bugün ben de öyleyim myosotisne hamlıkmış yavv
Et kesti her yerim, kalkamıyorummm.
dün daha kötüydüm amaaslında değildim de eşime naz yapmak için fırsat doğdu işte
masayı ona toplattım sonra kahve yaptırdım kımıldayamıyorum diyeeecanımmm benimmm
hahahahhahahha ay çok güldürüyorsunuz beni yaÇook tatlısınız siz yaaaaa...
Maşallah size binlerce keree.. :)))
Ya oturuyorum; kalkamıyorum. Kalkıyorum, oturamıyorum.
Öyle tuhaf bir haldeyim.
hahahahhahahha ay çok güldürüyorsunuz beni ya
ben bağdaç kurdum demin şuan açamıyorum bacakalrım inanılmaz komik , şuan burda olsanız ne gülersiniz
Çook tatlısınız siz yaaaaa...
Maşallah size binlerce keree.. :)))
Ya oturuyorum; kalkamıyorum. Kalkıyorum, oturamıyorum.
Öyle tuhaf bir haldeyim.
çokk sağoll bitanemmm, darısı başına inşallahhh
oturmak kalkmak değil de merdiven falan indiğimde fena oluyorumm
hahahahahahhaha
Yengeme de yaptırıyorum bu hareketleri bugün oturduğu yerde sallanıyordu, ne oldu kız dedim. Lavaboya gitmem lazım dedi, eee gitsene dedim, ama gidince oturmak lazım dedi, eee otursana dedim. Oturunca kalkamıyorum kızım diyor.
görüşürüz tatlımmmmbenim yarina kocaman bi odevim var ama ben daha baslamadim bile :18:
benim cikmam lazim kuzucuklar, hoscakalin
ver ver ver kuzummmmmmmmmmKedi
Canim 10 dk bekleyemem sana buradan cevap versem olur mu? Olmaz dersen yanlis anlamam merak etme
ver ver ver kuzummmmmmmmmm
hahahahaha o aralarda bi ara evlencemkedi
37 yil 3 ay 12 gun yaziyor cizelgende
Yengeme de yaptırıyorum bu hareketleri bugün oturduğu yerde sallanıyordu, ne oldu kız dedim. Lavaboya gitmem lazım dedi, eee gitsene dedim, ama gidince oturmak lazım dedi, eee otursana dedim. Oturunca kalkamıyorum kızım diyor.
hahahahaha o aralarda bi ara evlencemdeğişk olmasını severim
fıkra gibi olmuş:))ilk gece bende uykuda sağdan sola dönerken inlemişim adam uyandırdı.he üşüttüm böbrekler sancıyo dedim:))anlamaz şimdi spor senin neyine gerek der ,uğraşamam kavga etmeye bile üşendim hee:)