Kuzum şuan kasların alıştı.. sayısını 5-10 arttırkızlar 50yle basladım suan her gün 120 kere yapıyorum 1 aydır...İlk zamanlar kalkmaya başladığını hissettim ama son 1 haftadır sanki gelişme yok of sinir oldummm
Kuzum şuan kasların alıştı.. sayısını 5-10 arttır
Ben kalori sayıyorum 2500 kalori alıyorum , 700 kadar yakıyorumilk 2 hafta 50 sonra 100 sonra 20 ekledim o zaman yarından itibaren 130 yapimyediklerinize dikkat ediyormusunuz ben hiç bir şey uygulamıyorum diyet gibi (
attım canım
benim de yok annem bi kere çektim kendimi onlara hiç bakmıyorum zaten
ohh afiyet olsun
benim ağdacı abla on numara ya kilo verme dönemimde de en büyük denetçimdi zaten
Nasıl bi azimse aslında aynı azim bende de varda.Bir de yememe engel olsam
1bucuk saat sporumu yaptım 1tanede domatesli salatalıklı , peynirli dürüm yeedim
Daha deminde 4 dilim çüklotaa
kUZUM hiiç yapmasım desem
2haftadaır yapmıyorum.. bugun başladım.
Süper ya
Bende hamamda agda yaptırıyorum kadın dedi bana kız sen ne güzel olmuşun böyle die
olsun canim artik istedigimiz sekle kavusunca o halimizden foto cekeriz artik her baktigimizda emegimizi göz önünde bulundurur ve bi daha o hale getirmeyiz kendimiziinsallah
Kızlaaarrr bacaklarım semsert oldu ya
Squatss koşma egzersiizleeerrsquatstan mı?? ben de istiyorum dar pantolonlar giydiğimde böyle yürürken beni utandırmasınlar
Squatss koşma egzersiizleeerrSpor ya sporr süper birşeyy
Ohh mis afiyet olsunspor çok güzel de bebişim ben acıktım onu ne yapcaz, utanır insan bu saatte
mısır gevreği yiyorum elimde çıtır çıtır.
ohh gez bakalım hayat sana güzel, havalar da nasıl güzeldi çok istedim çıkıp dolaşmak
aaaa kızlar vallahi küsücem yaÇıkıp dolaşmak güzel de eve gelip yemek yemek, üstüne tatlı yemek hiç de güzel değil
Şu boğazımı da tutabilsem süper olacak ama olmuyor yaa:84::84::84:
Yarından itibaren ciddi ciddi başlıyorum, geçen hafta iki gün yapabildim artık daha sıkı sarılmanın zamanı geldi de geçiyor bile.
Çıkıp dolaşmak güzel de eve gelip yemek yemek, üstüne tatlı yemek hiç de güzel değil
Şu boğazımı da tutabilsem süper olacak ama olmuyor yaa:84::84::84:
Yarından itibaren ciddi ciddi başlıyorum, geçen hafta iki gün yapabildim artık daha sıkı sarılmanın zamanı geldi de geçiyor bile.
aaaa kızlar vallahi küsücem ya
Düzenli sağlıklı yaşayın gece vakti ye tatlıyı tutsun gece uyuyunca yag yapsında gör gününü
aaaa kızlar vallahi küsücem ya
Düzenli sağlıklı yaşayın gece vakti ye tatlıyı tutsun gece uyuyunca yag yapsında gör gününü
kesinlikle canım ben de miskinliğimi ve oburluğumu bi atamadım üzerimden
artık gidip aynaya da bakmıyorum biliyorum çünkü göbüşüm çıktı yine
Kedi kızmakta haklısın tutamadım boğazımı, sanki kaçırıyorlar:26: Bundan sonra söz dikkat etcem. hem bak bu hafta hiç cips yemediiim
Ben de bakamıyorum, göbeğim iki kat olmu resmen. Dur demeliyiz.
evet yaa her insan ayni sonucta, önemli olan kendini kontrol edip bunu yapacagim bunu yapmayacagim diye yönlendirmekiste o kontrol de bende miy oktur nedir
: