- 1 Aralık 2010
- 723
- 2
anladım yanı nereden nasıl baslıyacagıma kendım karar verıcem pekı bu kedıdır kedı denen arkadas bı tablo gıbı bısey eklemıs boyle gunler fılan ayzıyor
oturup kalkma sımdı ıng hatırlamıyorum
onlarda yapılacak degılmı
gun gobusume strec sardıgımıs oylemısmıydım :)
normalda dar pantolon severım ama bu sene sevemıyorum neden ustum dahada kalın duruyor ıspanyol paca renklıelrden gıyıyorumkı gızlesın uzerıne bol salas bısey :S kı alıskın deıglım ıllada dar olsun ıstıyorum
neyse ıltıfatların ıcın tesekkur ederım canım o mayakonılı resımde benım 1.5 yasında ıdı cocugum suanda 3 .5 yasına yaklasmak uzere sadece eskı gunlerıme gerı donmek ıstıyorum yan yaglardan nefret edıyorum
dıyet programlarına bende bakayım ekmegı fılan tamamen kesmeyı dusunuyroum
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=651613&d=1362743147
canım ben beyaz ekmeği kestim kepekli ve tam buğday ekmei yiyorum. squatı diosun sanrım o kalça için çok etkili.rest day lerde yapmıosun diğerlerinde artıtarak gidiosun şu hareket squat http://w-world.com/static/content_image/2012-10/squat.jpg mekik falan göbek iç.in iide ben pek sevmiyorum
ısınmadan başlama yeter warm up workout yazsan istediğine göre yaparsın :)
cok tesekkur ederım cok yardımcı oldun sagol
Her birini 3 defa mı? bir kere yapınca seriliyorumSanırım bir süre daha Tiffany ile birbirimize alışmamız lazım. Ben sayfa 175teki ısınma videosunu yapıyordum. Squat için birebir ama bundan sonra Tifany ablanınkini yaparım.
ısınma + 100 squat + tiffany rothe workout + leslie 2 mile tamamdır. Leslieyi rahatlamak ve kaslarımı gerginlikten kurtarmak için yapıyorum.
kalcamıda olctum 94 :)
bel ınce yerı : 71
gobek hızası delık : 83
1 cm fazlalık verdım baya ugrastırıcı bı olcum oldu neyse dun basladım bıseyler yapmaya ama bu vıdeolara degıl
karnıma strec sardım kremsız cok terlemıstım cıkardıgımda umarım bır ıse yarar
bunları duzenlı yapmaya cok kararlıyım lınklerı hemen alcıam cok tesekkurler
Günaydın kızlar...
Birkaç gündür bakıp bakıp çıkıyorum. Şu bir ayı doldurmayı bekledim.
Evet bendeki değişiklikler:
Kalça: 95cm (97'den)
Bacak: 54cm (58'den)
Bel: 80cm (85'den)
Göğüs: 90 (değişmedi)
Kilo: Kiloya 56,5 ile başlamıştım. 57,2 ye çıktım.
Bu hafta yeni bir program yapacağım. Çok dengesiz spor yapıyorum. Haftada 2 gün dinlenme ile 5 gün çalışacağım. Çok ağır bir programım var. Ve öğrendiğime göre aynı hareketleri tekrar tekrar yapmak fayda sağlamıyormuş. 3 gün aynı hareketleri yapıp, kalan 2 gün de interval yaparım artık.
Süreci hızlandırmak için netten amino asit sipariş ettim. Karnitine destek olsun diye. Zaten yeterli protein alıyorum. Laktoza alerjim var. Ne yapacağım bilmiyorum...
Evet canım tifanny öyle diyor videonun sonunda.Evet yorucu oluyor.Ben her birini 2 defa yapıyorum ardından kalça için bir video ardaından kalça egzersizleri + karın için verdiğim video+ yine takip ettiğim bir bayanın yan yağlar için videosu+ yine aynı bayanın bir başka videosu
Baktığında 9 video artı kalça egzersizleri 2 saatte bitiyor sporum.Ama var mı bi değişiklik de belim tıkandı kaldı 66'da ne iniyor ne çıkıyor sinirlerimi iyiden bozdu.Kesip atacağım en sonunda
Kalıtsal olunca ne kadar zor oluyor ya ben bu tempoyla bir sene yapsam anca 61-62 leri göreceğim anlaşıldı
paylaşmayın kardeşim kıskanıyoz !!!
Teşekkür ederim beba'cım.
Direkt yazıyorum yaptıklarımı:
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking
New Sexy Summer Workout -bodilicious grooves to get you in shape now!!
Best exercises for buttocks
Hot Girl's Butt Workout! How to Get an Awesome Booty!
Walking - Part 1: Start Quick & Easy / Walking - Part 2: Burn Fat & Back It Down (leslie)
eliptik bisiklet; bir de squat. Unutmadan karın da çalışıyorum. Bir başlayışta 260-300 mekik çekiyorum.10-15dk sürüyor.
Benim ek besin almamın sebebi, çok yorgun oluyorum. Ev işi, çocuk, malum bir de böyle spor programım var yoğun. Ayakta kalmam gerek. L-carnitine doping yapmıyor zaten. Yorgunluğa katlanmamı sağlıyor. Aminoasit de protein yeterli aldığım için işime yarayacak. O protein tozları zararlıymış.
kızlarya benim belimde 76 da kaldı inmiyo bi türlü tiffany'i yapıyordum yan yağlar için 96 lardan 76 ya indi 2 ayda ama durdu yani yan yağlarım baya gitti ama
nereceğiniz başka yan karın yağları için olan video var mı böyle tiffanyninki gibi 10-15 dklık
squatta 225 bitti bu arada
anladım canım, ek besinleri kullan o zaman ama çok da alma ne bileyim ben pek güvenemiyorum :44:
ben de yapıyorum tiff videoları ama kalça için sadece squats yapıyorum, daha da küçülür diye korkuyorum
bitirdin mi yaa tebrikler
20 cm incelmek çok büyük bir başarı bence, kaç kilo verdin?
kilo verdiğin halde mi 76 yoksa vermen durdu mu?
ben mesela artık kilo vermiyorum, gerçi verince de belim gitmiyor ya neyse
belki artık metabolizman oturmuştur, istersen bi uzmandan yardım al canım.
ben hep tiffany videoları yapıyorum, ısınma + 4 tane tiff + squats + soğuma, programım böyle
yok canım squat daha bitmedi 250de bitcek son günlerim ama squatta
kilo veriyorum ama çok az diyetisyene gittiğimden beri 7 kilo verdim 67yle başladım diyete ama geçen yaz 75 felandım :)
yarın diyetisyen kontrolüm var zaten listeyi değiştirtcem doktora 3 aydır sıkıldım bünyede sıkıldı
sen tifannynin hangi videolarını yapıyosun etkisi oluyo mu ? ben squattan sonra tiffanye ağırlık veriyorum bende 1 haftadır platese başladım sıkılaşma oldu baya
plates çok sıkılaştırıyor bi ara yogayla beraber yapmıştım ben de. ama yogayı daha çok seviyorum
Hot Body Warm Up Routine -Stretch, shake, pump, jam, and get ready to work your body OUT! - YouTube ısınma
Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
The Bikini Abs Workout- - YouTube
Stretch, Meditation and Gratitude..........Tiffany Rothe Workouts - YouTube esneme
bunları yapıyorum canım, bazen zamanım olmuyo sadece oturma egzersizlerini yapıyorum, bazen de çok zamanım oluyo iki tane de sırt ve omuz için video ekliyorum
evet canım öyle
tamam canım çok sağol ben bu videoların hepsini yapsam 1 haftada bişeycik kalmaz
merhaba kızlar.. boyum 169 kilo 65.. göğüs ve belde sıkıntı yok yan yağlar ve bacaklarım kalınbana da önerebilceğiniz bişey var mı ?:26:
selambel için tifanny rothe videoları paylaştık önceki sayfalarda da kedinin verdiği hareketler var onları yapabilirsin, bacakların için de bölgesel programımız var, ilk sayfada linkler var onu yapabilirsin