Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Aynen öyle olduuu.. :)))
Ben de pek söylemiyorum, açıklama istiyorlar, ne yapıyorsun bana da göster falan der şimdi, açıklamaya halim yok benimde. :)))

boşver demeyelim..ben kilo aldım zayıflıcam deyince adam mankenmi olcan ben böyle beğeniyorum diyor.ee tamam o zaman alışveriş yapalım her şeyim dar deyincede ee canım sende biraz zayıfla diyoo:KK62::KK62::KK62:

boşver demeyelim..ben kilo aldım zayıflıcam deyince adam mankenmi olcan ben böyle beğeniyorum diyor.ee tamam o zaman alışveriş yapalım her şeyim dar deyincede ee canım sende biraz zayıfla diyoo:KK62::KK62::KK62:

:KK1::KK1::KK1: Erkek beyni işte.. :KK1::KK1:

en altta konuyu okuyanlara bak mesela isimlenizin yanında artı var:KK43:

Arkadaşın olanların yanında + var canım..:KK16:

aaaaaaaaaaaaaaa yrabbim aman allahım olmazzz <strong>[video=youtube;ML-qDzbafh0]http://www.youtube.com/watch?v=ML-qDzbafh0[/video]

iyi akşamlar sayfalar dolup taşmış maşallah. yazılanlarımı okuyacaz spormu yapacaz yaaaaaaaaa her ikisindende vaz geçmek istemiyorum:KK55::KK55::KK9:

iyiyiz canım sen nasılsın:KK19:
taş hatun mu off hayali bile ne güzel ya:KK16::KK16:

ayyyyyyyyyy yasemincim dimi???? aaaah ah, keske simdi eski kilomda olsam da sadece sIkIslasmayla ugrassam yaaa, ben hem zayiflamaya calisiyom hem de spor yapmaya :KK14::KK14::KK14: oooooffffffff yemeden icmeden mi kesilmem lazim nedir yaaa :KK50::KK50::KK50: su kis bi bitsin gecsin vallahi kosuya baslicam, bu sefer kimseyi de almicam yanima, yoksa engel oluyorlar bana :KK19:

ya benim de eşim gelicek şimdi işten o yerken benim de yemem lazım ama az yiyorum sadece eşlik etmek için:KK16:
yoksa bu saatte yemem bişey uykumda kaçıyor midem dolu olunca:KK9:

oooo canim benim ona kalirsa bu saatte yiyince benim midem bulaniyorooorrr sabahlari agriyooooorrr ama ben yine de iste tikiniyorum :KK17: ama bugün cok yürüdüm yaaa :KK9::KK9::KK9:

ayyyyyyyyyy yasemincim dimi???? aaaah ah, keske simdi eski kilomda olsam da sadece sIkIslasmayla ugrassam yaaa, ben hem zayiflamaya calisiyom hem de spor yapmaya :KK14::KK14::KK14: oooooffffffff yemeden icmeden mi kesilmem lazim nedir yaaa :KK50::KK50::KK50: su kis bi bitsin gecsin vallahi kosuya baslicam, bu sefer kimseyi de almicam yanima, yoksa engel oluyorlar bana :KK19:

oooo canim benim ona kalirsa bu saatte yiyince benim midem bulaniyorooorrr sabahlari agriyooooorrr ama ben yine de iste tikiniyorum :KK17: ama bugün cok yürüdüm yaaa :KK9::KK9::KK9:

olsun canım kilo vermede ne var:KK55: ben kışın hep kilo alırdım bu kış verdim, öğünlerimi iki öğün yaptım ve bol su:KK12:
koşuya eşim gidiyodu bi ara , o da arkadaşıyla gidiyodu, sonra arkadaşı bıraktı koşmayı eşim de bıraktı, yaz gelse beraber koşucaz ama daha ısınmadı tamamen:KK53:

olsun canım kilo vermede ne var:KK55: ben kışın hep kilo alırdım bu kış verdim, öğünlerimi iki öğün yaptım ve bol su:KK12:
koşuya eşim gidiyodu bi ara , o da arkadaşıyla gidiyodu, sonra arkadaşı bıraktı koşmayı eşim de bıraktı, yaz gelse beraber koşucaz ama daha ısınmadı tamamen:KK53:

yavrum ben yavas kilo veriyorum yaaa :KK50: ya bi ara acayip hizli verdim anlamadim, cok hareket ettim ondan galiba...

evet buralarda isinmadi, aksine kar yagdi :KK37: neyseee bu ay ciksin havalarda isinir zaten :KK31: ben de veririm kilocuklari.. ben gec saatte yemesem kilo veriyorum ama isten gelince tutamiyorum yaaa :KK30:

sen nasil kilo verdin kisin ya?

kızlsr birşe itiraf edimi:18:
bu gün 3 tane top kek yedim 1-2 sat once:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK17:

yavrum ben yavas kilo veriyorum yaaa :KK50: ya bi ara acayip hizli verdim anlamadim, cok hareket ettim ondan galiba...

evet buralarda isinmadi, aksine kar yagdi :KK37: neyseee bu ay ciksin havalarda isinir zaten :KK31: ben de veririm kilocuklari.. ben gec saatte yemesem kilo veriyorum ama isten gelince tutamiyorum yaaa :KK30:

sen nasil kilo verdin kisin ya?

ya aslında 60 kilodan 58 e düştüm pek bişey değil ama gene iyi benim için:KK9: dedim ya öğünleri azalttım eskiden 3 öğün tıka basa yerdim, şimdi sabah bol bol yiyorum, öğlendede meyve veya içecek içiyorum, akşamda ağır olmayan yemekler yiyorum ve bütün yediğim ekmek 2 ya da 3 dilim:KK1:
annem kocan bakmıyo mu sana niye bu kadar zayıfladın dedi en sonunda:KK9::KK9::KK9:

X