Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Dun aksam squata basladim geri ve sabah aksam 1 er saatlik kosu ile devam ediyorum... Yemegi normal doyurucu yiyorum sadece ekmegi keserek.. Bakalim ise yariycak mi

Dun aksam squata basladim geri ve sabah aksam 1 er saatlik kosu ile devam ediyorum... Yemegi normal doyurucu yiyorum sadece ekmegi keserek.. Bakalim ise yariycak mi

anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm ne zmn edi oldun annem hayırlı olsun

hangi bölüme edilik etcen gıııııı

anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm ne zmn edi oldun annem hayırlı olsun

hangi bölüme edilik etcen gıııııı

Saolasin kuzum ya.. Haberim yoktu oldugumdan valla..
Bi konuyu okuyodum.. Baktim asagida yesil bi ruzgargulu var :)
Once bi sasirdim sonra olayin hakikatini anlamak icin muna ablaya basvurdum :)
Saolsun layik gordukleri icin Yemek bolumunde editor yapmislar..

Yavaş yavaş vazgeçişler görüyorum sanki :) eskisi kadar yazmıyorsunuz bayanlar.Ben şimdi spor yapıp deli gibi terleyecegim. Belim inceldi yan yaglarim gitti, bacaklarım eridi resmen

merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm ben 63 kiloyum bu aralar göbegim ve kalçalarım acayim büyümeye başladı bunları eritebilmem için en etkil yöntem hangisi :26:

merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm ben 63 kiloyum bu aralar göbegim ve kalçalarım acayim büyümeye başladı bunları eritebilmem için en etkil yöntem hangisi :26:

Canim squat etkili olur senin icin... duzenli beslenip yuruyus ve squat yeterli bence...
Ayrica bolgesel hareketler var onlarida yapabilirsin,hos ben yapamadim video izlerken aynisini yapamiyorum karsimdakilerle
Degisik ve komik hareketler cikiyor ortaya

inanır mısınız hayatımdan ekmegi çıkartttım üniversitede okuyorum okulda yemekhanede bile ekmek yemiyorum ve ona ragmen hala gram kilo veremiyorum benim tek sorunum çayı çok şekerli içmem ve çok çay içmem gsliba o benim kiloyu tutuyor bir de squat ne demek onu bilmiyorum

Bir kase mısır gevreği ile kahvaltımı ettikten 2-3 saat sonra bir bardak yeşil çay ve iki tane activia yoğurt yedim yoğurtları sadece tadını çok sevdiğim için yiyorum. :))

Şimdi kedinin verdiği videolar ve kendi bulduğum videolarla oluşturduğum programı uygulayacağım. :) Basen-bacak ağırlıklı egzersiz yapıyorum problemim orası olduğu için. :)

Kedi yokken kimse uğramaz oldu buralara..

merhaba :) hareketlerin ingilizce ismi geçiyor genelde egzersiz programlarında. squats,lunges gibi. eğer bilmiyorsanız nasıl yapıldığını, youtube'a ismini yazıp aratın, nasıl yapıldığıyla ilgili kısa videolar bulabilirsiniz. :)

Yavaş yavaş vazgeçişler görüyorum sanki :) eskisi kadar yazmıyorsunuz bayanlar.Ben şimdi spor yapıp deli gibi terleyecegim. Belim inceldi yan yaglarim gitti, bacaklarım eridi resmen

vazgeçmiyorum ama sanırım hevesimiz kırılıyor ben 3 haftadır yapıyorum deli gibi spor ve diyet ama ne kilo verdım ne ınceldım sen neler yaptın bu guzel sonuclar ıcın

Squat hareketine başlıyorum kaç tane yapayım günlük? ve göbek için ne yapabilirim?

Son düzenleme:
kendi adıma, ben iyiyim cnaım sen nasılsın

ben de iyiyim canım ders çalışmam gerekirken oturmuş film izliyorum ama altyazı yok dil geliştirmeye çalışıyorum o da birşey demi
sporumu da yapmadım daha ohh, kedi bi an önce gelse de bi adam etse beni

ben de iyiyim canım ders çalışmam gerekirken oturmuş film izliyorum ama altyazı yok dil geliştirmeye çalışıyorum o da birşey demi
sporumu da yapmadım daha ohh, kedi bi an önce gelse de bi adam etse beni

kendi tembelliklerimize yine kendi bahanelerimizi üretmemiz ne güzel dimi :)) ben de 2 bardak yeşil çay içtim bugün birazdan bi tane daha içer günü kapatırım. :)) sporu da çayı içmeden yaparım, dün akşam bölgesellerimi yaptım popom acıyor. :)) doğru yeri çalıştırmış

ahahaha, çok içme ya iki tane yeter bence
iyi iyi de ben senin poponun erimeyip öylece kas yapmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…