Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bel için 7 video toto için 1 ve toto için haraketler yapıyorum banamısın demiyorlar ağarlıkla devam edeceğim sonucu yazarım canım
ayy bebaaa, nerden aldın kııız yerel butik mii (( çok iyi yapmışsın, ucuza da almışsın,güle güle giy inşallah
Isınma videosu + 100 squat + Tiffany Rothe workout + Leslie 2 mile tamamdır. Bu bel inceltme videosunu yapan var mı hanımlar? 3. yapışım ve pek beceremiyorum sanırım. Bir de başında kalbim sıkışıyor gibi oluyor. Bununla karşılaşan var mı hiç?
kızlar yanlarımı ertımeye ve gobegımı ertımeye calısıcamm
nereye baslasam bılemedım
bı yol gosterecek varmı olcum aldım
kalcayı unuttum
metreyle aldım ama nekadar dogru bılmem mezura yoktu
boy 171
kılo 57
gobek delıgının ortalıyorum cevresı : 84
bel 70
bı yol gosterecek varmı olcum aldım
kalcayı unuttum
metreyle aldım ama nekadar dogru bılmem mezura yoktu
boy 171
kılo 57
gobek delıgının ortalıyorum cevresı : 84
bel 70
Bel için;Tfany nin videoları birebir linkleri bunlar.Bu videoları yapacaksan sadece;her bir videoyu arka arakaya 3 defa yapman lazım.Tfannyde videonun sonunda söylüyor bunu.Bel için çok etkilidir
New Sexy Summer Workout -bodilicious grooves to get you in shape now!! - YouTube
Baile como Shakira con esta Rutina de Abdominales de Bikini! - YouTube
Göbeğin için mekik çekmeyi unutma bir video daha vereyim sana göbeği feci çalıştırıyor
15 Minute Intense Sexy Bikini ABS WORKOUT!! TRY IT!! - YouTube
Tabi bunca videoyu yapmadan önce ısınmak için bu videoyu yapmalısın
Hot Body Warm Up Routine -Stretch, shake, pump, jam, and get ready to work your body OUT! - YouTube
selam kızlar giremedim 3 gündür, nasılsınız bakalım.
ben rafting yaptım ve kollarım koptu resmen..
o kadar spor hiç mi kondisyon sağlamaz, yok kas gücü istiyormuş bildiğin
tamam canım bekliyorum
sağol canım, evet yerel butiklerden aldım hep
ben de yapıyorum canım, bana olmadı ama hiç :44:
nefes ve belinin duruşuna dikkat et belki onlarla ilgilidir.
ölçülerin gayet toparlanabilir, benim belimde 67.
ben tiffany rothenin bütün bel videolarını yapıyorum.
sana da öneririrm, gerçekten işe yarıyorlar.
ama daha kıvrımlı olayım dersen oryantal ile zayıflayıp şekil alanlar var, ben hiç beceremediğim için yapamıyorum
Bel için;Tfany nin videoları birebir linkleri bunlar.Bu videoları yapacaksan sadece;her bir videoyu arka arakaya 3 defa yapman lazım.Tfannyde videonun sonunda söylüyor bunu.Bel için çok etkilidir
New Sexy Summer Workout -bodilicious grooves to get you in shape now!! - YouTube
Baile como Shakira con esta Rutina de Abdominales de Bikini! - YouTube
Göbeğin için mekik çekmeyi unutma bir video daha vereyim sana göbeği feci çalıştırıyor
15 Minute Intense Sexy Bikini ABS WORKOUT!! TRY IT!! - YouTube
Tabi bunca videoyu yapmadan önce ısınmak için bu videoyu yapmalısın
Hot Body Warm Up Routine -Stretch, shake, pump, jam, and get ready to work your body OUT! - YouTube
pekı olculerım nasıl?
gobegımı cok sorun etmıyordum ama bu olcude yanların ıcınde dahıl gobek var :)
yırtmanın yollarını arıyom
kalcam fılan normal
ama senelerdır ınce uzun olmaya alıstıgım ıcın pantolonların popo kısımlarını doldurmak bıle bana tuhaf gelıyor henelde hep suzulurdu :)
halbukı ne kadr ısterdım dolgun popom olsun
bu popo hareketı dıklestırmek ıcınmı sonucta bu ıyı bısey bunuda yaparım
canım bu tür ürünlere çok yüklenme bence çok katkılılarGünaydın kızlar...
