Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
942849_541499539225992_1561485207_n.jpg

321302_540751512634128_854626702_n.jpg

179465_539637742745505_369365797_n.jpg

944645_538805736162039_319171035_n.jpg

392463_537677502941529_1226546970_n.jpg

537032_534273076615305_331302153_n.jpg

48009_533871086655504_75311156_n.jpg

535053_532834243425855_1206343111_n.jpg

305958_532810316761581_2071962094_n.jpg

selam kızlar giremedim 3 gündür, nasılsınız bakalım.
ben rafting yaptım ve kollarım koptu resmen..
o kadar spor hiç mi kondisyon sağlamaz, yok kas gücü istiyormuş bildiğin :KK1::KK1:

Ben bel için 7 video toto için 1 ve toto için haraketler yapıyorum banamısın demiyorlar ağarlıkla devam edeceğim sonucu yazarım canım

tamam canım bekliyorum :KK34:

ayy bebaaa, nerden aldın kııız yerel butik mii :KK43:(( çok iyi yapmışsın, ucuza da almışsın,güle güle giy inşallah :KK12:

sağol canım, evet yerel butiklerden aldım hep :KK23:

Isınma videosu + 100 squat + Tiffany Rothe workout + Leslie 2 mile tamamdır. Bu bel inceltme videosunu yapan var mı hanımlar? 3. yapışım ve pek beceremiyorum sanırım. Bir de başında kalbim sıkışıyor gibi oluyor. Bununla karşılaşan var mı hiç?:KK14:

ben de yapıyorum canım, bana olmadı ama hiç :44:
nefes ve belinin duruşuna dikkat et belki onlarla ilgilidir.

kızlar yanlarımı ertımeye ve gobegımı ertımeye calısıcamm
nereye baslasam bılemedım

bı yol gosterecek varmı olcum aldım
kalcayı unuttum
metreyle aldım ama nekadar dogru bılmem mezura yoktu
boy 171
kılo 57
gobek delıgının ortalıyorum cevresı : 84
bel 70 :KK43:

ölçülerin gayet toparlanabilir, benim belimde 67.
ben tiffany rothenin bütün bel videolarını yapıyorum.
sana da öneririrm, gerçekten işe yarıyorlar.
ama daha kıvrımlı olayım dersen oryantal ile zayıflayıp şekil alanlar var, ben hiç beceremediğim için yapamıyorum :KK9::KK9:

bı yol gosterecek varmı olcum aldım
kalcayı unuttum
metreyle aldım ama nekadar dogru bılmem mezura yoktu
boy 171
kılo 57
gobek delıgının ortalıyorum cevresı : 84
bel 70 :KK43:

Bel için;Tfany nin videoları birebir linkleri bunlar.Bu videoları yapacaksan sadece;her bir videoyu arka arakaya 3 defa yapman lazım.Tfannyde videonun sonunda söylüyor bunu.Bel için çok etkilidir
New Sexy Summer Workout -bodilicious grooves to get you in shape now!! - YouTube

Baile como Shakira con esta Rutina de Abdominales de Bikini! - YouTube

Göbeğin için mekik çekmeyi unutma bir video daha vereyim sana göbeği feci çalıştırıyor

15 Minute Intense Sexy Bikini ABS WORKOUT!! TRY IT!! - YouTube

Tabi bunca videoyu yapmadan önce ısınmak için bu videoyu yapmalısın

Hot Body Warm Up Routine -Stretch, shake, pump, jam, and get ready to work your body OUT! - YouTube

Son düzenleme:
Bel için;Tfany nin videoları birebir linkleri bunlar.Bu videoları yapacaksan sadece;her bir videoyu arka arakaya 3 defa yapman lazım.Tfannyde videonun sonunda söylüyor bunu.Bel için çok etkilidir
New Sexy Summer Workout -bodilicious grooves to get you in shape now!! - YouTube

Göbeğin için mekik çekmeyi unutma bir video daha vereyim sana göbeği feci çalıştırıyor

Hot Body Warm Up Routine -Stretch, shake, pump, jam, and get ready to work your body OUT! - YouTube

Her birini 3 defa mı? bir kere yapınca seriliyorum:KK14: Sanırım bir süre daha Tiffany ile birbirimize alışmamız lazım. :KK8:Ben sayfa 175teki ısınma videosunu yapıyordum. Squat için birebir ama bundan sonra Tifany ablanınkini yaparım.

ısınma + 100 squat + tiffany rothe workout + leslie 2 mile tamamdır. Leslieyi rahatlamak ve kaslarımı gerginlikten kurtarmak için yapıyorum.

Son düzenleme:
selam kızlar giremedim 3 gündür, nasılsınız bakalım.
ben rafting yaptım ve kollarım koptu resmen..
o kadar spor hiç mi kondisyon sağlamaz, yok kas gücü istiyormuş bildiğin :KK1::KK1:

tamam canım bekliyorum :KK34:

sağol canım, evet yerel butiklerden aldım hep :KK23:

ben de yapıyorum canım, bana olmadı ama hiç :44:
nefes ve belinin duruşuna dikkat et belki onlarla ilgilidir.

