Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
hmm yani şimdi benim popom o resimdekiler gibi olmayacak...:KK14:

ben doğuştan poposuzum:KK14: genetik

geniiştir ama toplu değil yayvan:KK14:

olsun olduğu kadar artık...

teşekkürler hoşbuldum sayfa 25 e mi bakcam bana yarayan şeyleri bulmak için

kedim diyetle beraber sporumu yapıyorum....ama aşırı ödem var sabahları nedenini bulamadığım.baskülde aynıyım ama kalça göbek 2 cm incelirken bel 4 cm incelmiş 5 günde demekk ki doğru yoldayızz....[/QUOTE
evet tatlım 1.sayfada ben linklerini verdiim orda adınıda yazdım gruba :KK34:

Günaydın demeyi unutmuşum mutlu sabahlar:))Bugün diyetimin 3. günü spor günüm cuma günü başlıyor ama ben 5 güne tamamlıcam bunu :))çok takip edemiyorum burayı giremediğim için sohbetler almış başını gitmiş:)):nazar: ama spor günümde yazıcam tek tek haftalık cm lerimide:))

Son düzenleme:
günaydın........... kediciğim bu hareketlerin saatine dikkat etmemiz gerekiyormu? örneğin dün 9.5 gibi yapmıştım bugün ise şimdi başlayacam .

kız bel gamzesi ne yaaa :26: :KK52:

Bel gamzesi,diger adıyla Venüs gamzesi pop üzerinde oluşan gamze şeklindeki çöküklüktür hayatım :KK34: Şu şekilde olur,foto paylaşıyorum;

$gamze5.jpg

20 DAKİKADA YAPILIYOR!
* Nasıl bir işlem uygulanıyor? Anestezi altında mı yapılıyor?
Genel anesteziye gerek olmayan bir işlem. Normalde vücuda şekil vermek için uygulanan liposuction işleminin minyatürü uygulanıyor denilebilir. Bu işlem için önce istenilen şekil veya harf, deri üzerine çiziliyor. Daha sonra da kürdan büyüklüğünde kanüllerle derinin hemen altındaki yağ dokuları alınıyor. Yani normalde liposuction işleminde çöküntüler oluşmasın diye nasıl çok ince çalışılıyor ise burada da sinirleri önceden belirlenmiş bir çöküntü oluşturuluyor.
:KK34::KK34::KK54::KK52:

kedim diyetle beraber sporumu yapıyorum....ama aşırı ödem var sabahları nedenini bulamadığım.baskülde aynıyım ama kalça göbek 2 cm incelirken bel 4 cm incelmiş 5 günde demekk ki doğru yoldayızz....[/QUOTE
evet tatlım 1.sayfada ben linklerini verdiim orda adınıda yazdım gruba :KK34:

Yehhuu....Benim adımda yazılmış,bugün bende başlıyorum inşallah sonuna kadar gidecegim :KK52: Bakalım sonuç ne olacak :KK34: Bugün şimdiki halimle bir foto çekilecegim kızlar,öncesi sonrası yapacagım :KK52:

canım hatta ben eylülde değil kasımda başladım platesee yani 4bucuk ay oldu , ya bben kiloyu eylülde vermeye başladım ekimde 50kiloydum, sonra çok lömbür lömbür oldugumu gördüm başladım haftanın 3-4 gunu squats sze verdğim hareeketler biraz dans biraz fazla hareket :KK55:

var tatlım çok güzel göğüs çaşlıştıran hareketlerim var hanıııııııııımmm :KK53:vericem onları sabırrr

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

vallaha canım o zayflıktanda kçülür dicem kemikle alakalı geniş omuz bende zayıfım ama omuzlalarım geniş..

evet tamamen squats ve birkaç egzrsiz estetik olsa böyle durmaz, canım benim de ailenden özelikle gelen top popom var 45 kilo iken bile toptu :KK30:senide squats programına yazıyorum ozman ?

yaz canım... ben sana yazdığım msj dan 50 squats 20 +20 bacak ve kalça kaldırma hareketi 30 mekik hareketi ve saymadım ama oklovayla yan karın ( bel )hareketi yaptım bile ama GEBERDİMMMM resmen :KK52::KK52: aynen canım benimde şuanki kilom 53 iki oğlum var doğumlardan önce 46-47 kiloydum ve yine de dediğin gibi top gibi bi popom vardı bence çok şanslıyız tabi ki eşlerimizde :KK17::KK17:

kedim diyetle beraber sporumu yapıyorum....ama aşırı ödem var sabahları nedenini bulamadığım.baskülde aynıyım ama kalça göbek 2 cm incelirken bel 4 cm incelmiş 5 günde demekk ki doğru yoldayızz....
woww!! süper ama ödem çoook fazla su içmek yapar genelde

melissada:
kuzummm neden olmasın sendee dolgunlaşır hem popoya ağırlıkla yuklenırsen bi süre sonra kastan top top olur
:KK16:

Anamm öldüm öldüm,ne zamandir hareketsiz kalirsam olacagi buydu. Dun squati yaptim 55 kez kollarim bacaklarim agriyo :KK43:
Simdide diyet salatami yiyip kosu yapcam :KK31:
Belim cok agriyo yaa egzersiz yapiyorum hergun bel agrisi icin
sizler naptiniz nasi gidiyo

