Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
bugün bi kız gördüm maşallah dedimm gram yağ yoktu beyaz tisort ve kot giymişti sıkı bi vücuda süper oluyor ama öyle göbek sarkmayacak:KK1: bende şu bölgesel yağlarıımı kasa çevirip beyaz tisort alıcamm:KK1:

Sporumu yaptım da geldiiiimmmm :KK22: :122: :122:
2 gün mecburi ara vermiştim özlemişim:KK1:
çok güzel hissettiriyor bu spor ya, spor yapmayı çok seviyorum artık. Eskiden yük gibi gelirdi, şimdi yapmayınca içim rahat etmiyor.
Kedi ne iyi yaptın ya Allah razı olsun.
Bugün makas haraketini daha çok yaptım. O harekete önem verirsem bu göbek gider hissediyorum. yanıyor resmen bir süre sonra ama iyi gelecek biliyorum:KK34:
Bende yapmayınca sanki ihanete uğramış gibi hissediyorum :KK9::122: :122: Spor yani yanıyorsun ya hangi yağlarının gittiğini biliyorsun ve birşeyleri görüyorsun değiştiğini ozaman özel oluyor spor :)) Rica ederim tatlım sizde bu azim emek olmasa ben burda böyle boş booş resim paylaşırdım:KK1: Makas'ı ebnde seviyorum baya hissetiriyor değil mi yandığını , süper birşey ya :KK15::KK15: :122: :122: :122:

[video=youtube;-REP4oUi3YM]http://www.youtube.com/watch?v=-REP4oUi3YM&list=UUAMKnXQz5AH9iohPsXB6_CQ&index=6[/video]

Nasıl lezzetli nasıl güzel ya :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56: Açım ya bak burgerking söylerim ha :KK30:

kızlar ben 1,5 saat sporumu öğleden sonra 3 te başlayarak yapıyorum.daha sonra duş aldım yemek yedim dinlendim derken bide yatmadan önce 20 dk falan egzesiz yapıyorum.ev anca akşam 12 den sonra müsait oluyor.kedi gece yapılan sporum hiç mi faydası olmaz.ben bu 20 dkları boşunamı yapıyorum

İçeriktekki malzeleri değiştirerek yapabiilirsiniz hem sağlılı hem lezizzz :KK16:
[video=youtube;iwYJioMO3xQ]http://www.youtube.com/watch?v=iwYJioMO3xQ&list=UUAMKnXQz5AH9iohPsXB6_CQ& index=25[/video]

kızlar ben 1,5 saat sporumu öğleden sonra 3 te başlayarak yapıyorum.daha sonra duş aldım yemek yedim dinlendim derken bide yatmadan önce 20 dk falan egzesiz yapıyorum.ev anca akşam 12 den sonra müsait oluyor.kedi gece yapılan sporum hiç mi faydası olmaz.ben bu 20 dkları boşunamı yapıyorum
Canım FAYDASI OLMAZ demedim canım , zararlı kasların ağırır tutuklık yapar yataktan kalkman zorlaşır yorgun olacağın için.

Bende yapmayınca sanki ihanete uğramış gibi hissediyorum :KK9::122: :122: Spor yani yanıyorsun ya hangi yağlarının gittiğini biliyorsun ve birşeyleri görüyorsun değiştiğini ozaman özel oluyor spor :)) Rica ederim tatlım sizde bu azim emek olmasa ben burda böyle boş booş resim paylaşırdım:KK1: Makas'ı ebnde seviyorum baya hissetiriyor değil mi yandığını , süper birşey ya :KK15::KK15: :122: :122: :122:

:KK9::KK9::KK9: İhanet mi :KK9::KK9:
Makas kesinlikle süper bir hareket her gün yapmaya çalışacağım. Tiffany bacımızın o simit bölgesi için olan videosunu arkadaşlara bile tavsiye ettim, çok seviyorum o hareketleri de, işe yarıyor. Bir hafta daha geçsin bir ölçeyim kendimi, bir cm bile iyidir ya:KK1::KK1:
Öyle diyorsun kedicim ama burası disiplinli olmamızı sağlıyor, çok heveslendiriyor:KK52::KK52::KK16::KK16:

ayy yok ya zaten uyku problemim var yorulunca daha kolay uykuya dalıyorum.yoksa sabah 4 ten önce uyuyamıyorum.
Benimde uyku problemim var 1 saat önce squats yaptım 100 tane bacaklarım nasıl atıyor :KK70:

Bendemi 20 dakika yapsam :KK1:

Ya o değilde sürekli açım ya şuan adam iççine ne koydu bilmiyorum ama nasıl leziz oldu ya:KK59: :KK59:

[video=youtube;iwYJioMO3xQ]http://www.youtube.com/watch?v=iwYJioMO3xQ&list=UUAMKnXQz5AH9iohPsXB6_CQ& index=25[/video]

Benimde uyku problemim var 1 saat önce squats yaptım 100 tane bacaklarım nasıl atıyor :KK70:

Bendemi 20 dakika yapsam :KK1:

