Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ya bu kadinin selülitleri de gitmis nasil oluyo yaaa benimkiler neden gitmiyooooo :KK50::KK50::KK50::KK50:

hoşgeldin canım :) bu akşam dönen muhabbeti kaçırmıyım diye ben de burdayım :KK70:

biz bu halde olsak bikini falan giymeyiz bunlar hiç çekinmiyor :p

heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy ben geldimmmmmm yaptim videolarimi sonra da yoga topumla devam ettiiimmmm dusumu aldim, rezene papatya cayimi demledim ve size kostuuummmmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

hahhahaaaa bayildim yaaa trollereeee, beni anlatiyorlar, yemekten sonra zayiflamak hahahahhaaa :KK9::KK9::KK9::KK9:

he iste bunlarin hepsini yapiyorum, yeme kismi haric amaaaa tutamiyom bogazimi yaaa :95::95::95::95::95::95:

ya bu kadinin selülitleri de gitmis nasil oluyo yaaa benimkiler neden gitmiyooooo :KK50::KK50::KK50::KK50:

oh oh canim yapalim sporlarimi iyi olalim iyi hissedelim :KK16:

evet ben de bayıldım yaa :KK9::KK9::KK9:
canım bol su iç faydası varmış selülite :KK53:

Benim dizlerim degilde üst bacak etlerim agrıyor :KK4: Sanırım en çok o bölge çalışıyor,acaip kaslı bacaklarım olacak bu gidişle,pop kaba etlerinde hiçbir agrı yok,popo yapacız diye kaslı bacaklar olacak :KK53: Gerçi bacak şekillendikçe popoda düzelecek,şekillenecek :KK23:
Bekleyip görecegiz,ortaya ne çıkacak :KK31:

ayneeeenn popom da zerre ağrı yok ama bugün bacaklarım çok fena ağrıyo sözde popo için yapıyoz ama hadi bakalım... sabah çok ağrı olduğundan akşam yaptım 70 tane squart 20- 20 popo kaldırma :)):KK34:

ya benim asıl derdim göbeğimdi olay popoya döndü iyi mi:KK52:

ya kizlar yaaa ben spordan sonra kendimi cok iyi hissediyorum yaaa sanki böyle vücudumdan negatif bir seyler atmis gibi yenilenmis gibi yani cok ilginc bir sey, kiiii daha bikac kez yapiyorum hepi topu yarim saat :KK52::KK52::KK52::KK52: size de oluyor mu???

hoşgeldin canım :) bu akşam dönen muhabbeti kaçırmıyım diye ben de burdayım :KK70:

biz bu halde olsak bikini falan giymeyiz bunlar hiç çekinmiyor :p

ay evte yaaaa ben bu sene kilo aldim bikini giyemedim yaaa teyzelerin giydigi seylerden giydim resmen :KK9::KK9::KK9::KK9: kiiii ben bu kadinin yarisiyim ynai düsün :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ama millette özgüven var

evet ben de bayıldım yaa :KK9::KK9::KK9:
canım bol su iç faydası varmış selülite :KK53:

canim benim ben günde 2,5 lt su 2 büyük fincan yesil cay ve 1-2 papatya, rezene ya da baska bi bitki cayi iciyorum.. ne yapacagimi sasirdim yaaa... tek carem spor su an..

ya benim asıl derdim göbeğimdi olay popoya döndü iyi mi:KK52:

benim de öyle oldu yaa :KK53::KK53:
burdaki resimleri görene kadar popomla mutluydum ben, göbek vardı bel kalındı falan filan şimdi popodan başka birşey düşünemiyorum :KK9::KK9:

ya kizlar yaaa ben spordan sonra kendimi cok iyi hissediyorum yaaa sanki böyle vücudumdan negatif bir seyler atmis gibi yenilenmis gibi yani cok ilginc bir sey, kiiii daha bikac kez yapiyorum hepi topu yarim saat :KK52::KK52::KK52::KK52: size de oluyor mu???

ay evte yaaaa ben bu sene kilo aldim bikini giyemedim yaaa teyzelerin giydigi seylerden giydim resmen :KK9::KK9::KK9::KK9: kiiii ben bu kadinin yarisiyim ynai düsün :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ama millette özgüven var
canim benim ben günde 2,5 lt su 2 büyük fincan yesil cay ve 1-2 papatya, rezene ya da baska bi bitki cayi iciyorum.. ne yapacagimi sasirdim yaaa... tek carem spor su an..

anladım canım ama dikkat et bak hücre yenilenmesini uyaranlardan bi bardaktan fazla içme günde kanser yapıyor sonra, Allah korusun :26:

Son düzenleme:
ya burasi ne güzel bi topik oldu böyle yaaaaaa cok mutluyum yaa :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: her aksam bulusalim kizlar, cizgiden cikani uyaralim, bu gidisle biz de toplariz totslari :KK52:

anladım canım ama dikkat et bak hücre yenilenmesini uyaranlardan bi bardaktan fazla içme günde kanser yapıyor sonra, Allah korusun :26:

nasil yani canim??? bitki caylarini mi diyosun??? öyleyse günde ikiden fazla icmem keserim hemen allah korusun :26:

İzlemek lazım geçen gs yendi iyi oldu :)

bu arada ben de yemeğimi sipariş ettim
ne söyledin gııı ebnde açıktım :KK11:
benim de öyle oldu yaa :KK53::KK53:
burdaki resimleri görene kadar popomla mutluydum ben, göbek vardı bel kalındı falan filan şimdi popodan başka birşey düşünemiyorum :KK9::KK9:
97k7yk
eminmisinizz :KK52:

maçı izleyen var mı bilmiyorum da, fenerin cezalı olması çok kötü oldu.seyircisiz olunca hiç o uefa tadı yok.

kızlar size bi sorum olacak:26: kahve selülit yapar mı, benim popomun kenarında hafif bi kırışıklık var selülit gibi belli belirsiz.. bu aralar da kahveyi çok içiyorum sebebi bu mu sizce:44:

nasil yani canim??? bitki caylarini mi diyosun??? öyleyse günde ikiden fazla icmem keserim hemen allah korusun :26:

evet tatlım ben de ilk eski bi öğretmenimden duymuştum, nar çayı içiyordu o bi bardaktan fazla içme demişti. fakat sadece çay için değil hücre yenilenmesini uyaran hiçbirşeyi abartmamak lazım hepsi aynı etkiyi yapabiliyor.

kızlar size bi sorum olacak:26: kahve selülit yapar mı, benim popomun kenarında hafif bi kırışıklık var selülit gibi belli belirsiz.. bu aralar da kahveyi çok içiyorum sebebi bu mu sizce:44:
evet kahve selilüt başıı:KK20:hemen kes yokta selilüt bacı olcan:KK5:

selülit kramlerinde kafein var ama cok kahvenin de faydali olmadigi kesin, kola da yapar selülit.. cogalttiysan olabilir...

evet tatlım ben de ilk eski bi öğretmenimden duymuştum, nar çayı içiyordu o bi bardaktan fazla içme demişti. fakat sadece çay için değil hücre yenilenmesini uyaran hiçbirşeyi abartmamak lazım hepsi aynı etkiyi yapabiliyor.

anladim cnaim cok teskkür ederim aklimda bulunsun o zaman.. normal su icerim daha iyi, hic olmazsa hazirlama derdi yok :KK9::KK9::KK9:

X