Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tumblr_mjm32o8LHw1s4tplqo1_500.jpg
sabha böyle bir tabak yiyicem kepek ekmeği rafadan yumurta muzz :KK6:

tatlım şekersiz kahve hafta 2-3 olabilir alternetif yada soda :KK53:

selülit kramlerinde kafein var ama cok kahvenin de faydali olmadigi kesin, kola da yapar selülit.. cogalttiysan olabilir...

anladim cnaim cok teskkür ederim aklimda bulunsun o zaman.. normal su icerim daha iyi, hic olmazsa hazirlama derdi yok :KK9::KK9::KK9:
ne demek canım sağlık herşeyin başı tamam fazladan kilomuz neyim var ama sağlıklıyız çok şükür :KK34:

ilk hali ayyyyynı ben :KK53::KK53::KK53::KK53:

bunun önceki hali bana benziyor :KK70: ay ben de sonrası gibi olabilirim demekki :p

aynı şeyi düşünmüşüz canım :13: ama senin popişin böyle değil ki kalkık (kıskandığım belli mi :KK37:) benim aynı böyle utanmasa aşağı sarkacak :KK9::KK9:

ne demek canım sağlık herşeyin başı tamam fazladan kilomuz neyim var ama sağlıklıyız çok şükür :KK34:

aynı şeyi düşünmüşüz canım :13: ama senin popişin böyle değil ki kalkık (kıskandığım belli mi :KK37:) benim aynı böyle utanmasa aşağı sarkacak :KK9::KK9:

ahahah canım yaa :) ay bacaklar falan öyle olsa ne sevinirim :)

evet canim cok haklisin, kilo verilir alinir... ama saglik öyle degil.. önce ona dikkat etmek lazim...

Ben tüm bir ekmek yedim.. atın beni denizlereeeeeeeee :KK14::KK14::KK14:

Diyet yapmıyorum ama koca bir ekmek de yenmez ki :KK14::KK14::KK14:

ya ama haklisin o kadar cok yemek lafi gecti ki ben de dayanamadim gittim bi kase corba getirdim kendime :KK50:

kizlar aksamlari yemek hatirlatmayalim birbirimize yaaa, isin kötüsü kocam da tost istedi kasarli sucuklu :KK56::KK56::KK56: su an agzimin suyu akiyo yaaaaa :KK14::KK14::KK14::KK14: en iyisi corbami iceyim ben...

tama yiyin yiyin n ebn biliyorum içinizde akşamları yarım ekmek indiren var :KK23:

şimdi koyacıgım ftolarıda anca burda görürsünüz ozaman
:KK19:

evet canim cok haklisin, kilo verilir alinir... Ama saglik öyle degil.. önce ona dikkat etmek lazim...

Ya ama haklisin o kadar cok yemek lafi gecti ki ben de dayanamadim gittim bi kase corba getirdim kendime :KK50:

Kizlar aksamlari yemek hatirlatmayalim birbirimize yaaa, isin kötüsü kocam da tost istedi kasarli sucuklu :KK56::KK56::KK56: Su an agzimin suyu akiyo yaaaaa :KK14::KK14::KK14::KK14: En iyisi corbami iceyim ben...
evet yasaklıyorum akşam 7den sonra yemek lafı yasak burda biz birbrimizi kandırız ama orda yedikeleriniz size kocaman selilütlü g*t ve basen ve kocamn göbek olarak dönüyor.!!!!

Kilo alınır verilir ama çatlaklarıyla göğüs sarkıklarıyla!!!

X