Ya o değilde sürekli açım ya şuan adam iççine ne koydu bilmiyorum ama nasıl leziz oldu ya:KK59: :KK59:

kedicim su yagsız krakerlerden alsana neydi adı yaa galeta ha :) bıraz yatıstıyor ben salatalık havuc veya meyve yemedıgım zaman yıyorum arada

:KK9::KK9::KK9: İhanet mi :KK9::KK9:
Makas kesinlikle süper bir hareket her gün yapmaya çalışacağım. Tiffany bacımızın o simit bölgesi için olan videosunu arkadaşlara bile tavsiye ettim, çok seviyorum o hareketleri de, işe yarıyor. Bir hafta daha geçsin bir ölçeyim kendimi, bir cm bile iyidir ya:KK1::KK1:
Öyle diyorsun kedicim ama burası disiplinli olmamızı sağlıyor, çok heveslendiriyor:KK52::KK52::KK16::KK16:
:KK1::KK1:
Tiffany çok güzel ya bende seviyorum ara ara yapıyorum:KK9: 1 cm nedemek ya 5 cm bile incelirsin:KK16:

Oy yerim ben sizi hizaaaaayyyyaaaa geeçç :KK4::KK1::KK1:

Ay o değil de ben youtubeden burgerking videosu izliyorum ya :KK70: resmen işkence nasıl açıımmm :KK52:

tatım basenlerle baxak için nasıl bir alakası var anlamadım ama benim bacak içlerim bildim bileli boş ve ayrık:KK1:

Ay ben nefret ediyorum ayrık olmasında siz seviyorsunuz :KK1:

Çok ayrık sevmiyorum ben de sadece iç tarafın düz durması kastım.. (; Basen yapılı insanlarda genelde üst iç tarafta çıkıntı olur o sebepten o şekilde sordum.. (;

kedicim su yagsız krakerlerden alsana neydi adı yaa galeta ha :) bıraz yatıstıyor ben salatalık havuc veya meyve yemedıgım zaman yıyorum arada
Ay onlarıda krem peynirle yemeğe bayılıyorum ya :KK1: Evde salatalık falan kalmamış canımda zaten allah kahretsin şu pis fass foodlardan istiyor:KK22::KK22::KK22::KK22:

Ay onlarıda krem peynirle yemeğe bayılıyorum ya :KK1: Evde salatalık falan kalmamış canımda zaten allah kahretsin şu pis fass foodlardan istiyor:KK22::KK22::KK22::KK22:

bendeee cook cok severım burger sımdı bıg kıng xxl olsada yesek :)) heheeh yokkk kzuum yok zaten tadsız onlar bosver sen finduk falan yok mu evde domates ye kızzzz :)) benımde mıde rahatsızlıgım var hafıf yesemde ıkı gundur agrım var yaa bıde regl agrısı olunca spor yapamıyorum ama sımdı kalkarsam su pc basından yapıcam ınsallah .

köpüşlerim uykuda sevgülüm uykuda pehh

:KK1::KK1:
Tiffany çok güzel ya bende seviyorum ara ara yapıyorum:KK9: 1 cm nedemek ya 5 cm bile incelirsin:KK16:

Oy yerim ben sizi hizaaaaayyyyaaaa geeçç :KK4::KK1::KK1:

Ay o değil de ben youtubeden burgerking videosu izliyorum ya :KK70: resmen işkence nasıl açıımmm :KK52:

:) Hizaya durma hareketi yok mu ki yaa bulsaydım iyi olacaktı:KK9::KK9::129:
5 cm miiiii.... Olur değil mi kedi, olsa süper olur .
Ben de çok açım, 6dan beri sadece birkaç badem yedim, zor duruyorum mutfağa gitmemek için:KK50::KK50:
Ben sana şey sorcaktım Kedi ya, hani gçene basenler için bir video göstermişsin ya, böyle orta yaşlı bir hanım vardı sanki, yavaş hareketler vardı başta. Onu paylaşabilir misin yine :26:

Çok ayrık sevmiyorum ben de sadece iç tarafın düz durması kastım.. (; Basen yapılı insanlarda genelde üst iç tarafta çıkıntı olur o sebepten o şekilde sordum.. (;

aynen bendede çıkıntı var.ya bende foto koymak istiyorum albüme ama dışardan giren göremiyor değilmi ? sadece arkadaş olanlar görebiliyor..?:KK53:

bendeee cook cok severım burger sımdı bıg kıng xxl olsada yesek :)) heheeh yokkk kzuum yok zaten tadsız onlar bosver sen finduk falan yok mu evde domates ye kızzzz :)) benımde mıde rahatsızlıgım var hafıf yesemde ıkı gundur agrım var yaa bıde regl agrısı olunca spor yapamıyorum ama sımdı kalkarsam su pc basından yapıcam ınsallah .

köpüşlerim uykuda sevgülüm uykuda pehh
:KK53::KK53::KK53: Evde var biraz fındık domates felan ama hiiiiççç yiyesimde yok ya:KK9:

Canım onları istemiyor :KK1:(double ciz burgerr :KK56:) söylesemde 50dakikadan aşağıya gelmez amann boşverr:KK15:
Senin o köpeklerini ısırırıııımmm:KK16: Kalkızz yapp daha da geç saate kalma :KK12:

X