Son düzenleme:
günaydın........... kediciğim bu hareketlerin saatine dikkat etmemiz gerekiyormu? örneğin dün 9.5 gibi yapmıştım bugün ise şimdi başlayacam .
yok tatlım sorun olmaz bende hergüm başkaa başka saatlarde yapıyorum:KK52:
Yehhuu....Benim adımda yazılmış,bugün bende başlıyorum inşallah sonuna kadar gidecegim :KK52: Bakalım sonuç ne olacak :KK34: Bugün şimdiki halimle bir foto çekilecegim kızlar,öncesi sonrası yapacagım :KK52:
bende şimdi çektim totomu :KK52: 3 ay sonrada sonrasını yapcam
yaz canım... ben sana yazdığım msj dan 50 squats 20 +20 bacak ve kalça kaldırma hareketi 30 mekik hareketi ve saymadım ama oklovayla yan karın ( bel )hareketi yaptım bile ama GEBERDİMMMM resmen :KK52::KK52: aynen canım benimde şuanki kilom 53 iki oğlum var doğumlardan önce 46-47 kiloydum ve yine de dediğin gibi top gibi bi popom vardı bence çok şanslıyız tabi ki eşlerimizde :KK17::KK17:
dimiiii her kadın güzeldir düz kalkık önemli değil kimsi nefret eder dolgundan kimisi ağzının suyu akar.. onların aklından nelerr geçtni azcok bilebilriz :KK1:çok iyi ozman seni sadece squats programına ya:KK55:zıyorummm

bende adımı göremedim :26: şimdi ben linke baktım 25. sayfa galiba orda bölgesel zayıflamaya kategorisine giriyorum galiba altı tane resim var 3 gün boyunca onları 20 defa 3 part şeklinde yapcam doğru mu anladım ve bu hareketler göbeğimi düzleştirip bacak ve kalçamı sıkılaştıracak değil mi popomu kaldırmasın yeterince kalkık :KK9:

anamm öldüm öldüm,ne zamandir hareketsiz kalirsam olacagi buydu. Dun squati yaptim 55 kez kollarim bacaklarim agriyo :KK43:
simdide diyet salatami yiyip kosu yapcam :KK31:
Belim cok agriyo yaa egzersiz yapiyorum hergun bel agrisi icin
sizler naptiniz nasi gidiyo
ablammmmmmmmmmm diyesm var sana yaşımız yakınsa :KK9: Benimde bacaalrım kolarım ağrıyoru ya :KK9: :KK9: ama şu bilgilendirmeyi yapayım benm ağırmasının sebebi been her hareketi yani bölgeeseldeki felan 50şer kez yapıyorum birkaç herekt daha o yüzden :KK25:
bende adımı göremedim :26: şimdi ben linke baktım 25. Sayfa galiba orda bölgesel zayıflamaya kategorisine giriyorum galiba altı tane resim var 3 gün boyunca onları 20 defa 3 part şeklinde yapcam doğru mu anladım ve bu hareketler göbeğimi düzleştirip bacak ve kalçamı sıkılaştıracak değil mi popomu kaldırmasın yeterince kalkık :KK9:
evet tatlııımm süper ötesi anlamışsın :13:
poposunu sıkılaştırır karnına yardım cı olur baca için önü arkası ve beline yardımcı olucak
:13:ŞİMDİ EKELDİM ADINI KUZUM

Son düzenleyen: Moderatör:
arzum şu iki delik gibi duranları diyosun... ben hiç kimse de görmemiştim daha önce yani ailedeki bayanlarda falan baktım şimdi bende de yokmuşşş ama erkeklerde hoş yuvarlak değilde hafif uzun duranlar galiba eşimde de var akşam bi bakim :KK1: bayan arkadaşlardan olanlar yanlış anlamasın ama benim gözüme çok da hoş gözükmedi açıkcası :KK37: bence sakın böyle bişey yaptırma arzum :KK20:

buarada google dan baktım bel gamzesi diye erkeklerdekinin hoş olduğunu ordan gördüm yaneee :)

arzum şu iki delik gibi duranları diyosun... Ben hiç kimse de görmemiştim daha önce yani ailedeki bayanlarda falan baktım şimdi bende de yokmuşşş ama erkeklerde hoş yuvarlak değilde hafif uzun duranlar galiba eşimde de var akşam bi bakim :KK1: Bayan arkadaşlardan olanlar yanlış anlamasın ama benim gözüme çok da hoş gözükmedi açıkcası :KK37: Bence sakın böyle bişey yaptırma arzum :KK20:
aaaa deme öyleee ben çok seviyorum nişanlımda çok seviyor onları ama zevk meseli tabiki kuzucugum begenmeyen de olur :KK53:

kızlar küçük bi bilgilendirme , egzersizlerini düzenl yapın 2hafta sonra özellikle zayıflama programındaki hatunlar canınızı çıkartıcak programlarım var !

Okadar güzel zayıflıycaksınız ki ! Zayıflarken sıkılaşmal buymuş diceksinizz inşallllllaahhh

aaaa deme öyleee ben çok seviyorum nişanlımda çok seviyor onları ama zevk meseli tabiki kuzucugum begenmeyen de olur :KK53:

kızlar küçük bi bilgilendirme , egzersizlerini düzenl yapın 2hafta sonra özellikle zayıflama programındaki hatunlar canınızı çıkartıcak programlarım var !

Okadar güzel zayıflıycaksınız ki ! Zayıflarken sıkılaşmal buymuş diceksinizz inşallllllaahhh

inşallah inşallah canım .zayıflayalım sıkılaşalımda sen canımızı çikart tatlım :KK9: atın ölümü arpadan olsun:KK55::KK55:

günaydın arkadaşlarımm biraz geç oldu ama ancak grdm canım mesajını aldım çook çok sağol çok ilgileniyosun gerçekten kafam karıştıda ondan senide tutmak istemedm çıkarken bu arada ismini öğrenirsem süper olck ben şimdii o videoları yapmaya başlıyorummm bakalımm sonra arkadaşıma gidicemm akşam görüşürzz kızlarrr :)) hoşçakalaınnn:KK16::KK8:

X