Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
canım merhba hoşgeldin kuzcugum .. yaşın kaç boyun kaç sorunlubölgn nereleri?
canım ben ilk yazmda öyle biraz mizah olsun diye bir kaç kişinin yanına öylesine yazdımm yeşil reng yazılar.. benim defter,mde yazılı zaten sen bunalrı takma kafana ordaki hareketlerini yap kuzum

ayy demek heryer böyle bugün ben sıkıldığım zaman genelde temizlik yaparım, spor yaparım, kitap falan okurum ama bugün hiçbişey yapasım yok duşa grcem birazdan geçer belki:13:

Ankarayı hiç sevmezdim ama hakimlik sınavım için geldiğimde çok beğendim.. Galiba düzen arıyo insan biyerden sonra, orası da fazlasıyla düzenli cidden.. Karaoke ben de istiyorum ya.. Ankaranın havası çok hoş, tam benlik aslında, bi de denizi olsa tam süper olur.. Ama çok büyük bi park yapılmış, orayı gezmiştim geçtiğimiz Kasım ayında..
Sen evli misin ne yaparsın ne edersin canım? (;

ayy ne bi kaşığııı ben demliği yarıya kadar doldurdummmmm neyse öğrenmiş oldum
ben de pendikteyim, çok aramız var senle

Oo evet epey uzakmışız..
Üstünde yazıyo zaten canım, çok koyarsan kötü etkiler, bağırsaklarınız deli olur Allah muhafaza.. Ölçerek koy, tadı çok hafif gelmeye başlar, hala acı geliyo içemiyorum dersen de balla tatlandır.. (;
Bu arada inanılmaz yağmur başladı şuan..

yaa demek ondan çok wcye gittim bugünnn anammm anammm daha yapmamm bal iyi fikir gerçekten denicemmm
burda yok daha yağmur , ama yağıcak gibii

vallaha herkes evlenmiş barklanmış yahu muppet almış başını gitmiş
benim eşimin bel çevresi çok geniş, göbeği de var biraz onada egzersiz yaptırmak istiyorum , ne önerirsin:26:
tatlım eşin yaparsa bu vdeo yu yapsın özellikle erkeklerin sert etlerini kolayca çözer [video=youtube;yENYdGnxmhg]http://www.youtube.com/watch?v=yENYdGnxmhg[/video]

manisalıyım muğlada okudum eşimde muğlalı .egeden sonra iç andolu ıı ıh beni açmadı sevemedim.ben henüz para kazanmıyorum onun dışında her şeye çalışıyorum ders,spor,ev işi falan...:)
eşim polis.çalışma saatleri karışık bi gecede bi gündüzde.o yüzden bazı akşamlar giremiyorum bazı gündüzlerde.burda hiç akrabamız yok arkadaşımda yok.ama ben halimden çok memnunum :))

kızlar liste var mı?
ekliyosanız beni de ekleyin nolur çok müşkül durumdayım dün akşam tüm hareketleri inceledim ilk sayfadan itibaren
boyum 1.69 kilom 54,5
sorun basenlerim

yaşım 25

Son düzenleyen: Moderatör:

aayyy inşallah çözer etlerini yağlarını göbişiniii ben bunu nasıl indirecem, yapamıyorum

Ben de aynen, henüz para kazanmıyorum ama birsürü şeyle uğraşıyorum.. İkinci üniversitemin harcını yatırdım bugün.. Onun dışında kpss hakimlik tekrar hazırlanıcam vs.. Hayırlısı olsun hakkımızda canım..
Benim de babam cinayet masasından emekli, eniştem polis, eski erkek arkadaşım polisti.. Ayrılmasak biz de evliydik şuan muhtemelen.. Ben de artık evlenmek istiyorum ya, sıkıldım inanın..

yaa demek ondan çok wcye gittim bugünnn anammm anammm daha yapmamm bal iyi fikir gerçekten denicemmm
burda yok daha yağmur , ama yağıcak gibii

Ay canım güldürdün beni, Allah da seni güldürsün, tabii acaip tuvalete çıkarsın çok koyduysan.. Aman dozunu kaçırmamaya dikkat et malum herşeyin fazlası zarar.. (; Şekerden ziyade bal daha iyi olur tatlım, ben de hiç şeker kullanmam ama bal da kullanmıyorum.. Limon da sıkabilirsin, yeşil çayda güzel bi tat veriyo.. (;

Ankara'nın bu kasvetli ve aşırı rüzgarlı havasına rağmen gittim sporumu yaptım,eve geldim, duşumu aldım ve şimdi rahat rahat oturuyorum. :) Sorumluluk olarak hissetmeye başladığım için çok mutluyum, aksatınca moralim bozuluyor. :) biraz zaman geçince ip falan atlıcam orda sporumu bitirince.

ayy ben de aydında okudummm gerçekten ege havasından sonraa başka yerler çekilmiyorrr özledimmm
benim eşim de güvenlik görevlisi cumartesi pazar gecede

ayy ben de aydında okudummm gerçekten ege havasından sonraa başka yerler çekilmiyorrr özledimmm
benim eşim de güvenlik görevlisi cumartesi pazar gecede
ayy kaderimiz aynıı.amann olsun ya ben seviyorum yalnızlığı.

aynen bende valla içimde kalır seksi olmazsam.wuhuuu kediciğimin gösterdiği hatunlardan bi olayım .....

kızlar liste var mı?
ekliyosanız beni de ekleyin nolur çok müşkül durumdayım dün akşam tüm hareketleri inceledim ilk sayfadan itibaren
boyum 1.69 kilom 54,5
sorun basenlerim

yaşım 25
canım hoşgeldinnn. :=)

:-
canımsenide bölgesel kayıt ediyorum ozman 1.sayfada linkler verdim sayfa 25te grubunun hareketleri var tek tek okursan bulursun kuzucugum..
aayyy inşallah çözer etlerini yağlarını göbişiniii ben bunu nasıl indirecem, yapamıyorum
bebğim videonun oldugu sayfayı kayıt et sık kulanılanlara yada youtube dowland varsa adınıCorset Workout for a Slim Waist (POP Pilates) - YouTube buyur lnk i koopyala indir

canlarım ben kaçıyorum yemek saatim geldi.yarın okuyacağım her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…