Birazdan başlayacağım sporuma
Bir şey soracağım şu squart hareketinde 110 ları yaparken.50 den sonra baya zorlanıyorum.Halşyle 80 lerde 90 larda ara ara durup 10 saniye felan dinleniyorum problem olmuyordur değilmi.Kesintisiz mi yapmak gerekiyor yoksa.Ay 110 tanesi nasıl kesintisiz olur yürüyemem valla kalırım öyle
ben de başlıyorum birazdan canım, 50 tane de bir 10 sn durulabilir dedi gibi hatırlıyorum kedi ama yanlış bilgi de veriyor olabilirim, bilemedim :44:
kedi gelmiş renklenmş buralar... hoşgeldin kuzuuu... popo çalışmaları nasıl gidiyor??
kızlar düzenli bölgesel çalışan kim var ya benimle kontak kursun... kontrol edelim yapıyoruz mu yapmıyor muyız....
tatlım kulotlu çorabın varmı ? varsa ayakları ve bel kısmını birbirine bağla , al sana lastık2 ve 3 kıloluk dmbılım var plates topumda var ama şu lastıkten yok acaba normal lastıkle olurmu :26::26:
Vallahi ebn bügünden beri düzenli yapıyorumkedi gelmiş renklenmş buralar... hoşgeldin kuzuuu... popo çalışmaları nasıl gidiyor??
kızlar düzenli bölgesel çalışan kim var ya benimle kontak kursun... kontrol edelim yapıyoruz mu yapmıyor muyız....
tatlım 2 part halinde yap 50tane ya 10-20saniye dinlen gerisinide öyle yapBirazdan başlayacağım sporuma
Bir şey soracağım şu squart hareketinde 110 ları yaparken.50 den sonra baya zorlanıyorum.Halşyle 80 lerde 90 larda ara ara durup 10 saniye felan dinleniyorum problem olmuyordur değilmi.Kesintisiz mi yapmak gerekiyor yoksa.Ay 110 tanesi nasıl kesintisiz olur yürüyemem valla kalırım öyle
Öylemi ay durulmazsa zaten yapamam.50 den sonra her 15 squartda 10 saniye durmazsan yapamıyorumumarım dediğin gibidir
Selam hatun kişileeerr..
her 15 te değil canım ya her 50 de bir
selam tatlım
sen geldin ben gidiyorum
tatlım kulotlu çorabın varmı ? varsa ayakları ve bel kısmını birbirine bağla , al sana lastık
Vallahi ebn bügünden beri düzenli yapıyorumbaya fark var bende ya
tatlım 2 part halinde yap 50tane ya 10-20saniye dinlen gerisinide öyle yap
her 15 te değil canım ya her 50 de bir
selam tatlım
sen geldin ben gidiyorum
50 de bir miYığılır kalırım gibi geliyor Neyse biraz dişimizi sıkacağız anlaşılan
Hahah öldüm ben ya 50 de bir düşünüyorum da.Neyse yapacak bişey yok öyle yapmaya zorlayacağım