Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
squatımı egzersizlerimi videolarımı yaptım yeşil çayımı suyu mu içtim. ohh motivasyon zamanına da denk geldim. aynada belirgnleşen karın kaslarıma sevindim. hadi popocuum sen de böyle ol die sıkı sıkı tembihledim:)

kedi,
çok teşekkür ederim ya, sıkılmadan cvp yazıyosun, bi sürü kişi aynı şeyi sormasına rağmen az önce videoları yaptım ben
2.video zorlayıcıydı, 1.deki ısınma videosu zaten de, sonlara doğru yapamadım valla napim
egzersizlerden de elde su şişesiyle olanları yaptım.
ağırlıklı olarak karın için bunlar. özel olarak sadece iç-dış bacak için olan yok herhalde de mi ? basen-popo içerikli olmayan yani.

İçtiğinniz içeceklerinizin içindeki şekeri görmek istermisiniz?

Rica ederim ttatlım :))

:--

Tatlım egsersizlerkol karın bacak için özellikle 1.ci video aşırı bacak ve popo etkili

Sporumu yaptım ama çabuk yoruldum nedense ya, hareketler kuvvetli de ben mi hissedemedim acaba, bacaklarımda derman kalmadı resmen yaparken.. Ama çok yapmışım gibi de hissetmedim.. Kafamda deli çekişkiler..

sağolasın canıımm

şimdiiiiii, ne kadar süre veriyosun bana, yani meyvelerimi ne zaman toplamaya başlarım bu egzersilerin ?
güzel sonuçlar alanlar var mı, canlı örnekler her zaman en etkili motivasyon aracı benim için, resimler de öyle

Bugün ısınma hareketi olarak bacaklarımı kalorifere uzatıp gerdirdim birazda olduğum yerde yürüdüm 60 tane squats yaptım ama 30dan sonra bacaklarım kırılacakmış gibi ağrımaya başladı dayanamadım her 10 yapışımda 10 sn kadar dinlendim yarın mola günüm ertesi gün 65 yapacağım inşallah bu ağrılar devam etmez

bugün jillian'ın 3. gününü yapacağım, kollarım inanılmaz ağrıyor özellikle omuzlarımın ön kısmı. :)) bir de önce sonra fotoğraflarına bakıyorum da, kadınların bacakları pek değişmemiş sadece popoları top gibi çıkmış ortaya benim öyle olmasın ya.. kalın bacakların üzerinde sıkılaşmış küçücük popolar hoşuma gitmiyor.

Merhaba hatunlar 2 saate yakın sporumu yaptım duşumu aldım.ve dayanamadım ölçülerimi kontrol ettim.
2 HAFTA önce spora başlarken not almıştım.belime 67 totoşa 88 yazmışım.Ben belim 66 diye dolanıyordum ortalıkta nasıl bir düşünceyse aklımda 66 kalmış

Neyse sadede geleyim belimi ölçtüm 65 totoşta 87 yani iki haftada 2 cm incelmişim.Totoşta 1 cm gitmiş gitmeyeydi iyi o ya Onuda sıkılaşma payına veriyorum artık kalktıkça ve kaslandıkça cm si yükselir.Bacakta aynı şekilde 52 den 51 e çekilmiş

Beni sevindiren belim oldu hatta karnımı içeri çeksem sıkıca 64 çıkıyor neyse kendimizi kandırmayalım 65 olmuş 2 cm gitmiş

Bahsettiğin jillian nedir canım??

Şimdi tartındım 1 kiloda vermişim 53 den 52 ye düşmüşüm Kilomla bi problemim yoktu.Diyet yapmıyorum.Ama olsun gitsin 50 ye kadar düşebilirim bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…