ölçülerin gayet toparlanabilir, benim belimde 67.
ben tiffany rothenin bütün bel videolarını yapıyorum.
sana da öneririrm, gerçekten işe yarıyorlar.
ama daha kıvrımlı olayım dersen oryantal ile zayıflayıp şekil alanlar var, ben hiç beceremediğim için yapamıyorum :KK9::KK9:

kalcamıda olctum 94 :)
bel ınce yerı : 71
gobek hızası delık : 83
1 cm fazlalık verdım baya ugrastırıcı bı olcum oldu neyse dun basladım bıseyler yapmaya ama bu vıdeolara degıl
karnıma strec sardım kremsız cok terlemıstım cıkardıgımda umarım bır ıse yarar
bunları duzenlı yapmaya cok kararlıyım lınklerı hemen alcıam cok tesekkurler

su bahsettıgınız program
sadece oturup kalkma hareketı ve yanında baska seyelrlede desteklıyorsunuz sanırım
benıde alın bakalım listeye

Günaydın kızlar...

Birkaç gündür bakıp bakıp çıkıyorum. Şu bir ayı doldurmayı bekledim.

Evet bendeki değişiklikler:

Kalça: 95cm (97'den)
Bacak: 54cm (58'den)
Bel: 80cm (85'den)
Göğüs: 90 (değişmedi)

Kilo: Kiloya 56,5 ile başlamıştım. 57,2 ye çıktım.

Bu hafta yeni bir program yapacağım. Çok dengesiz spor yapıyorum. Haftada 2 gün dinlenme ile 5 gün çalışacağım. Çok ağır bir programım var. Ve öğrendiğime göre aynı hareketleri tekrar tekrar yapmak fayda sağlamıyormuş. 3 gün aynı hareketleri yapıp, kalan 2 gün de interval yaparım artık.

Süreci hızlandırmak için netten amino asit sipariş ettim. Karnitine destek olsun diye. Zaten yeterli protein alıyorum. Laktoza alerjim var. Ne yapacağım bilmiyorum...

pekı olculerım nasıl?

gobegımı cok sorun etmıyordum ama bu olcude yanların ıcınde dahıl gobek var :)
yırtmanın yollarını arıyom
kalcam fılan normal
ama senelerdır ınce uzun olmaya alıstıgım ıcın pantolonların popo kısımlarını doldurmak bıle bana tuhaf gelıyor henelde hep suzulurdu :)
halbukı ne kadr ısterdım dolgun popom olsun
bu popo hareketı dıklestırmek ıcınmı sonucta bu ıyı bısey bunuda yaparım

tatlım bence ölçülerin çok ii. hem oturmaktan hemde çalışırken hareket etmemekten herkeste yan yağlar çıkıo bu yan yağları eğer dansı seviyorsan da eritenbilirsin ayrıca twister gbi aletlerle hiç omuzlarını çevirmeden belden aşağı hareket ederk çalışıtırabilirsin youtube dan bir çok video buldum ama fitnessblender tarafından yüklenenlerde her derde derman var gerçekten onlar baya etkili eğer evde çalışmak sevmiyorsan salonada gdebilirsin ama ben evde gayet başarılıyım

Günaydın kızlar...

Birkaç gündür bakıp bakıp çıkıyorum. Şu bir ayı doldurmayı bekledim.

Evet bendeki değişiklikler:

Kalça: 95cm (97'den)
Bacak: 54cm (58'den)
Bel: 80cm (85'den)
Göğüs: 90 (değişmedi)

Kilo: Kiloya 56,5 ile başlamıştım. 57,2 ye çıktım.

Bu hafta yeni bir program yapacağım. Çok dengesiz spor yapıyorum. Haftada 2 gün dinlenme ile 5 gün çalışacağım. Çok ağır bir programım var. Ve öğrendiğime göre aynı hareketleri tekrar tekrar yapmak fayda sağlamıyormuş. 3 gün aynı hareketleri yapıp, kalan 2 gün de interval yaparım artık.

Süreci hızlandırmak için netten amino asit sipariş ettim. Karnitine destek olsun diye. Zaten yeterli protein alıyorum. Laktoza alerjim var. Ne yapacağım bilmiyorum...
canım bu tür ürünlere çok yüklenme bence çok katkılılar

Son düzenleme:
Her birini 3 defa mı? bir kere yapınca seriliyorum:KK14: Sanırım bir süre daha Tiffany ile birbirimize alışmamız lazım. :KK8:Ben sayfa 175teki ısınma videosunu yapıyordum. Squat için birebir ama bundan sonra Tifany ablanınkini yaparım.

