Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
bnm pop da da ağrı var boynum da ağrıyor hatta şuan başıma da bi ağrı girdi ama bu spordan diil:)

Sen o hareketi tam olarak nasıl yapıyosun canım? Ben havadaki ayağımı çok oynatamıyorum da ağrıdan, ondan da olabilir.. Gerçi sen squats mı yapıyodun? Eğer onu yapıyosan ağrıması normal..

Ama ben kalçada hiçbi hareketlenme hissetmiyorum, hiç ağrı da olmadı orda.. ); Doğru yapamıyorum sanırım..
tatlım ilk gunden zaten hissedemessiniz, ikincisi belki senin poponda az yag var ve etkileşimi daha ağır egzersizlerde ortaya çıkıcak..
bnm pop da da ağrı var boynum da ağrıyor hatta şuan başıma da bi ağrı girdi ama bu spordan diil:)

ben daha 2. programımı yapmadım . squats yapıyorum ağrılarım ondan. biraz alışşsın vücudum öyle başlaycağım diğerlerne de. dün biraz yapayım dedim çok zorlandım ölüm gibi geldi tamamlayamadım.

kızlar bugün ilk squatsımı yaptım.çok sevdim ben o hareketi :) öncesi pump it upları yaptım tabi yapabildiğim kadar.bazı hareketleri şaşırdım.of ama gözyaşı gibi ter akıtıom şu anda var ya bölgesel inceltmeyi henüz yapamiciim şekerim!
oh be şimdi mis gibi yeşilçayımı içerim.kızlar yeşilçayın bergamotlusunu tavsiye ederim nefis...

bugünkü squatsımıda yaptım :) of acıdı ya bu sefer özellikle bacaklarım yanıyo :) nazar mı değdi naptı bana

tatlım ilk gunden zaten hissedemessiniz, ikincisi belki senin poponda az yag var ve etkileşimi daha ağır egzersizlerde ortaya çıkıcak..

kedim ya ben alıştım bu deli kızlara .hayatımda ilk defa severek istikrarlı bi şekilde spor yapıyorum.bu gün 4. gün ama duramadım yaptım yine.bunları haftada 3 gün yapmamızın sebebi ne?her gün yapsak nolur ki:?bir de ödem sorunum artarak devam ediyor spora alışık olmadığım için o yüzden olabilir mi sence:)))

Son düzenleme:
süpersin ablaa çok zevkli değilmi kzlar

3 gn yapmanızın sebebi kalbinizi ve ve eklemlerinizi yormamak m.etmeyin siiiiiiiiiiiiiiiiizz ben size vercemm öyle videola hereketler

süpersin ablaa çok zevkli değilmi kzlar

3 gn yapmanızın sebebi kalbinizi ve ve eklemlerinizi yormamak m.etmeyin siiiiiiiiiiiiiiiiizz ben size vercemm öyle videola hereketler

evet ya kızlar çok pozitif bende çok istekliyim yanımdalarmış gibi kaptırıyorum kendime.giyiyorum sauna sortumu takıyorum saç bandımı bir şişe su ve bir havlu.çocuklar alışık değil bu halime kapıdan bakıp bakıp gülüşüyolar.maymunmu oynuyor dedim bu gün oğluma güldü.eee haklı çocuk kırkından sonra spora sardı anasıı:))

maşşallah ablama , sporun yaşı yok ablam ablam sende vucudunu çekip özl album yapsana bütün kızlar yapsın ben birazdan totomu koycam şimdiki halini koyyi mmi (özel albüme sadece arkidaşal görebilir)

maşşallah ablama , sporun yaşı yok ablam ablam sende vucudunu çekip özl album yapsana bütün kızlar yapsın ben birazdan totomu koycam şimdiki halini koyyi mmi (özel albüme sadece arkidaşal görebilir)

yok kız benim öküz doğrar da itlere yem eder beni:)))gerçi burada sizlere yazdığımı bilse o bile doğrama sebebi olur yaa:)))nete karşı çok kuşkulu ve karşı malesef:))

yok kız benim öküz doğrar da itlere yem eder beni:)))gerçi burada sizlere yazdığımı bilse o bile doğrama sebebi olur yaa:)))nete karşı çok kuşkulu ve karşı malesef:))

nedense hiç kilo veremiyorum canım ben ya..ya da ödemden farketmiyorum.sadece protein yağ yakıyor bende .şimdi kendime bi göğüs ve salata tabağı hazırlayacağım sonra burdayım tabi kidee:)))

ahhahahahha aman nerden bilcek ya
aman abla boşver allah muhafaza kafa rahtlıgı başka
nedense hiç kilo veremiyorum canım ben ya..ya da ödemden farketmiyorum.sadece protein yağ yakıyor bende .şimdi kendime bi göğüs ve salata tabağı hazırlayacağım sonra burdayım tabi kidee:)))
ablam verirsin sabret.. daha yolun başı

Anam herkes hurdaya donmus
Benim heryerim felc oldu o derece
Cuma,cumartesi pazar yapcam o 3 setlik hareketleri de

kızlar çok kaynatıyosunuz, yetişemiyorum hızınıza :)) 2 saat önce spordan geldim şimdi biraz ısınma hareketleri yapıp squats yapıcam.Yarın dinlenme günümüz. :) Yemeği de azalttım ama hala düzene oturtamadım. Umarım en kısa zamanda onu da ayarlarım.

Anam herkes hurdaya donmus
Benim heryerim felc oldu o derece
Cuma,cumartesi pazar yapcam o 3 setlik hareketleri de
zmanla hepinize vız gelck tırıs gitcek bu hareketler :13:aksatmayında yapın yeterki

ben akşam yemeğimi4te yedim şimdi çay ve 1 dilim kek yiyicem

woww SÜPERSİNİZ !

:- bede şimdi çıktım itimle gene yürüyüşe 2 kere yürüyüşe çıktım yani toplam 2bucuk saat

hahaha vallahii bu azimle oluruz haa

itiinleee ayyy beni bazen çok güldürüyon kedi yaaa
olucaz olucaz , sonra size seksi iççamaşırlarımla resim atıcam dermişimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…