- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
Bahsettiğin jillian nedir canım??
jillian michaels 30 days shed diye bi kadının videoları var, onu yapıyor galiba
bugün topik açılalı 1 ay olmuş tam, var mı gelişme kaydeden, değişimleriniz nasıl çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım canlı sonuçlar biziz. Ben basenlerimi verdim kalçam azcık küçüldü göbeğim gitti Resmlerimde vucudumun fotoları vardı ama sildim görmek istersen ekleye bilirim arkadaşlara eklersen görürsün:13:sağolasın canıımm
şimdiiiiii, ne kadar süre veriyosun bana, yani meyvelerimi ne zaman toplamaya başlarım bu egzersilerin ?
güzel sonuçlar alanlar var mı, canlı örnekler her zaman en etkili motivasyon aracı benim için, resimler de öyle
Bacaklarını kaloriferde ısıtıp azcık hoplayıp ısındıgını sanırsan elbette ağırır kuzumBugün ısınma hareketi olarak bacaklarımı kalorifere uzatıp gerdirdim birazda olduğum yerde yürüdüm 60 tane squats yaptım ama 30dan sonra bacaklarım kırılacakmış gibi ağrımaya başladı dayanamadım her 10 yapışımda 10 sn kadar dinlendim yarın mola günüm ertesi gün 65 yapacağım inşallah bu ağrılar devam etmez
jillian michaels 30 days shed diye bi kadının videoları var, onu yapıyor galiba
bugün topik açılalı 1 ay olmuş tam, var mı gelişme kaydeden, değişimleriniz nasıl çok merak ediyorum
Teşekkürler, o nası bişemiş, nereyi çalıştırıyo? (;
merhaba,
ben kaç kez yazdım ama bana hala program veya video veya başka bişey önermediniz.
yanlış bişey mi dedim ya da yaptım, anlamadım
TuğçeKP ile aynı gün yazdım ben de, o bşladı çoktan ama ben kaldım...
benimle ilgili bi sorun mu var ???
kızlarrr sporumuu yaparken kemiklerimden çıtırt gibi sesler geliyor :S ısınma hareketlerini yaparkende !!
parmak çıtlatırız ya o sekil
koydum canımtabi görmek isterim kedicim zahmet olmazsa tabi...
Kirençlenme kuzummkızlarrr sporumuu yaparken kemiklerimden çıtırt gibi sesler geliyor :S ısınma hareketlerini yaparkende !!
parmak çıtlatırız ya o sekil
Kııızzzlllaarr naparsınıız ben geldim :122: :122:
Ya sabah 9da kalktım 10bucukta ev işlerine başladım salon hariç yer her bitti şimdide sabah yemediğim boyozumu yedim
Akşama yemeğim var dünden kalan makarna birde salata yaparım yanına
Siz naparsınız
Ay ben bayılıyorum kabarmasına ya
Hıhıııı ivett ismirliyim:122:
Çok yoğunsunuz hocam :122:
Bende dün yaptım agrım minaccık vardı hamlıgın gitmiştir hocam :122:
Canım hoşgeldii ya sayılardan kaldı aklımda nikin ama aradım arkada sayfalarda görmedim aklımdaydın yoksa sorun yok kuzum :122:
:- ben yazana kadar sayfalar ilerliyor ondan görmemişimdir yada gözümden kaçmıştır.
Senin sorunun neydi
İzmir mithat paşa \güzel yalı yada konak mithat paşaİzmirin neresinden bende izmirde oturuyorum
canım kedi beni zayıflarken sıkılaşmaya aldı ama daha ben başlayamadım. :26:
Şu an hamlama aşamasındayım ama bugün okuldan eve yürüyerek geldim. ve diyete başladım .
1 kilo vermişim.
İzmir mithat paşa \güzel yalı yada konak mithat paşa
sen
İzmirin neresinden bende izmirde oturuyorum
Benim popom aşıırıııııııı sarkıktı ve 3 aylık göbeğim vardı çok utandım yazın.. şuan hafif hafiif dzleşti..hıı sen başlamadın mı daha. hmlama neden peki ? iyi maşallah kilo gitmiş,gerisi gelir inşallah...
ben bugün vieoları yaptım ama sonları yapamadım titredi bacaklar, alışana kadar zorlamıycam...:)
kediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bayıldım kızım fotona, senin sarkıntın yoktu herhalde,yoksa mümkün değil benden böyle bişey çıkması
hıı sen başlamadın mı daha. hmlama neden peki ? iyi maşallah kilo gitmiş,gerisi gelir inşallah...
ben bugün vieoları yaptım ama sonları yapamadım titredi bacaklar, alışana kadar zorlamıycam...:)
kediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bayıldım kızım fotona, senin sarkıntın yoktu herhalde,yoksa mümkün değil benden böyle bişey çıkması
aNNEMLER şirinyerde oturuyor.ben şirinyerde oturuyorum.
Kız yoksa denize bakan tarafta mı oturuyorsun oraların hastasıyım ama çok pahalıııııı
aNNEMLER şirinyerde oturuyor.
evet denize bakan taraftayım sevgilimle :2:
Normal biri senden benden bir farkı yok çalışıyor sadece aileden kalma felan.kız senin sevgili zengin galiba
Normal biri senden benden bir farkı yok çalışıyor sadece aileden kalma felan.