Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
hahahah ben de alışmaya çalışıyorum :KK9::KK9:
ama sinir oluyorum elmalığa artık, gerçekten ya
sabah ölçtüm belim duruyor yine bacağım 2 cm incelmiş, yok böyle şey arkadaş :KK47:

:KK53::KK53: Bcaktan gitmesin ya.Daha nereye gidecek incecik

Tırstım şimdi :18::18: ben en son iki hafta önce ölçüm daha da ölçmedim.Bizde de en son belden gidiyor işte yapı bozukluğu desem ne desem bilemedim :KK37:

ummhhh süper değişim bence spor hayat demek ya..

:KK76::KK76::KK76:
tumblr_mktpf0YFD41r893g2o3_500.jpg

:KK53::KK53: Bcaktan gitmesin ya.Daha nereye gidecek incecik

Tırstım şimdi :18::18: ben en son iki hafta önce ölçüm daha da ölçmedim.Bizde de en son belden gidiyor işte yapı bozukluğu desem ne desem bilemedim :KK37:

ya spordan değil canım kilo verdim ondan ben daha başlayamadım ki doğru düzgün. :KK43::KK43:
gerçekten bacaklar ince ince böyle yukarda da koca bir göbek olmuyo böyle :KK53::KK53:

:- Kızlar çıkıp egzersizlerimi yapacağım.

::-- sonrada duşa alıp akşam yemeği hazırlayacağım.

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Akşam Görüşürüz:KK14:

Hıhıı evet kızdırıyorlar beni ya :KK19: Tamam kuzum seni Bölgesel programına yazıyorum:KK55:

:KK54: :KK54: :KK54: :KK54: :KK54: :KK54: :KK54:

Canım yeni programdan başla sende biraz daha sıkı bu program ama ısın mutlaka egzersizlere başlamadan :KK19:

hahaha evet ama artık gitmeyeceğim gereksiz insanların ikiyüzlülükleri yüzünden gidiyorum hep:KK31:

hahahahaha aman annem ya bırak boş boş işler işte nasssııınıız bakiimm:KK53:

canım kaslarının erimesi için sporu 3-4 ay bırakman gerek sonradan hafif egzersizlerle başlamalısın agır egzersiz yaparsan dahada kaslanırsın :KK1:

sorma ne kızcam aslındada çenemi tutamıyorum:KK1:

regl ken spor yapmayın ya bel ağrılarınız onda olur..

tamma kuzum bundan sonra sizin için tutarım çenemi :KK1: :KK1:

yeni programı bende begendim begnerek hazırladım pazartesi başlayacağım o hareket zaten çok zor ama 3- hafta sonra yaparsınız bende yapamıyorsum ama tamamen ısınmaklada alakalı kzuum :nazar:

evet tatlım var göbek için paylşatığım hareketleride var topla yapılan ama plates topuyla yapmak için daha çok yolumuz var..

Hoşgeldinn kuzuumm nerden kilon kaç boyun kaç nereni eritmek sıkılaştırmak istiyorsun:KK76:

hayır tatlım haftanın 4 gunu belle kendine mesela (ama hem bölgesel hemde zayıflarken sıkılaşmadaysan)

pazartesi salı çarşamba : hem bögesel hareketlerini videosunu yapıyorsun hemde zayıflarken sıkılaşmayı zaten 10 dk bişi

perşembe sadece zayıflarken sıkılaşma vdeosunu yapıyorsun :KK34:

SAdece bölgesel PROGRAMINDAYSAN DA AYNI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA EGZERSİZLER VE ORDAKİ VİDEO PERŞEMBE SADECE VİDEO. SONRA REST PAZARTESİ TEKRAR :KK76:

Kuzumm bu program kalça ağırlık :KK8: hem nerrende daha hızlı çalışan kasların varsa oraları daha çabuk yakar demekki kalçan inatcı m.etme sen gidicek o kalça ! :KK1:

Yok tatlım vazgeçiş yok değil mi kızlaaaarr ! :KK1:

ben yokum ya gelmiyorlar :KK1:

tatlım zayıflarken sıkılaşma programı sana göre bence sonrada bölgesele atrız seni :KK8:

Tamam o zaman canım sen beni zayıflarken sıkılaşmaya al. Çok iyi olur valla :KK53:. Hareketler sayfa 317 de dimi canım ?:KK16:

evet tatlım 317

tatlım egersizleriimi yapıoyrum sen yaz dönüvem

Kedicim o zaman ben bugunden ititbaren başlıyorum zayıflarken sıkılaşma hareketlerine :KK53: yaza kısacık şortlara merhebe diyecegiz inşallah :KK23: benleberaber başlayacak arkadaş varmı birbirimiz motive ederiz hem :KK19:

