Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

bitanem bende de var bel gamzesi güzel mi duruyor yani özellikle yaptırıldığına göre bence erkekler böyle ayrıntılaar dikkat etmezler yada ediyolar mı

ee benim adım yine yok sanki göremedim mi?
bolgesel programındasın tatlımm
rica ederim bana kedi diye bilirsinii

KIZLAR ŞUAN ŞARKI DİNLEYEN VARMI VARSA HADİ PAYLAŞAIM BİRAZ MOTİVE OLALIM NEŞEMİZ YERİNE GELSİN

[video=youtube;H_4elaHQpTk]http://www.youtube.com/watch?v=H_4elaHQpTk[/video] daha dur daha durr hadii lilililililili

bacaklarımn iç tarafları feci acıyorrr
ama durmak yok şimdi 55 squats yapacağımm

bitanem bende de var bel gamzesi güzel mi duruyor yani özellikle yaptırıldığına göre bence erkekler böyle ayrıntılaar dikkat etmezler yada ediyolar mı

bende de var evlenene kadar ne olduğunu bilmiyodum eşim söyledi demek ki erkekler için önemli birşey

[video=youtube;ZSFVl-w6n7U]http://www.youtube.com/watch?v=ZSFVl-w6n7U[/video]

1.dakikadan izlemeye başlayın ohalara geldim şuan

Kollarim ve bacaklarim tutmuyo yere egilirken titriyo resmen o derece hareketsiz kalmisim :)
Canim ben 22 yasindayim sen kac yasindasin profilimde yaziyor zaten
Valla iyi gaza geldim devam edicem su an koca bir kase salata ve yaninda kuck bir kase yogurt yiyorum

İlksencim o gamzeden bende de var kalçamın üstünde iki oyuntu delik var dur emin olayım diye tekrar baktım var.O kadar da kötü durmuyo cnm beli ince olanlar için güzel hoş bi görüntü ben seviyorum gamzelerimiArzummmm naber cnm nasılsın nasıl gidiyo vallahi meme topiğini unuttum ben spora daldım bi eksik o kaldıydı.

Bu arada konu sahibesinede teşekkür ederim cnm emeğine sağlık benim gibi kalça meraklısı olanlar burada toplanmış.Uzun zamandır bende bu konunun içindeyim ve yoğun araştırmalarım sayesinde bayağı bi tecrübe edindim.Hareketleri bizzat sürekli yaparak deneyim kazandım.Bu sayede kalça kaslarımın belirginleşmesini sağladım.Sqautın da birçok çeşidi var ama en güzeli squatın kalçayı dolgunlaştırması kalçasını büyütmek isteyenler içinde en ideal hareket.Pistol squatı yani tek bacakla çömelmeyi denedinizmi bilmiyorum ama bi deneyin kalçaya nasıl etkisi var görün.İşin püf noktasıda hareketleri yaparken kalçayı sıkmak.Sıktığınız zaman kalça kasları aktif hale geliyo.

canım merhaba evet squatsın birçok dalı var ama şuanda kızlar ona hazır değil haızr olduklarında onuda vericem

kedicik canım bu ayki yaptıgımız squatslar bittikten sonra mı vereceksin diğerlerini

kedicik canım bu ayki yaptıgımız squatslar bittikten sonra mı vereceksin diğerlerini
evet tatlımm
2. Gün 55 Squat Hareketi Tamamdır

Hiç ara vermeden ardı ardına yaptım 55 ini de
wwww müthişsin ya bende şuan öldüm itimle koşuya gittik 10 dk koşuyoruz 40 dk yürüyorum burası kaynar sıcak fazla dayanamıyorum..

geldimhemen 2 dk sonra 55 squatsımıda yaptım ama kalbim totomdan çıkcak oderee

sen kaptın bu işi dişi kartalll sen bjklisin sanırsammdeğilmiii Bende FENERBAHÇELİYİM

Sana da maşallah canım hep birilerinin beni yönlendirmesini istemişimdir sen oldun işte bu sayede sonunda spora başladım

Evet canım beşikten mezara beşiktaşlıyım

Her zaman arttırcakmıyız yaparken ?
Sadece haftada 3 gün yapacağız değil mi kızlar ?

ne bilim canım ne olduğunu bile bilmiyordum ilk kez görünce tuhafıma gitti sanırım göz alışkanlığı olmayınca.. lion ben ilk kez 50 ile başladım ama kalçadan çok üst bacaklarımın yandığını hissettim ve 30 dan sonra 50 ye gelene kadar baya zorlandım ilk gün olduğundan herhalde dur bakalım ne kadar dayancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…