Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seyrediyorum ama gerçekten seyircisiz çok kötü yavv
maçı izleyen var mı bilmiyorum da, fenerin cezalı olması çok kötü oldu.seyircisiz olunca hiç o uefa tadı yok.
ne demek canım sağlık herşeyin başı tamam fazladan kilomuz neyim var ama sağlıklıyız çok şükürselülit kramlerinde kafein var ama cok kahvenin de faydali olmadigi kesin, kola da yapar selülit.. cogalttiysan olabilir...
anladim cnaim cok teskkür ederim aklimda bulunsun o zaman.. normal su icerim daha iyi, hic olmazsa hazirlama derdi yok
bunun önceki hali bana benziyor ay ben de sonrası gibi olabilirim demekki
ne demek canım sağlık herşeyin başı tamam fazladan kilomuz neyim var ama sağlıklıyız çok şükür
ilk hali ayyyyynı ben
aynı şeyi düşünmüşüz canım :13: ama senin popişin böyle değil ki kalkık (kıskandığım belli mi ) benim aynı böyle utanmasa aşağı sarkacak
maçı izleyen var mı bilmiyorum da, fenerin cezalı olması çok kötü oldu.seyircisiz olunca hiç o uefa tadı yok.
Ben tüm bir ekmek yedim.. atın beni denizlereeeeeeeee
Diyet yapmıyorum ama koca bir ekmek de yenmez ki
ahahah canım yaa :) ay bacaklar falan öyle olsa ne sevinirim :)
şakacı hüsam ?.......
şaka değil mi
ne demek canım sağlık herşeyin başı tamam fazladan kilomuz neyim var ama sağlıklıyız çok şükür
ilk hali ayyyyynı ben
aynı şeyi düşünmüşüz canım :13: ama senin popişin böyle değil ki kalkık (kıskandığım belli mi ) benim aynı böyle utanmasa aşağı sarkacak
bi tam ekmeği tek başına mı yedin ciddi olamazsınnnn
evet yasaklıyorum akşam 7den sonra yemek lafı yasak burda biz birbrimizi kandırız ama orda yedikeleriniz size kocaman selilütlü g*t ve basen ve kocamn göbek olarak dönüyor.!!!!evet canim cok haklisin, kilo verilir alinir... Ama saglik öyle degil.. önce ona dikkat etmek lazim...
Ya ama haklisin o kadar cok yemek lafi gecti ki ben de dayanamadim gittim bi kase corba getirdim kendime
Kizlar aksamlari yemek hatirlatmayalim birbirimize yaaa, isin kötüsü kocam da tost istedi kasarli sucuklu Su an agzimin suyu akiyo yaaaaa En iyisi corbami iceyim ben...