Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Sporumu yaptım yoruldum a dostlar! Sakat gibiyim, vücudumun alt tarafı bana ait değil.. :-)

ayyyy ölüyorum resmennn yaaa yoğun tempolu bir iş yerim var :KK6: sabah 8 den akşam 6 ya kadar 40 kere falan 20- 30 basamak merdivene inip çıkıyorum bugun acayip yoğundum bacaklarım kalmadı ve popom resmen ağrıyo kalçamı sıkmaktan :KK60:
Ayrıca bölgeseldeyim akşama videoları nasıl yapıcam bilmiyorum :KK76: Ha bu arada bugun yediklerim;

Sabah bir fincan sade nescafe sonra bir kase nestle nesfit kırmızı meyveler ve 7'li bitki çayı
öğle ton balıklı soğuk sandvic öğleden sonra kuruyemiş ve rezene akşama ne yerim bilmiyorum ama bugun 1 litre falan su içtim sevgiyle kalın kızlarrrrrrr öpüyorummmmmm :KK54: byyyy :KK55: (ne çok konuştum bea :KK60: )

tumblr_mjphthLKS91s8px1ro1_500.jpg

ay yok o eski halimden eser kalmadi :) ama umarim yakalarim. Esimle spor salonuna yazilacagiz ensemde olacak surekli yaa :) biraz yaglandi diye kafayi yiycek neredeyse. Kendisi brezilyali he he. Neyse gorusuruz simdilik
hahahah süpermiş nerden buldun hatun brezilyalıyı :KK23:
BU NEREYI CALISTIRIYO ACABA EN COK BILEN VARMI ARKADASLAR?

tumblr_me7q6zZidQ1qdazsvo1_500.gif

Üst bacak bacak kol ama daha çok üst bacak yavrucuğuumm :122:

fit hatunlarım ben geldim :KK3:

bugun sabah 1 dilim kepekle ekmek maydonoz ve iki çay kağılı şekerli çay :KK53:

öğlen dayanamadım yarım hamburger 2 parça patates rus slatası yarım bardak kola (Arkadaşla bir menüyü 2 ye böldük ) :KK39:

sonra okuldan eve kadar yürüyerek geldim :KK55:

eve gelip tiffany bacının sıkılaşma videosunu yaptım :KK24:

ama taebo yu yapacak dermenım kalmadı ınu yemekten sonra yapcam :KK53:

fit hatunlarım ben geldim :KK3:

bugun sabah 1 dilim kepekle ekmek maydonoz ve iki çay kağılı şekerli çay :KK53:

öğlen dayanamadım yarım hamburger 2 parça patates rus slatası yarım bardak kola (Arkadaşla bir menüyü 2 ye böldük ) :KK39:

sonra okuldan eve kadar yürüyerek geldim :KK55:

eve gelip tiffany bacının sıkılaşma videosunu yaptım :KK24:

ama taebo yu yapacak dermenım kalmadı ınu yemekten sonra yapcam :KK53:

Halin yoksa yapma bebğim bugun dinlendir kendini:KK4:

sevgili sporcu arkadaşlarım ve kedi , yaa ben ilk verdiğin squats ı sevdim onu yapıyorum diğerini beceremiyorum sanki.birde squatsı dambılla yapsam nasıl olur , etkisi artar mı ? bana üst bacak ve iç bacak hareketi lazım.netten araştırıyorum.birde bacaklarım bu hareketlere alışıyor,zorlaştırmam gerekiyor değil mi gittikçe ?

sevgili sporcu arkadaşlarım ve kedi , yaa ben ilk verdiğin squats ı sevdim onu yapıyorum diğerini beceremiyorum sanki.birde squatsı dambılla yapsam nasıl olur , etkisi artar mı ? bana üst bacak ve iç bacak hareketi lazım.netten araştırıyorum.birde bacaklarım bu hareketlere alışıyor,zorlaştırmam gerekiyor değil mi gittikçe ?
Elbetteki dalbılla yapabilirsin , ama bu sana kas olarak döner yani incelmek yerine direk kas yaparsın..

Yapamıyorsan zorlama kuzum, istediğin squatsı yap

çok soru sordum ama:KK50: birşey daha :KK1: step önerirmisin evde kardiyo olarak.ben kardiyo da çeşitlilik yapıyorumda sıkılmamak için.bacak kalınlaştırır falan dediler ama sıkılaştırmaz mı ?