üşengeçliği bırakayım da kalkıp bugünkü egzersizlerimi yapayım. :))

ya spordan değil canım kilo verdim ondan ben daha başlayamadım ki doğru düzgün. :KK43::KK43:
gerçekten bacaklar ince ince böyle yukarda da koca bir göbek olmuyo böyle :KK53::KK53:

Ya hakikaten öyle oluyor canım zayıflarken önce bacaktan ve popodan kaybediyoruz.Bende zayıflarken 93 den düştü popom 88 e.Arada 5 cm kaybettim.:KK31:O 5 cm yi sporla kazanmak istiyorum geri.Az sıkılaşıp kaslanmak istiyorum.:KK31:

Canlar spor nasil gidiyor ?
Ben az yiyip kosuya devam ediyorum,kosu derken surekli deil ara kosu ara yuruyus yani..
Ve de az yiyorum bol su icerek,squat bide.. Yeterli olcaktir yaza kadar fazlaliklardan kurtulmama

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım 51 kiloda 163-165 arası boydayım (yaş 17) diyetle kilo verdim ama bacaklar ve popo sarktı + alt göbek var :KK50: Bacak ve popo için 50 squat yaparak başladım bugün, göbek için ne yapabilirim kedi? :KK54: Ve squat nasıl yapılır diye biraz araştırdım şu şekil yapıyorum doğru mu:

http://3.bp.blogspot.com/-DhhCF1tj6ao/UK4VL4Oy-vI/AAAAAAAAAO4/XIVLzMAA8M0/s1600/squattips.jpg

evet canım squat öyle yapılıyor. :)

Kuzumm bu program kalça ağırlık :KK8: hem nerrende daha hızlı çalışan kasların varsa oraları daha çabuk yakar demekki kalçan inatcı m.etme sen gidicek o kalça ! :KK1:

sen nerelerdesiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: gitme bi daha bi yere tamammi??? :KK16::KK16::KK16:

gitsin canim yaa nolur gitsin :KK9: biraz o bölgelere caliscam, bu hafta biraktim cünkü disarda cok yürüyüs yaptim cok yoruluyordum yani kaldiramam diye yapmadim ama tabi oturmadim da :KK9::KK9::KK9: bir de sey diyecektim cicim, bu göbek bölgesindeki simiti nasil yok etcez??? onun icinde bildigin hareketler var mi??? :KK17: yani biliyosun kalca ve simit zor gidiyor, onun icin verdigin kalca vidosunu yapiyorum ve simit icin ne yapayim??

Yaptığınız video/hareketlerin linkini atar mısınız bende başlamayı düşünüyorum bel, göbek, üst bacak problemlerim var :KK50:

kedinin ilk paylastigi yani 25. sayfadaki videolar.. üstüne de plates topunda biraz devam ediyorum, topla birlikte aldigim mini kataloktaki hareketlerle ama hareketler ineternette de var zaten :KK16:

Ya hakikaten öyle oluyor canım zayıflarken önce bacaktan ve popodan kaybediyoruz.Bende zayıflarken 93 den düştü popom 88 e.Arada 5 cm kaybettim.:KK31:O 5 cm yi sporla kazanmak istiyorum geri.Az sıkılaşıp kaslanmak istiyorum.:KK31:

aynen benimde gitti popom kilo verince hiç birşeyim kalmadı ya,
benim hedefim 90-60-90 ama bu tiple zor gibi belki 90-65-90 :KK9::KK9:

Canlar spor nasil gidiyor ?
Ben az yiyip kosuya devam ediyorum,kosu derken surekli deil ara kosu ara yuruyus yani..
Ve de az yiyorum bol su icerek,squat bide.. Yeterli olcaktir yaza kadar fazlaliklardan kurtulmama

selam :KK3:
benim daha çok başlarda ve biraz düzensiz gidiyo :KK17:
ama bugün sevgili ağdacım bana bacakların ne kadar sıkılaşmış dedi :KK12:

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım 51 kiloda 163-165 arası boydayım (yaş 17) diyetle kilo verdim ama bacaklar ve popo sarktı + alt göbek var :KK50: Bacak ve popo için 50 squat yaparak başladım bugün, göbek için ne yapabilirim kedi? :KK54: Ve squat nasıl yapılır diye biraz araştırdım şu şekil yapıyorum doğru mu:

http://3.bp.blogspot.com/-DhhCF1tj6ao/UK4VL4Oy-vI/AAAAAAAAAO4/XIVLzMAA8M0/s1600/squattips.jpg

nasılsın canım bıraktın mı abur cuburu :KK1::KK1:

Baya azalttım birde ailem rahat verse süper olacak geçen bi poşet almışlar çok kilo vermişim yemeliymişim falan ya sabırrr :KK53:

hahaha kilo alsın diye çikolata yediren aileyi ilk defa duyuyorum bizimkiler adını bile duymadığım ne kadar ot varsa onları yedirmeye çalışır bak bu buna iyiymiş şuna yarıyomuş vs :KK53::KK53:

X