Bel gamzesi,diger adıyla Venüs gamzesi pop üzerinde oluşan gamze şeklindeki çöküklüktür hayatımŞu şekilde olur,foto paylaşıyorum;
Eki Görüntüle 656166
20 DAKİKADA YAPILIYOR!
* Nasıl bir işlem uygulanıyor? Anestezi altında mı yapılıyor?
Genel anesteziye gerek olmayan bir işlem. Normalde vücuda şekil vermek için uygulanan liposuction işleminin minyatürü uygulanıyor denilebilir. Bu işlem için önce istenilen şekil veya harf, deri üzerine çiziliyor. Daha sonra da kürdan büyüklüğünde kanüllerle derinin hemen altındaki yağ dokuları alınıyor. Yani normalde liposuction işleminde çöküntüler oluşmasın diye nasıl çok ince çalışılıyor ise burada da sinirleri önceden belirlenmiş bir çöküntü oluşturuluyor.
bolgesel programındasın tatlımmee benim adım yine yok sanki göremedim mi?
rica ederim bana kedi diye bilirsiniigünaydın arkadaşlarımm biraz geç oldu ama ancak grdm canım mesajını aldım çook çok sağol çok ilgileniyosun gerçekten kafam karıştıda ondan senide tutmak istemedm çıkarken bu arada ismini öğrenirsem süper olck ben şimdii o videoları yapmaya başlıyorummm bakalımm sonra arkadaşıma gidicemm akşam görüşürzz kızlarrr :)) hoşçakalaınnn
bitanem bende de var bel gamzesi güzel mi duruyor yani özellikle yaptırıldığına göre bence erkekler böyle ayrıntılaar dikkat etmezler yada ediyolar mı
süpersiniz ya !bacaklarımn iç tarafları feci acıyorrr
ama durmak yok şimdi 55 squats yapacağımm
[video=youtube;ZSFVl-w6n7U]http://www.youtube.com/watch?v=ZSFVl-w6n7U[/video]
1.dakikadan izlemeye başlayın ohalara geldim şuan
ablammmmmmmmmmm diyesm var sana yaşımız yakınsaBenimde bacaalrım kolarım ağrıyoru ya ama şu bilgilendirmeyi yapayım benm ağırmasının sebebi been her hareketi yani bölgeeseldeki felan 50şer kez yapıyorum birkaç herekt daha o yüzden
evet tatlııımm süper ötesi anlamışsın :13:
poposunu sıkılaştırır karnına yardım cı olur baca için önü arkası ve beline yardımcı olucak :13:ŞİMDİ EKELDİM ADINI KUZUM
İlksencim o gamzeden bende de var kalçamın üstünde iki oyuntu delik var dur emin olayım diye tekrar baktım var.O kadar da kötü durmuyo cnm beli ince olanlar için güzel hoş bi görüntü ben seviyorum gamzelerimiarzum şu iki delik gibi duranları diyosun... ben hiç kimse de görmemiştim daha önce yani ailedeki bayanlarda falan baktım şimdi bende de yokmuşşş ama erkeklerde hoş yuvarlak değilde hafif uzun duranlar galiba eşimde de var akşam bi bakimbayan arkadaşlardan olanlar yanlış anlamasın ama benim gözüme çok da hoş gözükmedi açıkcası bence sakın böyle bişey yaptırma arzum
canım merhaba evet squatsın birçok dalı var ama şuanda kızlar ona hazır değil haızr olduklarında onuda vericemİlksencim o gamzeden bende de var kalçamın üstünde iki oyuntu delik var dur emin olayım diye tekrar baktım var.O kadar da kötü durmuyo cnm beli ince olanlar için güzel hoş bi görüntü ben seviyorum gamzelerimiArzummmm naber cnm nasılsın nasıl gidiyo vallahi meme topiğini unuttum ben spora daldım bi eksik o kaldıydı.
Bu arada konu sahibesinede teşekkür ederim cnm emeğine sağlık benim gibi kalça meraklısı olanlar burada toplanmış.Uzun zamandır bende bu konunun içindeyim ve yoğun araştırmalarım sayesinde bayağı bi tecrübe edindim.Hareketleri bizzat sürekli yaparak deneyim kazandım.Bu sayede kalça kaslarımın belirginleşmesini sağladım.Sqautın da birçok çeşidi var ama en güzeli squatın kalçayı dolgunlaştırması kalçasını büyütmek isteyenler içinde en ideal hareket.Pistol squatı yani tek bacakla çömelmeyi denedinizmi bilmiyorum ama bi deneyin kalçaya nasıl etkisi var görün.İşin püf noktasıda hareketleri yaparken kalçayı sıkmak.Sıktığınız zaman kalça kasları aktif hale geliyo.
Tamam cnm takipteyim sizi istendiğinde bende yardımcı olmaya çalışırım.Hatta benimde konum var Brazil Butt Lift diye.canım merhaba evet squatsın birçok dalı var ama şuanda kızlar ona hazır değil haızr olduklarında onuda vericem
[video=youtube;ZSFVl-w6n7U]http://www.youtube.com/watch?v=ZSFVl-w6n7U[/video]
1.dakikadan izlemeye başlayın ohalara geldim şuan
evet tatlımmkedicik canım bu ayki yaptıgımız squatslar bittikten sonra mı vereceksin diğerlerini
wwww müthişsin ya bende şuan öldüm itimle koşuya gittik 10 dk koşuyoruz 40 dk yürüyorum burası kaynar sıcak fazla dayanamıyorum..2. Gün 55 Squat Hareketi Tamamdır
Hiç ara vermeden ardı ardına yaptım 55 ini de
wwww müthişsin ya bende şuan öldüm itimle koşuya gittik 10 dk koşuyoruz 40 dk yürüyorum burası kaynar sıcak fazla dayanamıyorum..
geldimhemen 2 dk sonra 55 squatsımıda yaptım ama kalbim totomdan çıkcak oderee
sen kaptın bu işi dişi kartalll sen bjklisin sanırsammdeğilmiii Bende FENERBAHÇELİYİM
İlksencim o gamzeden bende de var kalçamın üstünde iki oyuntu delik var dur emin olayım diye tekrar baktım var.O kadar da kötü durmuyo cnm beli ince olanlar için güzel hoş bi görüntü ben seviyorum gamzelerimiArzummmm naber cnm nasılsın nasıl gidiyo vallahi meme topiğini unuttum ben spora daldım bi eksik o kaldıydı.
Bu arada konu sahibesinede teşekkür ederim cnm emeğine sağlık benim gibi kalça meraklısı olanlar burada toplanmış.Uzun zamandır bende bu konunun içindeyim ve yoğun araştırmalarım sayesinde bayağı bi tecrübe edindim.Hareketleri bizzat sürekli yaparak deneyim kazandım.Bu sayede kalça kaslarımın belirginleşmesini sağladım.Sqautın da birçok çeşidi var ama en güzeli squatın kalçayı dolgunlaştırması kalçasını büyütmek isteyenler içinde en ideal hareket.Pistol squatı yani tek bacakla çömelmeyi denedinizmi bilmiyorum ama bi deneyin kalçaya nasıl etkisi var görün.İşin püf noktasıda hareketleri yaparken kalçayı sıkmak.Sıktığınız zaman kalça kasları aktif hale geliyo.