Hoşgeldin tatlım, programın güzel ama ağır. Tamamen kardiyo ağırlıklı. Birazdaha egzersizlere yönel bak ne güzel sonuçlarıda almaya başlamışsın
bugünkü spor da tamam4 gündür diyeti de bozmadım ilk haftanın bitmesini bekliyorum sabırsızlıkla
hangi diyeti yapıyosun beybi ?
tatım basenlerle baxak için nasıl bir alakası var anlamadım ama benim bacak içlerim bildim bileli boş ve ayrık
Bacak içlerin gayet düz duruyo da o sebepten canım, benim hafif çıkıntılarım var sıkılaşmadığımdan dolayı, mümkünatını öğreneyim oranın yok olması için dedim..
Ay ben nefret ediyorum ayrık olmasında siz seviyorsunuzben de bacak içlerimin böyle ayrık olmasını istiyorum
sorma bugün 4 videoyu bitiremedim yere yapıştım :26:
hmmmm leslieyi mi çıkarsam acaba ama onu da ısınma niyetine yapıyordum...
tibeti bırakmayı düşünmüyorum zaten henüz 7 tekrardayım...
sence nasıl yapmalıyım? fazla kardiyo deyince korktum sonuçta kalbe de o kadar yüklenmemek gerek birden :44:
Hareketleri yanlış yapıyor olabilirmiisin kuzum ya :26: yani 1 ayda sonuç almaman imkansız gibi..kedddiiii kedi ya bir ay oldu hala göbek aynı duruyor yaa 86 cm le basladım hala aynı uc gundurde spor yapamadım regl agrılarımdan maalesef gercı haftada 6 gun yapıyorum demıstım ya yarın yapınca sıze esıtlemıs olucam :)
pazartesıode ıse baslıyorum artık ancak aksam 5,30 6 gıbı yapabılırım :s
tatım basenlerle baxak için nasıl bir alakası var anlamadım ama benim bacak içlerim bildim bileli boş ve ayrık
Ay ben nefret ediyorum ayrık olmasında siz seviyorsunuz
Hareketleri yanlış yapıyor olabilirmiisin kuzum ya :26: yani 1 ayda sonuç almaman imkansız gibi..
itiraf.com: dün sporumu yapamadım.. siz hangi saatler de yapıyorsunuz ? bir tutarlı bilemedim..
ayrık bacak mı öööggghhh iğrenç.. benimkilerin arasından fil geçebilir!! nefret ediyorum!!!
aay ya inanırmısınız saat 2de yedim salçalı yumurta azcık ekmek daha da birşey yemedim, daha demin 1muz yarım ülker çiklotalı gofret yedim şimdi çay içiyorum koca fincanben sporumu yapabildiğim kadar yapıyorum yani zorlanana kadar yapıorum artık başım döncek gb oldugunda bırakıyorum :)) ama gün içinde aklıma geldikçe dans ediyorum 2 popo sallıyorumakşam yemeğimde 1 kase mercimek çorbası 1 orta boy patatesin eşlik ettiği bol yeşillikli salata yedimm
ya herkes kendinde olanı beğenmezmiş ya o misal bizim kiısınma hareketlerimi yaptım bugün
bende bacakların ayrık durmasını seviyorum birbirine sürtmesi hoş değil
aslında tam bacak ayrıklığı da değil o ya böle popo kalkık olunca kukunun hafif altında aralık oluo ondan bahsediyoruz tamamen ayrık bacak zaten hiç hoş değill:18: