Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
dün daha kötüydüm ama aslında değildim de eşime naz yapmak için fırsat doğdu işte
masayı ona toplattım sonra kahve yaptırdım kımıldayamıyorum diyeee canımmm benimmm

Çook tatlısınız siz yaaaaa...
Maşallah size binlerce keree.. :)))
Ya oturuyorum; kalkamıyorum. Kalkıyorum, oturamıyorum.
Öyle tuhaf bir haldeyim.

Çook tatlısınız siz yaaaaa...
Maşallah size binlerce keree.. :)))
Ya oturuyorum; kalkamıyorum. Kalkıyorum, oturamıyorum.
Öyle tuhaf bir haldeyim.
hahahahhahahha ay çok güldürüyorsunuz beni ya

ben bağdaç kurdum demin şuan açamıyorum bacakalrım inanılmaz komik , şuan burda olsanız ne gülersiniz

hahahahhahahha ay çok güldürüyorsunuz beni ya

ben bağdaç kurdum demin şuan açamıyorum bacakalrım inanılmaz komik , şuan burda olsanız ne gülersiniz

Yengeme de yaptırıyorum bu hareketleri bugün oturduğu yerde sallanıyordu, ne oldu kız dedim. Lavaboya gitmem lazım dedi, eee gitsene dedim, ama gidince oturmak lazım dedi, eee otursana dedim. Oturunca kalkamıyorum kızım diyor.

benim yarina kocaman bi odevim var ama ben daha baslamadim bile :18:

benim cikmam lazim kuzucuklar, hoscakalin

hahahahahahhaha
benim yarina kocaman bi odevim var ama ben daha baslamadim bile :18:

benim cikmam lazim kuzucuklar, hoscakalin
görüşürüz tatlımmmm :13:

fıkra gibi olmuş:))ilk gece bende uykuda sağdan sola dönerken inlemişim adam uyandırdı.he üşüttüm böbrekler sancıyo dedim:))anlamaz şimdi spor senin neyine gerek der ,uğraşamam kavga etmeye bile üşendim hee:)

Aynen öyle olduuu.. :)))
Ben de pek söylemiyorum, açıklama istiyorlar, ne yapıyorsun bana da göster falan der şimdi, açıklamaya halim yok benimde. :)))

kısçeler o artıları nerden buldunuz bakammmm bana ne bende istiommmmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…