- 23 Şubat 2013
- 3.829
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman arttırcakmıyız yaparken ?
Sadece haftada 3 gün yapacağız değil mi kızlar ?
canım sen bölgesel zayıflama programındasın , sen haftanın 3 günü seç kendine misal -paztesi-salı-çarşamba, ogunler programındaki hareketleri 3part halinde yap her hareket 20şer kere zaten hareketlerin altında açıklama var.. bütün harketler, yaptın 1dakika dinle 2.part gene aynı hareketleri tekrar. 1dakika dınle 3.part gene aynı herketler. bitti anlatabildmmmiHer zaman arttırcakmıyız yaparken ?
Sadece haftada 3 gün yapacağız değil mi kızlar ?
dimiii bende evde ip atlayım dedima ama biz apart oldugu için tok tpok olmuyor annemlerin evinde yapabilirim2 gün squat yapmak ne işe yaramış bee hayatımda ilk defa ardı ardına 100 ip atladım.. Eskiden 50 tanesini mola vere vere anca atlardım.. Sporcu mu olduk nee
Ben biraz uyuyacağım ya çoooook yoruldum
hahahah kızmyemek yee azcık sağlıklı spor yapıyoruzzzzz al bi dürüm ye ya veya bakın şey buldum ben bim ' de bi markda var barbunya yapıyor konserve pişmiş alahım kcoa tabak çıkıyor hemde hemnde bukdarmı leziz sadece 2,90kızlar merdiven inerken bacaklarımın bağı çözülüyor sanki
okulda merdivenlerden hooop yuvarlanıcam sandım he
ama daha dün 1 bugün 2 olucak Squat Hareketinin :))
yürüyüş olsun diyede yolu uzattım bide otçul beslenince açlık bi yandan o yol bitmedi beee birde sıcak siz dşünün
Ölüyorummm yorgunluktan ölüyorum. bu squats nasıl bir şeymiş. ayaklarım tutmaz oldu oturup kalkamıyorum heryerim ağrıyor
2.yi nasıl yapacağım korkuyorummmm
hahahahaha kızlar çok gülüyorum ya allah iyiliğinizi versin emÖlüyorummm yorgunluktan ölüyorum. bu squats nasıl bir şeymiş. ayaklarım tutmaz oldu oturup kalkamıyorum heryerim ağrıyor
2.yi nasıl yapacağım korkuyorummmm
ben 2.yi yaptım yerimden kalkamıyorum yatağa çivilendim resmen
bu yorumuna denk geldim..daha hareket nasılmış görmeden güldüm baya bi..
allah iyiliğini versin
FAYDALI TARİF:
Biliyorsunuz su içmek sağlıktır.Ama birçoğumuz su içmekte zorlanıyoruz .Su içmeyi kolaylaştıracağını düşündüğüm güzel bir tarif yazacağım bu tarif aynı
zamanda vücuttan ödem söktürmeye de yarıyor ;
1Lt kaynar su
1 greyfurt kabukları ile birlikte küçük küçük dilimleyerek
2 yemek kaşığı maydanoz tohumu
1 tatlı kaşığı toz tarçın
Bir sürahiye tüm malzemeyi koyup 15 dk. demlenmesi için bekletin.Soğuyunca içine bir tatlı kaşığı bal ekleyebilirsiniz. Süzerek gün içinde bu suyu tüketin.
( Greyfurt bazı ilaçlar ile etkileşiminden dolayı dikkatle tüketilmesi gereken bir meyve biliyorsunuz bu konuda doktorunuzdan bilgi almanızı öneririm.)
Ben de bugün ne yapsam diye düşünüyordum. ben de tavuklu makarna yapayım sağol tarif için.
birazdan yeşil çayımı içip 55 squatımı ve diğer programı ypacağım ama çok zorlanıyorum ben kendime ne yapmışım öyle kondüsyon sıfır.
nefes nefese kalıyorum
hem sesaplıda ya 1paket küçük paket yavuk 3-4 tl yetiyor ya maksat içinde birşey tadıda şahane oluyor üstene ister peynir endele ister ketçap mayonez[sıze=2]ben de bugün ne yapsam diye düşünüyordum. Ben de tavuklu makarna yapayım sağol tarif için.
Birazdan yeşil çayımı içip 55 squatımı ve diğer programı ypacağım ama çok zorlanıyorum ben kendime ne yapmışım öyle kondüsyon sıfır.
Nefes nefese kalıyorum [/sıze]
tek seferde yapmak daha işe yarar gun içine bölmek çokta bişey ifade etmiyor.bende bugün 30 squat yaptim sonra tekrar yaparim.
Bir kerede 50-60 yapmak sartmi, yoksa gün icersinde bölerek yapsak ise yararmi ?
bu yorumuna denk geldim..daha hareket nasılmış görmeden güldüm baya bi..
allah iyiliğini versin [/QUOTE
HAHAHAHAH kızzz korkma annem dişikartal topiğimizin cıvıl cvıvılıı makara
bende içiyorum ama gunde 1bucuk tl felanGözün korkmasın ama iki günde faydasını gördüm
Ben aquat hareketinden Sonra şişe şişe su içiyorum valla su yönünden de çok faydalı oldu
evet evet bende ilk yaptıgımda çok zorlandım 2 -3 derken birde ben çok hırslıyımdır yapımda hayatımda hep böyledr, inatt ettimilk gun yani dun ben de cok zorlandim, ara vererek anca yaptim.. Bugun ama cok daha rahat oldu 55 taneyi ardi ardina catir catir yaptim.. Belki sen derahat yaparsin.. Korkma bence :))
Maşallah size Evet 92 doğumluyum ben de
hahahahaha kızlar çok gülüyorum ya allah iyiliğinizi versin em
bende öyleyim hiççbiiirr farkım da yok :2:
kızlar bügün tavukulu makarna yapacağım onu yiyiceğiz tarifini vereyim :
1paket küçük paket TAAVUK FİLETO alıyorsunuz, tavaada az yağda kızartıyorsunuz ama çok dışı pişmesin kıtır olamsın kısık ateşte ,
tavuklar pişince alın tabağa koyun makarna suyunu,
tavukla 10dakikaya soğur zaten büyük yada küçük nasıl istersesin küp küp kesin makarayı koyun suya olsun
dökün süzgeçe yağını felan erittin makarnayı atın tencereye sonrada tavukları atın 2 dakika kapatın kapagını demlensin
afiyet olsun