Hıhıı evet kızdırıyorlar beni ya
Tamam kuzum seni Bölgesel programına yazıyorum
Canım yeni programdan başla sende biraz daha sıkı bu program ama ısın mutlaka egzersizlere başlamadan
hahaha evet ama artık gitmeyeceğim gereksiz insanların ikiyüzlülükleri yüzünden gidiyorum hep
hahahahaha aman annem ya bırak boş boş işler işte nasssııınıız bakiimm
canım kaslarının erimesi için sporu 3-4 ay bırakman gerek sonradan hafif egzersizlerle başlamalısın agır egzersiz yaparsan dahada kaslanırsın
sorma ne kızcam aslındada çenemi tutamıyorum
regl ken spor yapmayın ya bel ağrılarınız onda olur..
tamma kuzum bundan sonra sizin için tutarım çenemi
yeni programı bende begendim begnerek hazırladım pazartesi başlayacağım o hareket zaten çok zor ama 3- hafta sonra yaparsınız bende yapamıyorsum ama tamamen ısınmaklada alakalı kzuum
evet tatlım var göbek için paylşatığım hareketleride var topla yapılan ama plates topuyla yapmak için daha çok yolumuz var..
Hoşgeldinn kuzuumm nerden kilon kaç boyun kaç nereni eritmek sıkılaştırmak istiyorsun
hayır tatlım haftanın 4 gunu belle kendine mesela (ama hem bölgesel hemde zayıflarken sıkılaşmadaysan)
pazartesi salı çarşamba : hem bögesel hareketlerini videosunu yapıyorsun hemde zayıflarken sıkılaşmayı zaten 10 dk bişi
perşembe sadece zayıflarken sıkılaşma vdeosunu yapıyorsun
SAdece bölgesel PROGRAMINDAYSAN DA AYNI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA EGZERSİZLER VE ORDAKİ VİDEO PERŞEMBE SADECE VİDEO. SONRA REST PAZARTESİ TEKRAR
Kuzumm bu program kalça ağırlık
hem nerrende daha hızlı çalışan kasların varsa oraları daha çabuk yakar demekki kalçan inatcı m.etme sen gidicek o kalça !
Yok tatlım vazgeçiş yok değil mi kızlaaaarr !
ben yokum ya gelmiyorlar
tatlım zayıflarken sıkılaşma programı sana göre bence sonrada bölgesele atrız seni