojik mi yada squats ın etkililiğimi bilmiyorum ama popiş de bir düzgünleşme var sanki o portakal görünümü azalmış gbi geldi bana yaw
acılarım ağrılarım da azaldı. dünkü squats dan sonra gevşeme hareketleri yaptım daha çok ısınıp başladım belki ondandır.
bugün göbek için çalışacağım sıkılaşsın o da.
ama kesnlikle bacakta popoda sıkılaşma vr dokununca bile hissediyorum 3 gnde böyleyse 1 ayda gerçekten resimlerdeki gbi olur.

evet canım,gerçekten değişim var ben de hissediyorum daha sıkı oldu ve sanki dolgunlaşmaya başladı, 5 günde böyle olduysam
dün resmini çektim popişin.. gerçekten gözle görülür değişim olursa paylaşıcam

Ankara'da olan var mı bilmiyorum ama bugün baya rüzgar var. spora gidemeyeceğim, evde yapacağım onun yerine.

suratımı ekşite ekşite şekersiz yeşil çay içiyorum, eşimle birlikte
şekerde selülit yapıyo dedi şeker attırmadı bana

iyileştim sandım ısınayım biraz dedim daha spora geçmeden öksürük krizi tuttu :120: hiç sevmiyorum hasta olmayı, dikket edin kendinize mikrop yapıştı mı gitmiyo bidaa

iyileştim sandım ısınayım biraz dedim daha spora geçmeden öksürük krizi tuttu :120: hiç sevmiyorum hasta olmayı, dikket edin kendinize mikrop yapıştı mı gitmiyo bidaa

ayy geçmiş olsun bebacımmm sakın iyileşmeden yapma hareketleri terliceksin spor sırasında, sonra gene hasta olmaaa

canım ilk saydaki hareketler demedim 1.sayda ilk yazımı okumadın mı? topiğin ilk yazısı.. orda hangi grupta kım var yazıyor harketler sayfa 25 te 1.sayfayı ilk yazımı oku orda görüceksin zaten

evet ona bakmıştım. ama bazı isimlerin yanında bir şey yazmayınca güncel değil heralde dedim. 25. sayfaya da baktım.. bölgesel yapan 7-8 kişiyiz heralde ama kimin ne zaman başladığı, ne kadar yaptığı yapmadığı +/- olarak yazmıyor ki bacım? onlara nereden bakalım

suratımı ekşite ekşite şekersiz yeşil çay içiyorum, eşimle birlikte
şekerde selülit yapıyo dedi şeker attırmadı bana

limon sıkıp ya da çok hafif tarçın katıp içebilirsin. farkı göreceksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…