Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kızlar 50yle basladım suan her gün 120 kere yapıyorum 1 aydır...İlk zamanlar kalkmaya başladığını hissettim ama son 1 haftadır sanki gelişme yok of sinir oldummm

kızlar 50yle basladım suan her gün 120 kere yapıyorum 1 aydır...İlk zamanlar kalkmaya başladığını hissettim ama son 1 haftadır sanki gelişme yok of sinir oldummm
Kuzum şuan kasların alıştı.. sayısını 5-10 arttır

Kuzum şuan kasların alıştı.. sayısını 5-10 arttır

ilk 2 hafta 50 sonra 100 sonra 20 ekledim o zaman yarından itibaren 130 yapim yediklerinize dikkat ediyormusunuz ben hiç bir şey uygulamıyorum diyet gibi (

ilk 2 hafta 50 sonra 100 sonra 20 ekledim o zaman yarından itibaren 130 yapim yediklerinize dikkat ediyormusunuz ben hiç bir şey uygulamıyorum diyet gibi (
Ben kalori sayıyorum 2500 kalori alıyorum , 700 kadar yakıyorum

attım canım

benim de yok annem bi kere çektim kendimi onlara hiç bakmıyorum zaten

ohh afiyet olsun
benim ağdacı abla on numara ya kilo verme dönemimde de en büyük denetçimdi zaten

olsun canim artik istedigimiz sekle kavusunca o halimizden foto cekeriz artik her baktigimizda emegimizi göz önünde bulundurur ve bi daha o hale getirmeyiz kendimizi insallah

Nasıl bi azimse aslında aynı azim bende de varda.Bir de yememe engel olsam

evet yaa her insan ayni sonucta, önemli olan kendini kontrol edip bunu yapacagim bunu yapmayacagim diye yönlendirmek iste o kontrol de bende miy oktur nedir

canin sagolsun kadicim yaaa sen zaten tas gibisin, benim gibi acelen de yok

ohh gez bakalım hayat sana güzel, havalar da nasıl güzeldi çok istedim çıkıp dolaşmak

Çıkıp dolaşmak güzel de eve gelip yemek yemek, üstüne tatlı yemek hiç de güzel değil
Şu boğazımı da tutabilsem süper olacak ama olmuyor yaa:84::84::84:
Yarından itibaren ciddi ciddi başlıyorum, geçen hafta iki gün yapabildim artık daha sıkı sarılmanın zamanı geldi de geçiyor bile.

aaaa kızlar vallahi küsücem ya

Düzenli sağlıklı yaşayın gece vakti ye tatlıyı tutsun gece uyuyunca yag yapsında gör gününü

kesinlikle canım ben de miskinliğimi ve oburluğumu bi atamadım üzerimden
artık gidip aynaya da bakmıyorum biliyorum çünkü göbüşüm çıktı yine

aaaa kızlar vallahi küsücem ya

Düzenli sağlıklı yaşayın gece vakti ye tatlıyı tutsun gece uyuyunca yag yapsında gör gününü

Kedi kızmakta haklısın tutamadım boğazımı, sanki kaçırıyorlar:26: Bundan sonra söz dikkat etcem. hem bak bu hafta hiç cips yemediiim

kesinlikle canım ben de miskinliğimi ve oburluğumu bi atamadım üzerimden
artık gidip aynaya da bakmıyorum biliyorum çünkü göbüşüm çıktı yine

Ben de bakamıyorum, göbeğim iki kat olmu resmen. Dur demeliyiz.

Kedi kızmakta haklısın tutamadım boğazımı, sanki kaçırıyorlar:26: Bundan sonra söz dikkat etcem. hem bak bu hafta hiç cips yemediiim

Ben de bakamıyorum, göbeğim iki kat olmu resmen. Dur demeliyiz.

çok haklısın, yarın başlıyo muyuz düzenli bi şekilde?
hem diyete hem spora,
bölgesellerden sonra yorulup squatsı sonra yaparım demek filan yok (kim yapıyosa öyle )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…