Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
aynen bendede çıkıntı var.ya bende foto koymak istiyorum albüme ama dışardan giren göremiyor değilmi ? sadece arkadaş olanlar görebiliyor..?
Evet özel albüm yapıcaksın ayarlardan profil gizliği tıkla oradan albüm sadece arkadaş listemi seç

aynen bendede çıkıntı var.ya bende foto koymak istiyorum albüme ama dışardan giren göremiyor değilmi ? sadece arkadaş olanlar görebiliyor..?

Sporla sıkılaşacak artık oralar, başka çaresi yok..
Özel albüm yaparsan sadece arkadaşların görür canım.. (;

Kıııızzzzllllaarr Hoşgeldiniz toplandık gene

:122: :122: :122: :122: :122:

biri burger mı dediiiii bir oturuşta löp diye 2 menüyü komple yemişliğim var hem de kaç kere.
şimdi olsa yine yine yeniden yerim ben de açım! ama yok bozmayacağım birşey yemeyeceğim. sabah uyandığımda 200-300 gr azaldığımı görmek tartıda inanılmaz mutluluk veriyor. 6 dan sonra hiiç birşey yemiyorum su yeşil çay sadece.
spor yapacağım birazdan. geçe kaldım.

ohhho o gelen saat 12 olurr bosver domates peynır tost yap :)

bu yemek muhabbetinin üzerine bu resimler on numara oldu yarın da yemem çok birşey:)
off ya taş gibiler resmen. çok özendim yemin ederim bu gazla 3 saat spor yaparım resimleri alıp telefonuma atayım

kedii yeme bence sabret sabah kahvaltıda yersin bak uykuda hormanlar salgılanacak zayıflatacak yağlarını yakacak:)

iyi geceler kızlar. fotolar o kadar motivasyonumu arttırdı ki şimdi kalkıp biraz spor yapıcamm.. hem acıcık stresimide alırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…