Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
bugünkü spor da tamam 4 gündür diyeti de bozmadım ilk haftanın bitmesini bekliyorum sabırsızlıkla

selam kızlar ben geldim

sabah 1 dilim ekmek yumurta çay

öğlen ceyrek dilim pizza yarım bardak kola

öğlen yemeğinden 1 saat sonra 2 km yürüdüm

akşam 2 tane karnıyarık 1 barda kola

Hoşgeldin tatlım, programın güzel ama ağır. Tamamen kardiyo ağırlıklı. Birazdaha egzersizlere yönel bak ne güzel sonuçlarıda almaya başlamışsın

sorma bugün 4 videoyu bitiremedim yere yapıştım :26:

hmmmm leslieyi mi çıkarsam acaba ama onu da ısınma niyetine yapıyordum...
tibeti bırakmayı düşünmüyorum zaten henüz 7 tekrardayım...
sence nasıl yapmalıyım? fazla kardiyo deyince korktum sonuçta kalbe de o kadar yüklenmemek gerek birden :44:

kedddiiii kedi ya bir ay oldu hala göbek aynı duruyor yaa 86 cm le basladım hala aynı uc gundurde spor yapamadım regl agrılarımdan maalesef gercı haftada 6 gun yapıyorum demıstım ya yarın yapınca sıze esıtlemıs olucam :)

pazartesıode ıse baslıyorum artık ancak aksam 5,30 6 gıbı yapabılırım :s

Bacak içlerin gayet düz duruyo da o sebepten canım, benim hafif çıkıntılarım var sıkılaşmadığımdan dolayı, mümkünatını öğreneyim oranın yok olması için dedim..
tatım basenlerle baxak için nasıl bir alakası var anlamadım ama benim bacak içlerim bildim bileli boş ve ayrık
ben de bacak içlerimin böyle ayrık olmasını istiyorum
Ay ben nefret ediyorum ayrık olmasında siz seviyorsunuz

Hareketleri yanlış yapıyor olabilirmiisin kuzum ya :26: yani 1 ayda sonuç almaman imkansız gibi..

off canım bılmıyorum ya ılk bıkac gun tam dık durmadıgımı farketmıstım ama sonra duzelttım ilk defa spor yapıyorum dıyet yapıyorum belkı ondandır daha gecen kıs kılo almak ıcın pekmez ıcıyordum yaa su halıme bak :))

itiraf.com: dün sporumu yapamadım.. siz hangi saatler de yapıyorsunuz ? bir tutarlı bilemedim..

ayrık bacak mı öööggghhh iğrenç.. benimkilerin arasından fil geçebilir!! nefret ediyorum!!!

ben sporumu yapabildiğim kadar yapıyorum yani zorlanana kadar yapıorum artık başım döncek gb oldugunda bırakıyorum :)) ama gün içinde aklıma geldikçe dans ediyorum 2 popo sallıyorum akşam yemeğimde 1 kase mercimek çorbası 1 orta boy patatesin eşlik ettiği bol yeşillikli salata yedimm

ısınma hareketlerimi yaptım bugün
bende bacakların ayrık durmasını seviyorum birbirine sürtmesi hoş değil

aslında tam bacak ayrıklığı da değil o ya böle popo kalkık olunca kukunun hafif altında aralık oluo ondan bahsediyoruz tamamen ayrık bacak zaten hiç hoş değill:18:

Sporumu yaptım da geldiiiimmmm :122: :122:
2 gün mecburi ara vermiştim özlemişim
çok güzel hissettiriyor bu spor ya, spor yapmayı çok seviyorum artık. Eskiden yük gibi gelirdi, şimdi yapmayınca içim rahat etmiyor.
Kedi ne iyi yaptın ya Allah razı olsun.
Bugün makas haraketini daha çok yaptım. O harekete önem verirsem bu göbek gider hissediyorum. yanıyor resmen bir süre sonra ama iyi gelecek biliyorum

itiraf.com: dün sporumu yapamadım.. siz hangi saatler de yapıyorsunuz ? bir tutarlı bilemedim..

ayrık bacak mı öööggghhh iğrenç.. benimkilerin arasından fil geçebilir!! nefret ediyorum!!!
ben öğlen yapıyorum ama 2gündür bnde yapmıyorum
aay ya inanırmısınız saat 2de yedim salçalı yumurta azcık ekmek daha da birşey yemedim, daha demin 1muz yarım ülker çiklotalı gofret yedim şimdi çay içiyorum koca fincan
ısınma hareketlerimi yaptım bugün
bende bacakların ayrık durmasını seviyorum birbirine sürtmesi hoş değil
ya herkes kendinde olanı beğenmezmiş ya o misal bizim ki
aslında tam bacak ayrıklığı da değil o ya böle popo kalkık olunca kukunun hafif altında aralık oluo ondan bahsediyoruz tamamen ayrık bacak zaten hiç hoş değill:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…