ahahahaha bak bu alışveriş işini bi üst seviyeye geçirelim
eşinle iddaya gir, sana destek oluyor değil mi?
hazirana kadar altı kilo vereceğim sen de bana x euro harcama izni vereceksin de bak nasıl gaza geliyorsun
Butt Workout 1: Tone Up | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube
Bu videodaki kadının kalçaları çok güzel yaa,ben de böyle istiyorum.
evet poposu çok güzel ama vücudu çok kaslı ya, ben daha yuvarlak seviyorum
Butt Workout 1: Tone Up | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube
Bu videodaki kadının kalçaları çok güzel yaa,ben de böyle istiyorum.
canım ısınma soğuma yap ama çok ağrın olması normal o zaman
kedi paylaşmıştı video şimdi kaçıncı sayfada bilmiyorum dur linkini vereyim
Hot Body Warm Up Routine -Stretch, shake, pump, jam, and get ready to work your body OUT! - YouTube!
bir aylık programı var bunun, deneyebilirsin canım. :)
şu linkte hangi gün hangi videoların yapılacağı yazıyor. videoları da youtube'da mevcut zaten. :) http://www.lionsgatebefit.com/30daybuttlift.pdf
Sağol canım ben daha bu kadının seviyesinde değilim,acele edip sakatlık yaşamak istemiyorum.Şu an jıllıan'ın 30 günlük programını yapıyorum.Ona devam edeyim sonra bu kadına geçerim inş.
kaçıncı günündesin canım? bi değişiklik var mı? ya her topiğe bakıyorum insanlar bi programa başlıyorlar, değişim olursa haber veririm diyorlar ama yok. sonra ortadan kayboluyorlar.ben de ne yapacağımı şaşırdım her gün yeni bi program deniyorum.
kaçıncı günündesin canım? bi değişiklik var mı? ya her topiğe bakıyorum insanlar bi programa başlıyorlar, değişim olursa haber veririm diyorlar ama yok. sonra ortadan kayboluyorlar.ben de ne yapacağımı şaşırdım her gün yeni bi program deniyorum.
hakikatten tiny her seferinde farklı bi video yapıyorum diyorsun
canım en son spor salonuna yazılacaktın ve bölgesel çalışacaktın ne yaptın vaz mı geçtin ondan?
Beşinciyi yaptım,değişiklik var simit bölgesinde fark ediliyor:) şimdi squart(?) da yapacağım jıllıanın içinde 50 tane var ama ben kalçamı çok seviyorum,en çok oranın toparlanmasını istiyorum.Bugün bu sayfada bölgeselede de başladım.Tek sorun karnımın çok acıkması.
aslında ben de jillian'ın killer buns and thighs diye bir programı var, onu yapmak istiyorum ama tam versiyonunu bulamadım. :) hatta iki programı bir arada bulabilsem çok daha etkili olur sanırım. :)
yok canım bursun yatmasını bekliyorum
ya bir an önce erisin şu bacaklar istiyorum her gördüğüme saldırıyorum o yüzden. :)
Bu arada 3 haftada 3 kilo verdim.ya bulamadıysan başla birinden bulunca ötekine geçersin erteleme,Bir de ilk iki gün yürüyemiyorsun ben okulda merdivenlerden inemedimBebekler gibi her basamağa iki ayağımı sürüye sürüye indiriyordum:)
merhaba kızlar :80: harika bir topik olmuş burası, bende size katılmak istiyorum, şöyle bir 50 sayfa falan okudum. Bazılarınız ölçülerinizi yazmışsınız bana göre çok zayıfsınızhani ben ölçülerimi vereyim
bacak 58
kalça 104
bel (göbek deliğinin üstünden ölçtüm) 84
kendim diet yapıyorum,acil vermem gereken 5-6 kilo var ayrıca bir günde ebru şallıyla pilates,leslie ile 5 mil bir de calleneticsin bacak ve kalça egzersizlerini yapıyorum...
kedicim ben basenlerimden kurtulmak ve ölçülerimden gördüğün üzere incelmek istiyorum, bana hangi programı önerirsin...bir de senin önerdiğin programı yapacaksam kendi programımdan hangisini çıkartayım...çünkü seninkinide eklersem bacaklarımda derman kalmaz vallahi
çok iyi bence verdiğin kilo. üstelik sıkılaşınca o 3 kilo 6 kilo gibi farkediliyor. :)) şu an da popo-bacak ağırlıklı çalışıyorum zaten ya boş durmuyorum ama düzenli bir şey olsa çok güzel olur. hele biri çıkıp şunu yaptım şu kadar yararlı oldu dese.