ısınma + 100 squat + tiffany rothe workout + leslie 2 mile tamamdır. Leslieyi rahatlamak ve kaslarımı gerginlikten kurtarmak için yapıyorum.

bence 3 fazla bu kadar abartmayın . yavaş yavaş baslayın zamanla artıtın 3 kez yapacak biri anca kondisyonu sağlam bir sporcu olur bu imkansız kalpten gidersiniz

tatlım bence ölçülerin çok ii. hem oturmaktan hemde çalışırken hareket etmemekten herkeste yan yağlar çıkıo bu yan yağları eğer dansı seviyorsan da eritenbilirsin ayrıca twister gbi aletlerle hiç omuzlarını çevirmeden belden aşağı hareket ederk çalışıtırabilirsin youtube dan bir çok video buldum ama fitnessblender tarafından yüklenenlerde her derde derman var gerçekten onlar baya etkili eğer evde çalışmak sevmiyorsan salonada gdebilirsin ama ben evde gayet başarılıyım

salona gıtmem ıcın cocugumu aksamlarıda ırıne bırakmam lazım ama
evde fıtness blender almayı dusunuyorum
20 tl bıseydı
gercı benım dambıllarım var ama 1 kıloluk :)
bılmıyorum mutlaka yapıcam ama nasıl bı duzenle baslamam lazım onu anlamıyorum sagolsunlar sende sagol yazdınız vıdeolar gosterdıgınız ama cat dıey baslıcakmıyım
nasıl program uyguluyor yoksa herkez kendıne goremı yapıyor

buarada album ekledım olculerımıde yazdım
yan yagları mutlaka erıtmem gerek benım

blender nedır :) twister almayı dusunuyorum

bendede var twister canım.ama onu çok ii kullanamıyorum sanki işe yaramıo gbi geldi..birde bir site var ordan kalorilerine bakıp ona göre bir beslenme yapıyorum. diyet sitesi. kalorisi neyin fazla neyin az bakıyorum. ama sende pek bişe yok fiziğimiz benzio benim bel biraz daha ince o kdar ama bendede o yanlardn var hiç sevmiyorum en çok Flat Belly Workout - Abs and Obliques Workout to Tone Stomach - YouTube
bunu yapıyorum tabi tek set burda 3 set var ama gücüm yetmio gerçekten iyi hareketler var..aslında zamanla anlıyosun hangi hareket çok yakıyo ona göre değişirsin kendi kendinin antrenörü olarak.bende çalıştığım için akşamları evde yapıyorum valla istediğim sıkılaşmaktı işe yaradı sayılır
maşallah çok güzelsin daha da olursun :)

blender bişi deilde youtube da videolarını yaptgım paylaşımcı :)

Son düzenleme:
ağırlık olarak 1,5 kg lik ayak ağırlıkları kullanıyorum . özellikle kedi pozisyonunda bacağı yukarı aşağı kaldırara kalçaya çok ii çalışma yaptırıyorum

ama burda ki topic sahibi kedidirkedi nickli arkadaş 1. sayfada kim ne istiyorsa ona göre program hazırlamış ordanda bakabilirsin ama ben free takıldım:KK70:

ağırlık olarak 1,5 kg lik ayak ağırlıkları kullanıyorum . özellikle kedi pozisyonunda bacağı yukarı aşağı kaldırara kalçaya çok ii çalışma yaptırıyorum

bendede var twister canım.ama onu çok ii kullanamıyorum sanki işe yaramıo gbi geldi..birde bir site var ordan kalorilerine bakıp ona göre bir beslenme yapıyorum. diyet sitesi. kalorisi neyin fazla neyin az bakıyorum. ama sende pek bişe yok fiziğimiz benzio benim bel biraz daha ince o kdar ama bendede o yanlardn var hiç sevmiyorum en çok Flat Belly Workout - Abs and Obliques Workout to Tone Stomach - YouTube
bunu yapıyorum tabi tek set burda 3 set var ama gücüm yetmio gerçekten iyi hareketler var..aslında zamanla anlıyosun hangi hareket çok yakıyo ona göre değişirsin kendi kendinin antrenörü olarak.bende çalıştığım için akşamları evde yapıyorum valla istediğim sıkılaşmaktı işe yaradı sayılır
maşallah çok güzelsin daha da olursun :)

blender bişi deilde youtube da videolarını yaptgım paylaşımcı :)

anladım yanı nereden nasıl baslıyacagıma kendım karar verıcem pekı bu kedıdır kedı denen arkadas bı tablo gıbı bısey eklemıs boyle gunler fılan ayzıyor
oturup kalkma sımdı ıng hatırlamıyorum
onlarda yapılacak degılmı
gun gobusume strec sardıgımıs oylemısmıydım :)
normalda dar pantolon severım ama bu sene sevemıyorum neden ustum dahada kalın duruyor ıspanyol paca renklıelrden gıyıyorumkı gızlesın uzerıne bol salas bısey :S kı alıskın deıglım ıllada dar olsun ıstıyorum
neyse ıltıfatların ıcın tesekkur ederım canım o mayakonılı resımde benım 1.5 yasında ıdı cocugum suanda 3 .5 yasına yaklasmak uzere sadece eskı gunlerıme gerı donmek ıstıyorum yan yaglardan nefret edıyorum
dıyet programlarına bende bakayım ekmegı fılan tamamen kesmeyı dusunuyroum

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=651613&d=1362743147

Son düzenleme:
X