hahaha kilo alsın diye çikolata yediren aileyi ilk defa duyuyorum bizimkiler adını bile duymadığım ne kadar ot varsa onları yedirmeye çalışır bak bu buna iyiymiş şuna yarıyomuş vs
Çikolata hassas noktam yersem durduramıyorum kendimi ee o da hemencecik kilo yapıyor, bunu bildiklerinden dayıyorlar önüme neyseki dayandım
sen nerelerdesiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnngitme bi daha bi yere tamammi???
gitsin canim yaa nolur gitsinbiraz o bölgelere caliscam, bu hafta biraktim cünkü disarda cok yürüyüs yaptim cok yoruluyordum yani kaldiramam diye yapmadim ama tabi oturmadim da bir de sey diyecektim cicim, bu göbek bölgesindeki simiti nasil yok etcez??? onun icinde bildigin hareketler var mi??? yani biliyosun kalca ve simit zor gidiyor, onun icin verdigin kalca vidosunu yapiyorum ve simit icin ne yapayim??
kedinin ilk paylastigi yani 25. sayfadaki videolar.. üstüne de plates topunda biraz devam ediyorum, topla birlikte aldigim mini kataloktaki hareketlerle ama hareketler ineternette de var zaten
Kuzum simit için zenci hatun videosu vermiştim şeyde yapabilirsin
eline 500mllikl su şişeleri alıp(içleri dolu)
ayakta bir sağ bir sola eğilip kalka bilirsin çok etkili buda
tamam canim bulayim videoyu hemen kaydedeyim
sen nasilsin? yokken devam ettin spora??
bebaaaaaaaaaaaaaaa nasilsin canim???
tamam canim bulayim videoyu hemen kaydedeyim
sen nasilsin? yokken devam ettin spora??
bebaaaaaaaaaaaaaaa nasilsin canim???
kızlar ya akşam yemeği için noddle çok mu ağır olmuştur sizce? yanında iki bardak kolayı saymazsak. :))
içinde şunlar var, Egg noodle, dana tranç, kuru soğan, yeşil soğan, havuç, lahana, marul, kırmızı biber, soya filizi, brokoli, zencefil, soya sosu.
daha sporumu yapmadım ben bir saat sonra falan yaparım artık. Siz ne alemdesiniz?
sen hani kol içmiyordun artık
noodle çok sorun olmaz onu yakarsın canım ya
nasıl tiryakiysem artık krizlere giriyorum içmeyincebırakıcam canım bu şişe bitsin de :)))
simit için gerçekten etkili kedinin söylediği hareket. ama onu yaparken dikkat et vücudun öne ya da arkaya gitmesin. :) düz durup yana eğilceksin sadece. şişeyi bacağının yanından ayırmadan dizine kadar indirmeyi deneyeiblirsin mesela. bi sağa bi sola. :)
regeeeeeeeeeen sesime geeeeeeeel
iyiyim tatlım sen nasılsın?
bugün ağdacım bana bacakların sıkılaşmış spor mu yapıyorsun dedi nası da mutlu oldum
yaa ona bakiyorum da bulamam kiizenci kadini buldum ama elinde su sisesi yok, hani ispanyolca olan video.. su sisesi olan su hareketli resimler... normal sporumuzu yaptiktan sonra ypainca daha etkili olur dimi kaslar isindigi icin???
vaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy :13::13::13::13: süper yaaaaaaaagözünaydin canim böyle devamm et... hem sIkI olunca bacaklar, agda yapilirken acimiyor da
ben de napayim, kac gündür orda burda yürüyüroum ama dün yememe dikkat etmedimbugün de spor saatinde koltukta uyuyakalmisim yarin yaparim yaa..
bu arada sana bi haberim var, ben haziranda trye gidiyorum galibayani iki ayim kaldi 5-6 kilo vermek icin.. hergün spor yapmaliyim heralde yaglari toplayip cici elbiseler almak icin
Kızçeleeeer nasılsınız?
Ben pek yorgunum ya gezmelerden geldim sporumu da yapamadım gezmekten
Yarın yapayım sporumu, spor yapınca içim de rahatlıyor, kendimi daha bi çok seviyorum.
Kediii hoşgeldin, gitme bi daha
hiç spor yapmayan ben dün bir hevesle 50 squat yaptım üstüne birkaç hareket daha yaptım. Bugün bacaklarım baştan aşağı ağrıyor.yürüyemiyorum bile ondan sıkılaşma hareketlerine yarın başlıcam.
oleeeeeeeey
verirsin iki ay harika bir süre 6 kilo için, kilo vermeden sakın kıyafet alma düğün+alışveriş nasıl bir gaza getirir seni var yaaa
benim canım hiç acımaz biliyo musun, demek ki sıkılaşsam hiçbirşeyi hissetmicem
selam canım
ohh gez bakalım hayat sana güzel, havalar da nasıl güzeldi çok istedim çıkıp dolaşmak
ehehehe alışır vücudun yakında tatlım
ısınma soğuma hareketleri yapıyorsun değil mi?
oleeeeeeeey
verirsin iki ay harika bir süre 6 kilo için, kilo vermeden sakın kıyafet alma düğün+alışveriş nasıl bir gaza getirir seni var yaaa
benim canım hiç acımaz biliyo musun, demek ki sıkılaşsam hiçbirşeyi hissetmicem
selam canım
ohh gez bakalım hayat sana güzel, havalar da nasıl güzeldi çok istedim çıkıp dolaşmak
ehehehe alışır vücudun yakında tatlım
ısınma soğuma hareketleri yapıyorsun değil mi?
hhehheeeeo da bi ihtimal, ynai hani bazen benim gevsek bacaklarda oluyor, böyle cekilince sallaniyo ve minik morluklar olusuyo ama yaza kadar trye geldigimde yaptiririm sIkIlasmis bacaklarimda acima olmaz
ayyy canim bana alisveris demesimdiden heyecanlaniyorum ya.. zaten bi pantolonbuldum tipine bayildim ama lmadim cünkü bu bedenime uygun... hic pantolon felan almiyorum yani
yo ısınma hareketleri yapmadan başlıyorum ısınma hareketleri neler :26: