Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahah süpermiş nerden buldun hatun brezilyalıyıay yok o eski halimden eser kalmadi :) ama umarim yakalarim. Esimle spor salonuna yazilacagiz ensemde olacak surekli yaa :) biraz yaglandi diye kafayi yiycek neredeyse. Kendisi brezilyali he he. Neyse gorusuruz simdilik
BU NEREYI CALISTIRIYO ACABA EN COK BILEN VARMI ARKADASLAR?
fit hatunlarım ben geldim
bugun sabah 1 dilim kepekle ekmek maydonoz ve iki çay kağılı şekerli çay
öğlen dayanamadım yarım hamburger 2 parça patates rus slatası yarım bardak kola (Arkadaşla bir menüyü 2 ye böldük )
sonra okuldan eve kadar yürüyerek geldim
eve gelip tiffany bacının sıkılaşma videosunu yaptım
ama taebo yu yapacak dermenım kalmadı ınu yemekten sonra yapcam
Halin yoksa yapma bebğim bugun dinlendir kendini
Elbetteki dalbılla yapabilirsin , ama bu sana kas olarak döner yani incelmek yerine direk kas yaparsın..sevgili sporcu arkadaşlarım ve kedi , yaa ben ilk verdiğin squats ı sevdim onu yapıyorum diğerini beceremiyorum sanki.birde squatsı dambılla yapsam nasıl olur , etkisi artar mı ? bana üst bacak ve iç bacak hareketi lazım.netten araştırıyorum.birde bacaklarım bu hareketlere alışıyor,zorlaştırmam gerekiyor değil mi gittikçe ?
:-- ooooo boyu ilk defa uuzun biri geldi :122: Duymasın kızlar
:- kuzum ozman diyet yapma zten okulda yediklerin yakıyorsundur, Ama abur cubur büskivi kraker yeme açıkırsan yemek ye.
Seni ben zayıflarken sıkılaşmaya alayım, 2 hafta yap onu sonra Bölgesel programına alayım
Yok canım etafurullah. :))çok soru sordum ama birşey daha step önerirmisin evde kardiyo olarak.ben kardiyo da çeşitlilik yapıyorumda sıkılmamak için.bacak kalınlaştırır falan dediler ama sıkılaştırmaz mı ?
Kuzum sayfa 317 dide istersen 1sayfada ilk yazımın en üstünde belirtim verdim link ordanda bulabilirsin hareketleri:13:hani linkler fln vermişsin sayfalarda hareketler var onları yapacağım demi bebişim:) ben 3gündr squat mekik yapıodum bugn ara günümdü yarın seninkilere başlayım ozamn:)
günayyddiiinnn kizlaaaarr
dün cok komik bir sey oldu, benim salonun yarisi spor aletleriyle dolu, plates topuydu iste onun minderiydi kol aletleri vs vs duruyorlar öyle... dün de iste tv kontrolu icin geldiler, bina sisteminde sorun varmis kanallar cekmiyor, görevli onu kontrol etmeye gelmis, salona girdi anlatti ne oldugunu, sonra döndü aletlere bakti, sonra bana bakti güldü cooooookkkk siniiiiirrrrr oldum
Acaba ben boşunamı konışuyorum sürekli..
:- Kızlar , squats 1-2 cm popo küçültür özellikle diyetle yapılırsa küçültür. Ama düzenli yemek yiyip yapılırsa sonuç muteşem!
:- İsteyen bırakabilir elbette ama burdada sayfalarda boşa bağırmıyorum 7 aydır squats yapıyorum, 2bucuk cm küçüldü 1bucuk cm büyüdü oda bir miktar kastan dolayı ben sürekli yemek yiyiyorum, ondandır.
Neysse gene bir kez daha yazdım isteyen istediğini yapabiilir...
:88: