ben dedim dinlemedin ki
yürümek bacakları inceltiyo da dedim.
ben dedim dinlemedin ki
yürümek bacakları inceltiyo da dedim.
ahahahaha bak bu alışveriş işini bi üst seviyeye geçirelim
eşinle iddaya gir, sana destek oluyor değil mi?
hazirana kadar altı kilo vereceğim sen de bana x euro harcama izni vereceksin de bak nasıl gaza geliyorsun
tatlım senin dediğini dinlemez olur muyum ben. :))
kendim çıkıp yürümek istemiyorum, evde de leslie ablanın "walk walk walk" nidaları bir yere kadar çekiliyor. :))
30 days shred'in torrentini buldum iniyor
Bence de yürümek bacakları inceltiyor ben zayıfladığı önce bacaklarımdan anlıyorum mesela.Tartıya çıkmadan tahmin edebiliyorum.Ya 3 kilo yetmez ama benim 4 ayda baya bi kilo vermem lazım
güzel fikir de canim, simdi ben öyle iddiaya girersem adam kilo almam icin ugrasirbiliyorum kocami yani.. tamam, destek oluyor ama söz konusu iddia olunca onu da kazanma hirsi bürür bu sefer benim isim zorlasir.. hem trde harcayacagim parayi kendim biriktiriyorum canim, benim koca digerleri gibi degil
hahahahah
dinle tabi boşuna mı konuşuyorum ben burda, amma kompleksli çıktım hee
evet canım farkediliyor yürümek gerçekten inanılmaz birşey bence, ben çok seviyorum
hedefinde kaç kilo vermek var?
aynen benimde gitti popom kilo verince hiç birşeyim kalmadı ya,
benim hedefim 90-60-90 ama bu tiple zor gibi belki 90-65-90
Kedicim o zaman ben bugunden ititbaren başlıyorum zayıflarken sıkılaşma hareketlerineyaza kısacık şortlara merhebe diyecegiz inşallah benleberaber başlayacak arkadaş varmı birbirimiz motive ederiz hem
ayda 4 kilodan 16-20 kilo arası vermek istiyorum.Ama birkaç gündür kurt gibi aç deyimi benim için söylenmiş gibi yemek yiyorum.
Ay düşünsene ben 88-66 yım yani beli 60 yaptığımı düşün şöyle oluyor 80-60Ay yok alt tarafı kaslandırmamız lazım.Yoksa orantısızlık tuhaf oluyor.Yoksa sokakta görüyorum beli benden kalın ki ben s beden giyiyorum mille m ile benden daha orantılı
Neydi adriana limanın ölçüleri 88 54 88 bunu yakalayabilirmiyiz acaba ay yoksa yanlış mı hatırlıyorum ölçüleri böyle 80 lerde bişiydi kızın ölçüleri ama boyu hesaba katmak lazım
heyyooo jillian'ın iki programını da buldum :)
beba eğer kendimi salarsam sen topla tatlım
o zaman onu hiç karıştırma tatlım köstek olmasın sana,
tatlım senin paran sen de duracak onunkileri harcayacaksın tabi ki yoksa ne anlamı kalır
hedefin yüksek ama imkansız değil canım, yeme işini çok uygun bir diyetle halledebilirsin.
tok tutan örneğin lifli şeyler tüket, hem spor yaparsan yemek çok sıkıntı yaratmaz zaten ihtiyacın olur enerjiye.
canım onun beli değildir 54 yaa bel kıvrımı yok kadının,
ben bel ve popo arası 30 cm olursa çok güzel duruyo diye birşey okumuştum.
s giymemize rağmen bizim arada 20 cm var, atıyorum beli aynıdır bizle ama popo 100 dür fıstık gibidir.
bence biraz azimle kendimize bel kıvrımı ve popo çıkıntısı yapabiliriz
tabiki canım, bundan sonra takip ediyorum jilliandan başka birşey denediğini duyarsam uyarcam seni
yaaaa ama iste bizde öyle degil.. eve sen bak ben kendime harcayim olmuyor.. ben de öyle isterdim ama istezaten ben yari zamanli calisiyorum.. yani cok fazla kazanmiyorum, hani alsinda dedigin gibi kendime harclik yapacak gibi, mutvak alisverisini de yüklenebilirim.. ama kocam biriktirme taraftari, kendisi arabasina ayda 400e ykain verdigi icin, benim harcamam gözüne batiyor.. neyse... dedigin gibi en iyisi karistirmamak.. mesela o kendisi spor salonuna yzaildi, benim o hakkim yok.. ben burda sizinle yapmaktan dolayi cooooooooooooook mutluyum ama evde biraz haksizliga ugramis durumdayim
Belkide ben isimleri karıştırıyorum.Evet ölçüler konusunda haklısın.Benle aynı bele sahip ama kalçası 98 olan kuzenimin beli benden daha ince görünüyor.Algı da şaşıyor orantısızlıkta.Belini ölçtün mü bugünlerde
ama beli olmasa da çok güzel duruyo onun vücudu
bugün ölçtüm 68 di. birazı şişkinlik birazı su diye diye kendimi 60 a indirmeye çalışıyorum kafamda
sen ölçtün mü?
beba92 ya merak ettim boyunu ve kilonu :) hani ben belimin 68 olduğunu düşünemiyorumda, bir de bel ölçüsünü tam olarak nerden alıyorsunuz :44:ama beli olmasa da çok güzel duruyo onun vücudu
bugün ölçtüm 68 di. birazı şişkinlik birazı su diye diye kendimi 60 a indirmeye çalışıyorum kafamda
sen ölçtün mü?
anladım canım boşver sen bizimle burda çalış burası salondan daha güzel
o zamaaaan neyi düşünüyoruz?
ikinci güzel olman gereken bir düğün var ve almak istediğin çok güzel pantolonlar var
Hayır ölçemedim en son 2 hafta önce spora başlarken ölçtüm 66 idi.Şimdi korkuyorum.Ölçerim yine 66 çıkar.2 haftada nasıl bi değişiklik olabilir ki zaten.4.haftanın sonunda ölçeceğim.Ama değişiklik görmemekten çok korkuyorum.Ozaman direncim kırılır
beba92 ya merak ettim boyunu ve kilonu :) hani ben belimin 68 olduğunu düşünemiyorumda, bir de bel ölçüsünü tam olarak nerden alıyorsunuz :44:
eveeeettttttttt. odaklanmam gerekem yeni kiyafetler vaaarrrrronlar dügünden daha etkili, dügün bi gecelik ama elbiseler ooofffffffffff
haklısın canım, ama faydasını görürüz mutlaka ya.
sen ne yapıyordun şimdi?
bu leğen kemiğinin üstünde bi kıvrım oluyor ya canım ordan alıyoruz en ince yerden. :13:
165 boyum 54,5 kiloyum canım.
ehehehehehe böyle devam et canım sen hepimizden önce hedeflerine ulaşacaksın çünkü çok güçlü gaza gelme sebeplerin var
sebep var ama gaza gelemiyorum tam anlamiyla.. tembelim kiz ben