:-- ooooo boyu ilk defa uuzun biri geldi :KK1: :122: Duymasın kızlar :KK1:

:- kuzum ozman diyet yapma zten okulda yediklerin yakıyorsundur, Ama abur cubur büskivi kraker yeme açıkırsan yemek ye.

Seni ben zayıflarken sıkılaşmaya alayım, 2 hafta yap onu sonra Bölgesel programına alayım

hani linkler fln vermişsin sayfalarda hareketler var onları yapacağım demi bebişim:) ben 3gündr squat mekik yapıodum bugn ara günümdü yarın seninkilere başlayım ozamn:)

çok soru sordum ama:KK50: birşey daha :KK1: step önerirmisin evde kardiyo olarak.ben kardiyo da çeşitlilik yapıyorumda sıkılmamak için.bacak kalınlaştırır falan dediler ama sıkılaştırmaz mı ?
Yok canım etafurullah. :))

:- stesps yapacak yerin ve letin varsa süper olurgüzel egzersiz :))

:- sıkılaştıırır yahu steps günde 1000 tane yapmıycan heralde kalınlaşcak kadar olsun:KK15::KK15::122:

hani linkler fln vermişsin sayfalarda hareketler var onları yapacağım demi bebişim:) ben 3gündr squat mekik yapıodum bugn ara günümdü yarın seninkilere başlayım ozamn:)
Kuzum sayfa 317 dide istersen 1sayfada ilk yazımın en üstünde belirtim verdim link ordanda bulabilirsin hareketleri:13:

ya hu squat popo küçültüo demişler ağlıcam şimdi:KK5::KK5::KK5: zaten pörsümüş benim popom bide giderse:KK5::KK5: ozamn yapmayım ben squat diğer videoları yapayım:26: herşey için teşekkürler valla kediicim:KK30:

Acaba ben boşunamı konışuyorum sürekli..

:- Kızlar , squats 1-2 cm popo küçültür özellikle diyetle yapılırsa küçültür. Ama düzenli yemek yiyip yapılırsa sonuç muteşem!

:- İsteyen bırakabilir elbette ama burdada sayfalarda boşa bağırmıyorum 7 aydır squats yapıyorum, 2bucuk cm küçüldü 1bucuk cm büyüdü oda bir miktar kastan dolayı ben sürekli yemek yiyiyorum, ondandır.

Neysse gene bir kez daha yazdım isteyen istediğini yapabiilir...

:88:

günayyddiiinnn kizlaaaarr :KK3::KK3::KK3:

dün cok komik bir sey oldu, benim salonun yarisi spor aletleriyle dolu, plates topuydu iste onun minderiydi kol aletleri vs vs duruyorlar öyle... dün de iste tv kontrolu icin geldiler, bina sisteminde sorun varmis kanallar cekmiyor, görevli onu kontrol etmeye gelmis, salona girdi anlatti ne oldugunu, sonra döndü aletlere bakti, sonra bana bakti güldü cooooookkkk siniiiiirrrrr oldum :KK22::KK22::KK22:

saftirik herif ya :KK57::KK57:

Acaba ben boşunamı konışuyorum sürekli..

:- Kızlar , squats 1-2 cm popo küçültür özellikle diyetle yapılırsa küçültür. Ama düzenli yemek yiyip yapılırsa sonuç muteşem!

:- İsteyen bırakabilir elbette ama burdada sayfalarda boşa bağırmıyorum 7 aydır squats yapıyorum, 2bucuk cm küçüldü 1bucuk cm büyüdü oda bir miktar kastan dolayı ben sürekli yemek yiyiyorum, ondandır.

Neysse gene bir kez daha yazdım isteyen istediğini yapabiilir...

:88:

kediii geldim ben okuldan.
bugün kahvaltı ve öğle yemeği yapamadım.
çok az yedim yani sonra burgere gittim ama yedim de yedim :KK17::KK17::KK17:
benim bacağım bir cm daha incelmiş, bel yine olduğu gibi duruyor :KK47:
ben eski squatsa geçsem mi diyorum çünkü bunu daha kolay yapıyorum hani diğeri benim için daha zordu,
bi de bunu yaparken sağ ve sol tarafım arasındaki dengeyi tutturamıyorum sol daha çok çalışıyo.
bi taraf sarkık bi taraf taş gibi olmasın çok komik olurum :KK53::KK53::KK53:

X