Dun aksam squata basladim geri ve sabah aksam 1 er saatlik kosu ile devam ediyorum... Yemegi normal doyurucu yiyorum sadece ekmegi keserek.. Bakalim ise yariycak mi
anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm ne zmn edi oldun annem hayırlı olsun
hangi bölüme edilik etcen gıııııı
merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm ben 63 kiloyum bu aralar göbegim ve kalçalarım acayim büyümeye başladı bunları eritebilmem için en etkil yöntem hangisi :26:
Canim squat etkili olur senin icin... duzenli beslenip yuruyus ve squat yeterli bence...
Ayrica bolgesel hareketler var onlarida yapabilirsin,hos ben yapamadim video izlerken aynisini yapamiyorum karsimdakilerle
Degisik ve komik hareketler cikiyor ortaya
inanır mısınız hayatımdan ekmegi çıkartttım üniversitede okuyorum okulda yemekhanede bile ekmek yemiyorum ve ona ragmen hala gram kilo veremiyorum benim tek sorunum çayı çok şekerli içmem ve çok çay içmem gsliba o benim kiloyu tutuyor bir de squat ne demek onu bilmiyorum
ben de çok güldüm ya
Yavaş yavaş vazgeçişler görüyorum sanki :) eskisi kadar yazmıyorsunuz bayanlar.Ben şimdi spor yapıp deli gibi terleyecegim. Belim inceldi yan yaglarim gitti, bacaklarım eridi resmen
Squat hareketine başlıyorum kaç tane yapayım günlük? ve göbek için ne yapabilirim?
nasılsınız hanımlar
kendi adıma, ben iyiyim cnaım sen nasılsın
ben de iyiyim canım ders çalışmam gerekirken oturmuş film izliyorum ama altyazı yok dil geliştirmeye çalışıyorum o da birşey demi
sporumu da yapmadım daha ohh, kedi bi an önce gelse de bi adam etse beni
kendi tembelliklerimize yine kendi bahanelerimizi üretmemiz ne güzel dimi :)) ben de 2 bardak yeşil çay içtim bugünbirazdan bi tane daha içer günü kapatırım. :)) sporu da çayı içmeden yaparım, dün akşam bölgesellerimi yaptım popom acıyor. :)) doğru yeri çalıştırmış
ahahaha, çok içme ya iki tane yeter bence
iyi iyi de ben senin poponun erimeyip öylece kas yapmasından korkuyorum