Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Kızlaaaaaaarr Ben geldiiim nasılısnız gitmem daha da ya özlüyorum sizi burda okuyup yazamıyorum ya

Bakın programı salmak yok! hani kimsecikler yaptım ettim demiyor döverim vallaha

Kuzuuulaarrrıımm programa devam yaza az kaldı

Özlediniz mi beni

slm

akşam ıncelediğim topiği çok yararlı buldum

bende dahıl olmak istıyorum

en başından başlamaıyım sanırım :26:

Son düzenleme:
tekrar hoşgeldin
iyiyim canım sen nasılsın
oooşşşşnbuuullduummiyiim annem ya bir miskinliktir gidiyor bugun son vericem bunu
slm

akşam ıncelediğim topiği çok yararlı buldum

bende dahıl olmak istıyorum

en başından başlamaıyım sanırım :26:
Hoşgeldin kuzuumm

Tatlım yeni programada yazabilirim seni ama boyun kaç ne istiyorsun , bu aylarda spor yaptın mı

oooşşşşnbuuullduummiyiim annem ya bir miskinliktir gidiyor bugun son vericem bunu

Hoşgeldin kuzuumm

Tatlım yeni programada yazabilirim seni ama boyun kaç ne istiyorsun , bu aylarda spor yaptın mı

aynen aynen nasıl tembelim iyi ki geldin bi kulağımı çek

Hoşgeldin kuzuumm

hoşbuldum

hiç spor yapmadım geçen yıl doğum yaptım halıyle bıraz salındım

boyum165 fazla kılom var bıraz yağ yakmak sıkılaşmak kemıklerım uzuyorsa uzatmak ıstıyorum emınım kemıkler mumkun değildir

2 haftadır bende giremedim nasıl özlemişimm burayıı..ee neler olmuş bakimm...:26:
nerdesin sen

Çok özledimm
Anladım tatlım, kemikler mumukun değilde kasların uzun yapılı olunca boycam 1-2 cm oynar yani top gibi kasları uzun ince olunca :13:
ozaman seni ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMINA yazalım

317 sayfada yeni programımız var

sorma kedicim biraz uzak kaldım şehirrden şehire göçtüm

sana ne oldu bi ara göz gezdirdim de pasifti nickin:44:

bişey mi oldu:44:

sorma kedicim biraz uzak kaldım şehirrden şehire göçtüm

sana ne oldu bi ara göz gezdirdim de pasifti nickin:44:

bişey mi oldu:44:

Sorma ya boş boş işler işte
[video=youtube;cLG_FIZ8Wpg]http://www.youtube.com/watch?v=cLG_FIZ8Wpg[/video]

hahhahahahahahah

Ben de başlamak istiyorum,boyum 160 kilom 78 .Öncelikle karın bölgemden başlamak istiyorum.Jıllıan'ın 30 shead... ını yapıyorum.Her gün 1 saat yürüyorum bir de.Galiba çok yemek yiyorum ya.Yeni program da stuart(? böyle mi yazılıyordu yav) mı.Eğer alet falan lazımsa 1 er kiloluk 2 dambıl,pilates lastiği,büyük ve küçük topum falan da var.Off 4 ayım var.

squats yazılıyor kuuzum

:- tatlım ozman seni bölgesel programına alalım sayfa 317 de yeni hareketler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…