canım merhba hoşgeldin kuzcugum .. yaşın kaç boyun kaç sorunlubölgn nereleri?merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.geçmişi okumaya çalıştım biraz ama çok ayrıntılı inceleyemedim kızım yüzünden.bana nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
canım ben ilk yazmda öyle biraz mizah olsun diye bir kaç kişinin yanına öylesine yazdımm yeşil reng yazılar.. benim defter,mde yazılı zaten sen bunalrı takma kafana ordaki hareketlerini yap kuzumevet ona bakmıştım. ama bazı isimlerin yanında bir şey yazmayınca güncel değil heralde dedim. 25. sayfaya da baktım.. bölgesel yapan 7-8 kişiyiz heralde ama kimin ne zaman başladığı, ne kadar yaptığı yapmadığı +/- olarak yazmıyor ki bacım? onlara nereden bakalım
limon sıkıp ya da çok hafif tarçın katıp içebilirsin. farkı göreceksn
bende ankaradayım hava burdada çok köyü kasvetli aslında kızlarla toplaşıp korku filmi izliceksin ne güzel olur
bende sıkıldımmı bazen sevdiğim yabancı şarkıların karaokesini yaparım iyi vakit geçer yani...
bende 26 yaşındayım benimde söyleyesim geldi :)
bende ankaradayım hava burdada çok köyü kasvetli aslında kızlarla toplaşıp korku filmi izliceksin ne güzel olur
bende sıkıldımmı bazen sevdiğim yabancı şarkıların karaokesini yaparım iyi vakit geçer yani...
bende 26 yaşındayım benimde söyleyesim geldi :)
ayy ne bi kaşığııı ben demliği yarıya kadar doldurdummmmmneyse öğrenmiş oldum
ben de pendikteyim, çok aramız var senle
Oo evet epey uzakmışız..
Üstünde yazıyo zaten canım, çok koyarsan kötü etkiler, bağırsaklarınız deli olur Allah muhafaza..Ölçerek koy, tadı çok hafif gelmeye başlar, hala acı geliyo içemiyorum dersen de balla tatlandır.. (;
Bu arada inanılmaz yağmur başladı şuan..
tatlım eşin yaparsa bu vdeo yu yapsın özellikle erkeklerin sert etlerini kolayca çözerbenim eşimin bel çevresi çok geniş, göbeği de var birazonada egzersiz yaptırmak istiyorum , ne önerirsin:26:
vallaha herkes evlenmiş barklanmış yahu muppet almış başını gitmiş
tatlım eşin yaparsa bu vdeo yu yapsın özellikle erkeklerin sert etlerini kolayca çözer[video=youtube;yENYdGnxmhg]http://www.youtube.com/watch?v=yENYdGnxmhg[/video]
manisalıyım muğlada okudum eşimde muğlalı .egeden sonra iç andolu ıı ıh beni açmadı sevemedim.ben henüz para kazanmıyorum onun dışında her şeye çalışıyorum ders,spor,ev işi falan...:)
eşim polis.çalışma saatleri karışık bi gecede bi gündüzde.o yüzden bazı akşamlar giremiyorum bazı gündüzlerde.burda hiç akrabamız yok arkadaşımda yok.ama ben halimden çok memnunum :))
yaa demek ondan çok wcye gittim bugünnn anammm anammm daha yapmammbal iyi fikir gerçekten denicemmm
burda yok daha yağmur , ama yağıcak gibii
manisalıyım muğlada okudum eşimde muğlalı .egeden sonra iç andolu ıı ıh beni açmadı sevemedim.ben henüz para kazanmıyorum onun dışında her şeye çalışıyorum ders,spor,ev işi falan...:)
eşim polis.çalışma saatleri karışık bi gecede bi gündüzde.o yüzden bazı akşamlar giremiyorum bazı gündüzlerde.burda hiç akrabamız yok arkadaşımda yok.ama ben halimden çok memnunum :))
ayy kaderimiz aynıı.amann olsun ya ben seviyorum yalnızlığı.ayy ben de aydında okudummm gerçekten ege havasından sonraa başka yerler çekilmiyorrr özledimmm
benim eşim de güvenlik görevlisi cumartesi pazar gecede
Ben de aynen, henüz para kazanmıyorum ama birsürü şeyle uğraşıyorum.. İkinci üniversitemin harcını yatırdım bugün..Onun dışında kpss hakimlik tekrar hazırlanıcam vs.. Hayırlısı olsun hakkımızda canım..
Benim de babam cinayet masasından emekli, eniştem polis, eski erkek arkadaşım polisti..Ayrılmasak biz de evliydik şuan muhtemelen.. Ben de artık evlenmek istiyorum ya, sıkıldım inanın..
kpss ömrümü yedi zaten benim sneye dershaneye gitcem.inşallah herkes bir ömür bıkmadan yaşayacağı birini bulur.aşk evliliği çok tatlı bir şey....
muhabbet spordan uzaklaştı burayı okuyanlar sıkılacak valla.kızlar kendimi yazın buz mavisi dar paça pantolonun içinde hayal ediyorum.squats yararsa vay vay
ayy kaderimiz aynıı.amann olsun ya ben seviyorum yalnızlığı.
Ben de aynen, henüz para kazanmıyorum ama birsürü şeyle uğraşıyorum.. İkinci üniversitemin harcını yatırdım bugün..Onun dışında kpss hakimlik tekrar hazırlanıcam vs.. Hayırlısı olsun hakkımızda canım..
Benim de babam cinayet masasından emekli, eniştem polis, eski erkek arkadaşım polisti..Ayrılmasak biz de evliydik şuan muhtemelen.. Ben de artık evlenmek istiyorum ya, sıkıldım inanın..
kpss ömrümü yedi zaten benim sneye dershaneye gitcem.inşallah herkes bir ömür bıkmadan yaşayacağı birini bulur.aşk evliliği çok tatlı bir şey....
muhabbet spordan uzaklaştı burayı okuyanlar sıkılacak valla.kızlar kendimi yazın buz mavisi dar paça pantolonun içinde hayal ediyorum.squats yararsa vay vay
ben kendimi nelerin içinde hayal ediyorum bi bilseneşime diyorum yazın bikinimi giycem, kalkık popomla hava atıcam herkese diyorum o da çok dikkat çekmicek kadar kaldır diyor tabi tabiii seksi olana kadar durmicammm:13:
canım hoşgeldinnn. :=)kızlar liste var mı?
ekliyosanız beni de ekleyin nolur çok müşkül durumdayım dün akşam tüm hareketleri inceledim ilk sayfadan itibaren
boyum 1.69 kilom 54,5
sorun basenlerim
yaşım 25
bebğim videonun oldugu sayfayı kayıt et sık kulanılanlara yada youtube dowland varsa adınıCorset Workout for a Slim Waist (POP Pilates) - YouTube buyur lnk i koopyala indiraayyy inşallah çözer etlerini yağlarını göbişiniiiben bunu nasıl indirecem, yapamıyorum
canım hoşgeldinnn. :=)
:-
canımsenide bölgesel kayıt ediyorum ozman 1.sayfada linkler verdim sayfa 25te grubunun hareketleri var tek tek okursan bulursun kuzucugum..
bebğim videonun oldugu sayfayı kayıt et sık kulanılanlara yada youtube dowland varsa adınıCorset Workout for a Slim Waist (POP Pilates) - YouTube buyur lnk i koopyala indir
motivasyon zamanııı hazırmısınnnn !!