haklısın canım, ama faydasını görürüz mutlaka ya.
sen ne yapıyordun şimdi?
Kafama göre takılıyorum ben birazkedi duymasın tifannynin iki videosu var birini kedi vermişti zaten diğeri de bikinili olan videosu onları ikişer kez yapıyorum.Ardından buradan bir arkadaş video paylaşmış.Bikinili bi hatun güzel karın yakıyor.Birde kalça için haraketler vermişti kedi onları yapıyorum her hareketi 75 defa .sQUART yapıyorum.Ters mekik miydi onun adı 75 tane ondan yapıyorum.
Birde bacak için bi iki hareket yapıyorum.Şimdilik bunlar.Önümüzdeki hafta bunları arttırmayı düşünüyorum.
ayyy ben de ben de
ama yapmamamız lazım ya, off kedi gelse de motive etse resimler paylaşsa
anladım canım güzel bi çalışma serisi bence karşılığını kesin alırsın
belimiz gitsin popomuz ve göğüslerimiz olduğu gibi kalsın sıkılaşsın inş.
evet yaaa örtmenimiz nerde bizim??? napsak da atsak bu tembelligi üstümüzden???
Sen neler yapıyorsun.Varsa arada bilemdiğim bir şey kapayım
ben eski sayfaları dolaşıyorum motive oluyorum
benim izlediğim bir seri var canım onunla beraber squats yapıyorum çok sade bi çalışmam var sonra kafam karışıyo benim
istersen linkini atabilirim mesajla.
ben eski sayfaları dolaşıyorum motive oluyorum
benim izlediğim bir seri var canım onunla beraber squats yapıyorum çok sade bi çalışmam var sonra kafam karışıyo benim
istersen linkini atabilirim mesajla.
oooooooooo bu cok güzel degismis yaaaazme bak
benim pek resmim yok yaa öyle, hep oturark felanneyse dedigin gibi burda da bizi motive etcek resimler paylasiliyo nasilsa.. ama iste tembelligin cözümü yok galiba
kUZUM hiiç yapmasım desemtamam canim bulayim videoyu hemen kaydedeyim
sen nasilsin? yokken devam ettin spora??
bebaaaaaaaaaaaaaaa nasilsin canim???
Süper yaregeeeeeeeeeen sesime geeeeeeeel
iyiyim tatlım sen nasılsın?
bugün ağdacım bana bacakların sıkılaşmış spor mu yapıyorsun dedi nası da mutlu oldum
attım canımAt canım zahmet olmazsa.Benim ki kalabalık arada bazen haraket unutuyorumO yüzden pc mde program yapacağım dağınık olmuyor
benim de yok annem bi kere çektim kendimi onlara hiç bakmıyorum zatenoooooooooo bu cok güzel degismis yaaaazme bak
benim pek resmim yok yaa öyle, hep oturark felanneyse dedigin gibi burda da bizi motive etcek resimler paylasiliyo nasilsa.. ama iste tembelligin cözümü yok galiba
1bucuk saat sporumu yaptım 1tanede domatesli salatalıklı , peynirli dürüm yeedim
Daha deminde 4 dilim çüklotaa
kUZUM hiiç yapmasım desem
2haftadaır yapmıyorum.. bugun başladım.
Süper ya
Bende hamamda agda yaptırıyorum kadın dedi bana kız sen ne güzel olmuşun böyle die
ben de yeni başlıycam canım
kediyi bekliyorum, bana akıl versin
beni motive et nolur,valla bırakırım haa
senin kilo fazlan var mı,kaç kilosun ? sadece sıkılaşmak mı ?