Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
haklısın canım, ama faydasını görürüz mutlaka ya.
sen ne yapıyordun şimdi?

Kafama göre takılıyorum ben biraz kedi duymasın tifannynin iki videosu var birini kedi vermişti zaten diğeri de bikinili olan videosu onları ikişer kez yapıyorum.Ardından buradan bir arkadaş video paylaşmış.Bikinili bi hatun güzel karın yakıyor.Birde kalça için haraketler vermişti kedi onları yapıyorum her hareketi 75 defa .sQUART yapıyorum.Ters mekik miydi onun adı 75 tane ondan yapıyorum.

Birde bacak için bi iki hareket yapıyorum.Şimdilik bunlar.Önümüzdeki hafta bunları arttırmayı düşünüyorum.

anladım canım güzel bi çalışma serisi bence karşılığını kesin alırsın
belimiz gitsin popomuz ve göğüslerimiz olduğu gibi kalsın sıkılaşsın inş.

anladım canım güzel bi çalışma serisi bence karşılığını kesin alırsın
belimiz gitsin popomuz ve göğüslerimiz olduğu gibi kalsın sıkılaşsın inş.

Sen neler yapıyorsun.Varsa arada bilemdiğim bir şey kapayım

evet yaaa örtmenimiz nerde bizim??? napsak da atsak bu tembelligi üstümüzden???

ben eski sayfaları dolaşıyorum motive oluyorum

Sen neler yapıyorsun.Varsa arada bilemdiğim bir şey kapayım

benim izlediğim bir seri var canım onunla beraber squats yapıyorum çok sade bi çalışmam var sonra kafam karışıyo benim
istersen linkini atabilirim mesajla.

At canım zahmet olmazsa.Benim ki kalabalık arada bazen haraket unutuyorum O yüzden pc mde program yapacağım dağınık olmuyor

Eki Görüntüle 678345

Böyle bir değişim büyük başarı.Nasıl da fit olmuş hatun

oooooooooo bu cok güzel degismis yaaa azme bak

benim pek resmim yok yaa öyle, hep oturark felan neyse dedigin gibi burda da bizi motive etcek resimler paylasiliyo nasilsa.. ama iste tembelligin cözümü yok galiba

benim pek resmim yok yaa öyle, hep oturark felan neyse dedigin gibi burda da bizi motive etcek resimler paylasiliyo nasilsa.. ama iste tembelligin cözümü yok galiba

Nasıl bi azimse aslında aynı azim bende de varda.Bir de yememe engel olsam

1bucuk saat sporumu yaptım 1tanede domatesli salatalıklı , peynirli dürüm yeedim

Daha deminde 4 dilim çüklotaa

tamam canim bulayim videoyu hemen kaydedeyim

sen nasilsin? yokken devam ettin spora??

bebaaaaaaaaaaaaaaa nasilsin canim???
kUZUM hiiç yapmasım desem

2haftadaır yapmıyorum.. bugun başladım.
regeeeeeeeeeen sesime geeeeeeeel
iyiyim tatlım sen nasılsın?
bugün ağdacım bana bacakların sıkılaşmış spor mu yapıyorsun dedi nası da mutlu oldum
Süper ya

Bende hamamda agda yaptırıyorum kadın dedi bana kız sen ne güzel olmuşun böyle die

At canım zahmet olmazsa.Benim ki kalabalık arada bazen haraket unutuyorum O yüzden pc mde program yapacağım dağınık olmuyor
attım canım

benim de yok annem bi kere çektim kendimi onlara hiç bakmıyorum zaten

ohh afiyet olsun
benim ağdacı abla on numara ya kilo verme dönemimde de en büyük denetçimdi zaten

ben de yeni başlıycam canım
kediyi bekliyorum, bana akıl versin
beni motive et nolur,valla bırakırım haa
senin kilo fazlan var mı,kaç kilosun ? sadece sıkılaşmak mı ?

ben 1.60- 1.64 arası bir boydayım 64 kiloyum benim popom baya çıkıntılı göbek var baya birde kalça sorunum var ben hem zayıflayım hem sıkılaşmak istiyorum kedi beni zayıflarken sıkılaştırma programına aldı. Bugün o hareketleri aldım yarın eger bacak agrılarım gecerse başlıcam inşallah o zaman birbirimize yardımcı olalım.:13: ben 55 olsam yeter çok zayıflayıncada çirkin oluyorum 2 yıl önce 48 kiloydum 55 oldugum zamanlar yanaklarım dolgunlaşmıştı ve güzel olmuştum sonra baya ayarı kaçırınca böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…