Birkaç gündür bakıp bakıp çıkıyorum. Şu bir ayı doldurmayı bekledim.
Evet bendeki değişiklikler:
Kalça: 95cm (97'den)
Bacak: 54cm (58'den)
Bel: 80cm (85'den)
Göğüs: 90 (değişmedi)
Kilo: Kiloya 56,5 ile başlamıştım. 57,2 ye çıktım.
Bu hafta yeni bir program yapacağım. Çok dengesiz spor yapıyorum. Haftada 2 gün dinlenme ile 5 gün çalışacağım. Çok ağır bir programım var. Ve öğrendiğime göre aynı hareketleri tekrar tekrar yapmak fayda sağlamıyormuş. 3 gün aynı hareketleri yapıp, kalan 2 gün de interval yaparım artık.
Süreci hızlandırmak için netten amino asit sipariş ettim. Karnitine destek olsun diye. Zaten yeterli protein alıyorum. Laktoza alerjim var. Ne yapacağım bilmiyorum...
Her birini 3 defa mı? bir kere yapınca seriliyorum Sanırım bir süre daha Tiffany ile birbirimize alışmamız lazım. Ben sayfa 175teki ısınma videosunu yapıyordum. Squat için birebir ama bundan sonra Tifany ablanınkini yaparım.
ısınma + 100 squat + tiffany rothe workout + leslie 2 mile tamamdır. Leslieyi rahatlamak ve kaslarımı gerginlikten kurtarmak için yapıyorum.
tatlım bence ölçülerin çok ii. hem oturmaktan hemde çalışırken hareket etmemekten herkeste yan yağlar çıkıo bu yan yağları eğer dansı seviyorsan da eritenbilirsin ayrıca twister gbi aletlerle hiç omuzlarını çevirmeden belden aşağı hareket ederk çalışıtırabilirsin youtube dan bir çok video buldum ama fitnessblender tarafından yüklenenlerde her derde derman var gerçekten onlar baya etkili eğer evde çalışmak sevmiyorsan salonada gdebilirsin ama ben evde gayet başarılıyım
blender nedır :) twister almayı dusunuyorum
ağırlık olarak 1,5 kg lik ayak ağırlıkları kullanıyorum . özellikle kedi pozisyonunda bacağı yukarı aşağı kaldırara kalçaya çok ii çalışma yaptırıyorum
bendede var twister canım.ama onu çok ii kullanamıyorum sanki işe yaramıo gbi geldi..birde bir site var ordan kalorilerine bakıp ona göre bir beslenme yapıyorum. diyet sitesi. kalorisi neyin fazla neyin az bakıyorum. ama sende pek bişe yok fiziğimiz benzio benim bel biraz daha ince o kdar ama bendede o yanlardn var hiç sevmiyorum en çok Flat Belly Workout - Abs and Obliques Workout to Tone Stomach - YouTube
bunu yapıyorum tabi tek set burda 3 set var ama gücüm yetmio gerçekten iyi hareketler var..aslında zamanla anlıyosun hangi hareket çok yakıyo ona göre değişirsin kendi kendinin antrenörü olarak.bende çalıştığım için akşamları evde yapıyorum valla istediğim sıkılaşmaktı işe yaradı sayılır
maşallah çok güzelsin daha da olursun :)
blender bişi deilde youtube da videolarını yaptgım paylaşımcı :)