Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

:KK1::KK1::KK1: yemeyelim kedim, zayıf hatun olalım.
Hani basenler için video paylaşmıştın ya. Yere uzanıp yavaş hareketler yapıyorlardı. Sarışın bi bayan vardı başlarında onu sormuştum.
[video=dailymotion;xfgrjv]http://www.dailymotion.com/video/xfgrjv_mari-winsor-pilates-buns-thigh_sport#.UWhraaI9MVJ[/video]

Bu kuzumm:KK16::KK16:

tumblr_mb2mk9iF0N1qmvluco1_500_large.jpg

Ya saçınımjı yolsaaammm bacakalrınımı ayırsam ortadan ikiyee :KK53::KK53:

bu kız çoook zayıf bunun gibide olmak istemem

Görünmez mi oldum dedim yaa. :KK9: Nickimi yazayım bari altına :p

Nasılsın kuzumm?
:KK1: hahahahhaha koptum ya :KK70:
İyiyimn kuzum beyaz show izliyorum sen nasılsın neler yaptın bugün:)
bu kız çoook zayıf bunun gibide olmak istemem
Büyük ihtimal bunun gibi olamayızz:KK53::KK53: Bunun ki oldum olası böyleyim modunda:KK9:

Göbeği saçalrı daaşşş ama bacaklarıyla dişlerimi karıştırırım:76::124:

oooy oy yarım saat yaptım geldım yanıyooo bacaklarım yanıyo ara vermek yaramamıs bana :) kedıcım ssana özelden bı vıdeo atsam bana nerelere yarar soyler mısın

:KK1: hahahahhaha koptum ya :KK70:
İyiyimn kuzum beyaz show izliyorum sen nasılsın neler yaptın bugün:)

Büyük ihtimal bunun gibi olamayızz:KK53::KK53: Bunun ki oldum olası böyleyim modunda:KK9:

Göbeği saçalrı daaşşş ama bacaklarıyla dişlerimi karıştırırım:76::124:

Ayy ben bugün diyeti bozdum. :26: zaten belirli bi diyet yapmıyorum, dikkat ediyordum ama bugün hamburger yedim. :KK43:

Callanetics'e başladım birde, 21 gün deneyeceğim bakalım. Onu yaptım 2. günümdü. Birazdan da Jillian ve bölgesellerimi yapıcam 7. günüm onda da. :) Kafam karışıyor artık. :KK9:

oooy oy yarım saat yaptım geldım yanıyooo bacaklarım yanıyo ara vermek yaramamıs bana :) kedıcım ssana özelden bı vıdeo atsam bana nerelere yarar soyler mısın
Olur at tatlım bekliyorum
Ayy ben bugün diyeti bozdum. :26: zaten belirli bi diyet yapmıyorum, dikkat ediyordum ama bugün hamburger yedim. :KK43:

Callanetics'e başladım birde, 21 gün deneyeceğim bakalım. Onu yaptım 2. günümdü. Birazdan da Jillian ve bölgesellerimi yapıcam 7. günüm onda da. :) Kafam karışıyor artık. :KK9:
Bukadar yüklenmek o istemediğiniz kaslara sebep olabilir diyip uyarımı da yapayım da:KK76:

Offf fotolara bak :26:
Çok güzeller :)
Duyanda sapık zannedicek beni:KK37:
Ama bu fotolar beni gaza getiriyor valla benimde böyle popom olcak mı :))):KK1:

X